- 22 Mart 2019
- 46
- 2
- 6
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #23.661
Yok canm korkuyorm rahim filmi nasil oluyor bilmiyorm ama sadece yakı tedavisi uygulamistm 1 kere oda fayda etmediAma rahim filmi çektirmekte fayda var cnm bide göbek kaldırması diye koca karı tedavileri var hiç baktırdın mı ona
Rahim filmi cektirmekte fayda var bence de .ben çektirdim,ağrılı oldu ama sol tüpüm galiba tıkanıkmis,film esnasında açılmış. Çünkü sonradan sol tarafim çok ağrıdıAma rahim filmi çektirmekte fayda var cnm bide göbek kaldırması diye koca karı tedavileri var hiç baktırdın mı ona
Yani bir sıkıntı yok ama çocuk olmuyor. Psikolojik muhtemelen stresten olmuyorO nasıl bişey cnm
Göbeğin düşmüşse hamile kalamazsın diyorlar eskiler ben iki ay önce baktırdım bi teyze biliyordu dört gün boyunca gittim göbeğimi yerine getirdi ama bnm suan sıkıntım yumurtamYok canm korkuyorm rahim filmi nasil oluyor bilmiyorm ama sadece yakı tedavisi uygulamistm 1 kere oda fayda etmedi
Canım umursama takma olumlu düşün olacak deYani bir sıkıntı yok ama çocuk olmuyor. Psikolojik muhtemelen stresten olmuyor
bnm de bu ay olmazsa rahim filmi çekecez . Bnde açıkçası korkuyorum ama anestezili olunca sıkıntı olmuyormus bide bu film çekmek zararlı mıdır acepRahim filmi cektirmekte fayda var bence de .ben çektirdim,ağrılı oldu ama sol tüpüm galiba tıkanıkmis,film esnasında açılmış. Çünkü sonradan sol tarafim çok ağrıdı
Olacak inşallah tabi ki canım. Umudumuzu kaybetmek yok. Rabbim en hayırlı zamanda verecek inşallahCanım umursama takma olumlu düşün olacak de
AYnen canım inşallahOlacak inşallah tabi ki canım. Umudumuzu kaybetmek yok. Rabbim en hayırlı zamanda verecek inşallah
Zararlı değil canım aksine tıkanıklık varsa açıyor. Anestezili olmanı tavsiye ederim . Ben çok ağrı çektim anestezinin etkisi geçer geçmez ağrı kesici iğne vurdurdumYa
bnm de bu ay olmazsa rahim filmi çekecez . Bnde açıkçası korkuyorum ama anestezili olunca sıkıntı olmuyormus bide bu film çekmek zararlı mıdır acep
İnşallah gerek kalmaz filmeZararlı değil canım aksine tıkanıklık varsa açıyor. Anestezili olmanı tavsiye ederim . Ben çok ağrı çektim anestezinin etkisi geçer geçmez ağrı kesici iğne vurdurdum
İnşallah canimİnşallah gerek kalmaz filme
Anladm canm hic aklima gelmedi bu ay da balalmda bel agrilarim basladi zaten hasta oldm resmen galibaGöbeğin düşmüşse hamile kalamazsın diyorlar eskiler ben iki ay önce baktırdım bi teyze biliyordu dört gün boyunca gittim göbeğimi yerine getirdi ama bnm suan sıkıntım yumurtam
Hastalıgın biter bitmez bak çevrende göbek kaldıran birileri varsa bi baktır bence çünkü var çevremde bu şekilde hamile kalan en yakınım ablam . Sürekli göbeği düşer ve her gebelik istediğinde olmaz ama göbeğini çektirdikten sonra hamile kalırAnladm canm hic aklima gelmedi bu ay da balalmda bel agrilarim basladi zaten hasta oldm resmen galiba
Allah alla enteresan biseymisHastalıgın biter bitmez bak çevrende göbek kaldıran birileri varsa bi baktır bence çünkü var çevremde bu şekilde hamile kalan en yakınım ablam . Sürekli göbeği düşer ve her gebelik istediğinde olmaz ama göbeğini çektirdikten sonra hamile kalır
Koca karı işleri bazen işe yarıyor bence tıp bilmiyo çünkü bunu. Adet bitikten sonra hiç ilişki olmadan git çünkü hamile kalma olasılıgın varsa allah korusun düşük olur çünkü göbeğine baskı yapıyorAllah alla enteresan biseymis
Esim boyle seylere izin vermez bence canm ama yinede arastiririm dr ye bi gidelmdeKoca karı işleri bazen işe yarıyor bence tıp bilmiyo çünkü bunu. Adet bitikten sonra hiç ilişki olmadan git çünkü hamile kalma olasılıgın varsa allah korusun düşük olur çünkü göbeğine baskı yapıyor
Nasıl istersen canımEsim boyle seylere izin vermez bence canm ama yinede arastiririm dr ye bi gidelmde
Ne kdr geciktiNegatif ama hala adet olmadım kan versem diyorum ama olsa teste de çıkardı ya kafam allar bullak
Canim benim onerim cevrene bir sure ara verdik diyebilirsin bence. Biz bize soranlara dusunmuyoruz daha diyoruz kimse bilmiyor cocuk istedigimizi yonetmesi daha kolay oluyorSabah bende test yaptm negatifti hatta yarn kan testi bile yaptirmayi dusunmustum benm icinde her ay yikim canm hele bu ay esin ayri umitleniyor cevren farkli sabahtan beri aglarm inan ne zormus Allah kimsenin kucagini bos birakmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?