- 10 Ekim 2018
- 316
- 400
- 23
- 43
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #23.701
Olcak olcak sadece geç yumurtluyosunKuzum dunku ovulasyon cok silikti bugünki biraz daha koyu insallah koyulasir.Eki Görüntüle 2249409
Olcak olcak sadece geç yumurtluyosun
Insallah olur canm hep dualarimdasiniz.havuc ye canm bol bol catlasinKuzum dunku ovulasyon cok silikti bugünki biraz daha koyu insallah koyulasir.Eki Görüntüle 2249409
Insallah olur canm hep dualarimdasiniz.havuc ye canm bol bol catlasin
Inşallah rabbim nasip eder canım inan ki bol dua bende umutsuzdum ama rabbim nasip etti inanıyorum en kısa zamanda sende mutlu haberler vereceksinZaten senin durumundan umutlaniyorum canimmm. Insallah banada nasip olur
Gün içerisinde tekrar yap bence akşam saati bi anda koyulasabilir canım beslenmene ve kendini sıcak tutmaya da dikkat et. Bu ay ben ilk defa banyomu hep sabah yaptım evim sobalı ve ister istemez üşüyordum hep o yüzden rabbim affetsin banyoyu hep sabaha bıraktımKuzum dunku ovulasyon cok silikti bugünki biraz daha koyu insallah koyulasir.Eki Görüntüle 2249409
Gün içerisinde tekrar yap bence akşam saati bi anda koyulasabilir canım beslenmene ve kendini sıcak tutmaya da dikkat et. Bu ay ben ilk defa banyomu hep sabah yaptım evim sobalı ve ister istemez üşüyordum hep o yüzden rabbim affetsin banyoyu hep sabaha bıraktım
Canım valla biz hergun akşama değerlendirdik 4 gün üst üste yumurtlama zamanı yani akşamı değerlendirin derim ben eşine sen bol ceviz fındık badem yedir bu süre de fazla ilişki olacağı için hareketlilik azalmasınCanim mesela benim dün sabah oldu bugünü boş gecip yarin sabahi degerlendirsem diyorum.yoksa bugünüdemi degerlendirsem.
Canım valla biz hergun akşama değerlendirdik 4 gün üst üste yumurtlama zamanı yani akşamı değerlendirin derim ben eşine sen bol ceviz fındık badem yedir bu süre de fazla ilişki olacağı için hareketlilik azalmasın
Sabah da olur canım imkan yoksa ne yapacaksın zaten vücutta kalıyor inşallah bu ay olacak hep iyi düşün ve inan bebişine inşallah sana tutunsun bu ayoff ya Bugun kv ye soz verdikte gelicekler bugün imkansiz dün sabah olmustu bugün boş gecicek yarini degerlendiririm artik nasipte varsa olur.
Sabah da olur canım imkan yoksa ne yapacaksın zaten vücutta kalıyor inşallah bu ay olacak hep iyi düşün ve inan bebişine inşallah sana tutunsun bu ay
Yani çok iyi anlıyorum seni inanki artık insan yoruluyor ama tüm bu uğraşa değer onu düşün. Ben regliyi bekliyordum artık gidip tüp bebek deneyecektik o kadar yorulmus hatta iliskiden soğumustum bak rabbim yüzümüze baktı nasip etti çok şükürInsallah canim insallah valla yaris ati gibi hissediyorum kendimi.
Merhaba canım, bana hamile olma ihtimalin yüksek gibi geldi. 12.güne genelde pek kalmaz vücutta hormon. Ayrıca belirtilerin de tam hamilelik belirtileri. İnşallah bebişin gelmiştirSelam arkadaşlar iğnemin 12. Günü bhcg 5.61 çıktı gebelik olma ihtimali varmidir? Benim gibi olan varmı.. Sürekli bi adet olcakmisim gibi başım dönüyor ve 1 haftadır aşırı uyku düşkünü olmuşum.. Bi önceki kimyasalımda da aynısı olmuştum çok korkuyorum..
Sana hep diyorum kuzum sen baya geç yumurtluyosun bence, bıraktığın için de yumurtlamayı göremiyosun değerlendirmiyosun o günleri. Testi bırakma belki 25.gün görürsün ama görürsün yumurtlamayıKuzum dunku ovulasyon cok silikti bugünki biraz daha koyu insallah koyulasir.Eki Görüntüle 2249409
Yani çok iyi anlıyorum seni inanki artık insan yoruluyor ama tüm bu uğraşa değer onu düşün. Ben regliyi bekliyordum artık gidip tüp bebek deneyecektik o kadar yorulmus hatta iliskiden soğumustum bak rabbim yüzümüze baktı nasip etti çok şükür
Sana hep diyorum kuzum sen baya geç yumurtluyosun bence, bıraktığın için de yumurtlamayı göremiyosun değerlendirmiyosun o günleri. Testi bırakma belki 25.gün görürsün ama görürsün yumurtlamayı
Canm ben yumurtlama donemimde komik olucak ama karnimin alt kismina evde oldugum surede ve gece yumusak havlu koydum sicak olsun diyeInsallah canim insallah valla yaris ati gibi hissediyorum kendimi.
Canm ben yumurtlama donemimde komik olucak ama karnimin alt kismina evde oldugum surede ve gece yumusak havlu koydum sicak olsun diye
Çoğu pkoluda hayıt hapı çok işe yarıyomuş inşallah sende de işe yarıyodur şu an canım. Bırakma testi sonuna kadarCanim sanki hayit hapi iyi geldi benim normalde hic yumurtlama belirtim olmaz ama bu ay hayit hapini kullandim kasiklarimda dolgunluk regli agrisi gibi sızı oluyor. Insallah catlar ve tutar reglim gelene kadar birakmicam testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?