- 12 Mart 2018
- 39
- 23
- 88
- 35
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #23.641
Rabbim hayırlısıni verecek inşallah canım. Sakın ha isyan etme. Geçen gün rüyamda tesbih çektiğimi gördüm. Dedim demek Rabbim bekliyor benden. Simdi salât i Tefriciye okuyorum bol bolAynen benmde oyleydi belirtiler falan tutuyordu benmde karindaki sislik inince kesin olacam dedm zaten
Yok canm tabiki isyan etmek haddimize degl bende cocuk icin zikire baslamistm Allah dualarimizi kabul eder insallahRabbim hayırlısıni verecek inşallah canım. Sakın ha isyan etme. Geçen gün rüyamda tesbih çektiğimi gördüm. Dedim demek Rabbim bekliyor benden. Simdi salât i Tefriciye okuyorum bol bol
O zaman yavaştan hasta oluyorsun çünkü bnmde öyle ilaç kullandığım için o ay farklı oldu adetim önce az leke geldi sonra kesildi sonra hasta oldum Yani dört beş gün oyalandı kanama gelmesi içinYa var ama az bide rengi degisik yani
O zaman yavaştan hasta oluyorsun çünkü bnmde öyle ilaç kullandığım için o ay farklı oldu adetim önce az leke geldi sonra kesildi sonra hasta oldum Yani dört beş gün oyalandı kanama gelmesi için
Yani sabırla beklemek lazımvalla artik gelsede sakinlestm elimizden hicbisi gelmez durda diyemem mecburen temizlik basina gecip aksam yemegi dusunmeye baslicaz
Kiz inadina boyle seylere nasi denk grliyor yarina kadinlar gunu var o kadar temizlik yqpilacak pasta kurabiye beni bekliyor ben ayna karaisinda agladm oylevalla artik gelsede sakinlestm elimizden hicbisi gelmez durda diyemem mecburen temizlik basina gecip aksam yemegi dusunmeye baslicaz
Bende hicbirsey yokmus gayet saglikliymis hersey hatta ben kistmi var pco mu var diye doktora sordukca belanimi ariyorsun temiz hersey dedi adet olunca gel dedi esiminde degerlerine bakacak galiba sizce onun sonuclari yapilsa sonucun cikmasi uzunmu suruyorYani sabırla beklemek lazımsenin rahatsızlığın neydi cnm
Sperm testi yapılacak sanırım eşine oda bir gün sonra yada aynı gün çıkıyorBende hicbirsey yokmus gayet saglikliymis hersey hatta ben kistmi var pco mu var diye doktora sordukca belanimi ariyorsun temiz hersey dedi adet olunca gel dedi esiminde degerlerine bakacak galiba sizce onun sonuclari yapilsa sonucun cikmasi uzunmu suruyor
İnşaallah canımYok canm tabiki isyan etmek haddimize degl bende cocuk icin zikire baslamistm Allah dualarimizi kabul eder insallah
Hmm uzun surmuyormus iyi bari artik pzrtesine dr yolu gozuktu bizeSperm testi yapılacak sanırım eşine oda bir gün sonra yada aynı gün çıkıyor
Sıkıntı yoksa olur senin acele etme kaç aydır olmuyoHmm uzun surmuyormus iyi bari artik pzrtesine dr yolu gozuktu bize
2 yildir istiyoruz ama ilk defa tedaviye basladmSıkıntı yoksa olur senin acele etme kaç aydır olmuyo
Madem doktor sıkıntı Yok saglıklısın diyo neden iki yıldır olmuyor oda düşündürücü ? Tedavin nasıl peki Klomen ve çatlatma iğnesi mi vuruyorsun2 yildir istiyoruz ama ilk defa tedaviye basladm
Aynen bende onun icin sordm klomen folik asit verdi 10 gun sonra ovitrelle verdi vurdurdum 36 saat sonra saatlerini bile yazdi iliskinin hatta ben tip ne kadar gelismis arkadas saatine kadar yazmis dedm adet olunca gel dedi esime bakacak galiba bide rahim filminey isterse diye korkuyormMadem doktor sıkıntı Yok saglıklısın diyo neden iki yıldır olmuyor oda düşündürücü ? Tedavin nasıl peki Klomen ve çatlatma iğnesi mi vuruyorsun
Sen kaç aydır istiyorsun canım? Benim bir buçuk yıldır olmuyor daAyyy amin inşallah cnm
bir yıllık evliyim ama Eylül ayından beri istiyoruz . İlk Bikaç ay doktorlar sıkıntı Yok dediler ama içim rahat etmedi özelde bi doktora gittim alttan muayene etti diğerleri gibi ultrasondan bakmadı . Yumurta takibi yaptık yumurtan büyümüyor belli küçüklükte kalıyor dedi doktor ondan sonra üç aydır da klomen , iki aydır çatlatma iğnesi vuruyorumSen kaç aydır istiyorsun canım? Benim bir buçuk yıldır olmuyor da
Ama rahim filmi çektirmekte fayda var cnm bide göbek kaldırması diye koca karı tedavileri var hiç baktırdın mı onaAynen bende onun icin sordm klomen folik asit verdi 10 gun sonra ovitrelle verdi vurdurdum 36 saat sonra saatlerini bile yazdi iliskinin hatta ben tip ne kadar gelismis arkadas saatine kadar yazmis dedm adet olunca gel dedi esime bakacak galiba bide rahim filminey isterse diye korkuyorm
Bn daha
bir yıllık evliyim ama Eylül ayından beri istiyoruz . İlk Bikaç ay doktorlar sıkıntı Yok dediler ama içim rahat etmedi özelde bi doktora gittim alttan muayene etti diğerleri gibi ultrasondan bakmadı . Yumurta takibi yaptık yumurtan büyümüyor belli küçüklükte kalıyor dedi doktor ondan sonra üç aydır da klomen , iki aydır çatlatma iğnesi vuruyorum
ya bazı sıkıntılar olduğu zaman hamile kalmak daha kolaymış biliyor musun. En azından tedavi edince oluyor çocuk. Ama bana doktor sen en sıkıntılı gruptasin hiçbir sıkıntı yok ama sebepsiz infertilite var dediBn daha
bir yıllık evliyim ama Eylül ayından beri istiyoruz . İlk Bikaç ay doktorlar sıkıntı Yok dediler ama içim rahat etmedi özelde bi doktora gittim alttan muayene etti diğerleri gibi ultrasondan bakmadı . Yumurta takibi yaptık yumurtan büyümüyor belli küçüklükte kalıyor dedi doktor ondan sonra üç aydır da klomen , iki aydır çatlatma iğnesi vuruyorum
O nasıl bişey cnmya bazı sıkıntılar olduğu zaman hamile kalmak daha kolaymış biliyor musun. En azından tedavi edince oluyor çocuk. Ama bana doktor sen en sıkıntılı gruptasin hiçbir sıkıntı yok ama sebepsiz infertilite var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?