- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #23.441
18inci gündü bugün. Zaten iki gündür bi akıntı vardı. Bide sonucları almaya giderken hasta olmuşum.kaçıncı gününde yaptın canım ? benim dün adet gunumdu daha olmadum
benim de bugün 18.günümdü. ve regl oldum maalesef. çok üzülüyor insan yaa18inci gündü bugün. Zaten iki gündür bi akıntı vardı. Bide sonucları almaya giderken hasta olmuşum.
regl olma tarihleri değişiyor yaa. ben de iğneden 18 gün sonra regl oldum.Kızlar bugün 15. Günüm kan verdim sonuç negatifmoralim çok bozuk. Hala reglide olmadım
Öyle eşim ki çok üzüldü birazda olsa ümidi vardı. Şimdi de diyo niye olmuyo bende mi bi sorun var strese girdi adambenim de bugün 18.günümdü. ve regl oldum maalesef. çok üzülüyor insan yaa
insan umutlanıyor. üzülmemeye çalışmalıyız ama bugün hiç mümkün değil benim için.bugünün geçmesini ve normale dönmeyi istiyorum.Öyle eşim ki çok üzüldü birazda olsa ümidi vardı. Şimdi de diyo niye olmuyo bende mi bi sorun var strese girdi adam
Çok haklısn. Şuan öyle bi çöküntü varki içimde söyle yatsam kimse dokunsam banainsan umutlanıyor. üzülmemeye çalışmalıyız ama bugün hiç mümkün değil benim için.bugünün geçmesini ve normale dönmeyi istiyorum.
yaa benimde 18.gunum biraz daha bekliycem olmazsam adet oyle test yaptiricam bikac gun sonra18inci gündü bugün. Zaten iki gündür bi akıntı vardı. Bide sonucları almaya giderken hasta olmuşum.
Yanı bekle bakalım canımyaa benimde 18.gunum biraz daha bekliycem olmazsam adet oyle test yaptiricam bikac gun sonra
aynen bekle bakalım canım. inşallah olmuşturyaa benimde 18.gunum biraz daha bekliycem olmazsam adet oyle test yaptiricam bikac gun sonra
aynı hisleri yaşıyorum. uyusam uzun uzun.hiçbişey yapmasam.sarsılıyoruz işte.çok zorÇok haklısn. Şuan öyle bi çöküntü varki içimde söyle yatsam kimse dokunsam bana
Rabbim güldürür yüzümüzü kısa zamanda inşallahaynı hisleri yaşıyorum. uyusam uzun uzun.hiçbişey yapmasam.sarsılıyoruz işte.çok zor
inşallahRabbim güldürür yüzümüzü kısa zamanda inşallah❤
Hakında hayırlısı kuzum benim ben de yarın bi denicem Cuma yap dedi doktor ama merak ediyorumKızlar bugün kan testi yaptık sonuç olumsuz bidaki sefere kaldı hayaller hayatlar
Amin inşallah bende çarşamba yapacaktım dayanamadımHakında hayırlısı kuzum benim ben de yarın bi denicem Cuma yap dedi doktor ama merak ediyorum
Kızlar biz bebeğin kalp atışını duymadık3 doktor gezdik ama maalesef pazar günü kürtaj oldum.
Yaa çok üzüldüm canım... inşallah en kısa zamanda sağlıkla bir bebişin olurKızlar biz bebeğin kalp atışını duymadık3 doktor gezdik ama maalesef pazar günü kürtaj oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?