Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bendekiler minik kistlerdi seninki büyükmüş. Normal kistten bahsediyorsan o başka bir konu zaten.
Klomen sonrası çatlamayan yumurta basit kist dedi benim doktorum büyüklük küçüklük bazında değil ilaç kisti büyütür şeklinde konuşmuştu tabi sana kalmış canım bildiğimi aktarmak istedim

Sen ne yaptin canim .ben bu ay boştayim. Reglinin 17.günü ovulasyonlarim negatif .

Kızlar yok mu bir fikri olan ya çok saçma değil mi hormonun idrarda gözüküp kanda 1'in altında çıkması. Bu kadar küçük değer zaten idrarda çıkmaz ki. Yaptığım 2 test de bozuk muydu yani?

İgnenin Kacinci gunu kan verdin cnm sonuc 1.20 cikti

Anladim cnm adet olmazsan 2 gun sonra tekrar test yap olmadi belki gec dollenmedir
Ama çok düşük canım ya çıkmaz mıydı? Tekrar idrar testi yaptım başka markayla bugün silik çizgi de çıkmadı. Demek ki bende ilacın ömrü uzun oluyor.

Ama çok düşük canım ya çıkmaz mıydı? Tekrar idrar testi yaptım başka markayla bugün silik çizgi de çıkmadı. Demek ki bende ilacın ömrü uzun oluyor.

İdrar testlerine genelde guvenilmiyor ama adet olmazsan 2 gun sonra bence bi test daha yapmalisin gec dollenme olursa kandada çıkmaz hemen

Kızlar pek giremiyorum bu günlerde o kadar kötüyüm ki mide bulantılarım başladı birde söylemesi ayıp hep kabizdim şimdi de ishal oldum yediğim ağzımda sanki

Kızlar pek giremiyorum bu günlerde o kadar kötüyüm ki mide bulantılarım başladı birde söylemesi ayıp hep kabizdim şimdi de ishal oldum yediğim ağzımda sanki
Allah yardımcın olsun canım, kısa sürede geçsin inşallah bulantıların. İshal için haşlanmış patates ve leblebiyi dene canım

Selam arkadaşlar iğnemin 12. Günü bhcg 5.61 çıktı gebelik olma ihtimali varmidir? Benim gibi olan varmı.. Sürekli bi adet olcakmisim gibi başım dönüyor ve 1 haftadır aşırı uyku düşkünü olmuşum.. Bi önceki kimyasalımda da aynısı olmuştum çok korkuyorum..

Canım umutsuz olma ben reglinin 23 günü yakalayabildim ovülasyonu yapmaya devam et inşallah bu ay nasibin seninledir

Kuzum dunku ovulasyon cok silikti bugünki biraz daha koyu insallah koyulasir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…