- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.378
- 83
- 36
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.361
aynen oyle cnm. allah saglikla kucagimiza almak nasip etsn. ama bu ay asilama deneyebilirim.Bazı şeyler de nasip canım herşeyin zamanı var bunlar vesile aslında biz istiyoruz hemen olsun
Şimdi değerleri nasıl canım hiç baktırdınız mı? Amiiin canım benim inşallah hepimiz bir an önce kavuşalım bebişlerimize
Ama emin ol erkek faktörü daha zor iyileşiyo, kadınlarda durum biraz daha kolay oluyo canım. Pcos çok büyük bi sorun değil, mutlaka hamile kalıcaksın kuzumah kuzum onda iyide bende pcos olmasa. asilama tutar herhalde bu,degerlerle
artik asilama yaptirblrm cnm. eger spermlerede doktor iyi derse hemen baslicmAma emin ol erkek faktörü daha zor iyileşiyo, kadınlarda durum biraz daha kolay oluyo canım. Pcos çok büyük bi sorun değil, mutlaka hamile kalıcaksın kuzum
Eşinin değerleri iyiyse emin ol işin daha kolay kuzum. Hiç sıkma canını, bu tür tedavilerle hamile kalırsın bence. Ne kadardır deniyosunuzTedaviye başlarken bakıldı gayet iyi dedi doktor ama bende tık yok iştebu ay çok ümitli doktorum bakalim
artik asilama yaptirblrm cnm. eger spermlerede doktor iyi derse hemen baslicm
Sperm sonuçları çok iyi görünüyo canım. Aşılama denemekte fayda var, ortada büyük sorun olmayınca ben aşılamanın tutma ihtimalinin fazla olduğunu düşğnüyorumartik asilama yaptirblrm cnm. eger spermlerede doktor iyi derse hemen baslicm
bakalm cnm com istiyorum artik bebegim olsn. elim kolum dolsun. aglamaya basliorum bebek gorunce. psikolojik iyi degilimSperm sonuçları çok iyi görünüyo canım. Aşılama denemekte fayda var, ortada büyük sorun olmayınca ben aşılamanın tutma ihtimalinin fazla olduğunu düşğnüyorum
bilmiom cnm ama bende yumurtalar buyumuoEget spermlerde problem yoksa bence asilamaya gerrk yok.asilamanin mantigi sperm haraketini ve kslitesini arttirmak bence kendiliginden tutmasiyla ayni olasilik yokmu
En işe yarar olanlar ileri hareketliler ya onu belirtmek için işaret koymuş olabilir canım. Sizin testte hızlı ileri hareketli ve yavaş ileri hareketli olarak ayrı bakmamışlar, genel olarak ileri hareketli diye bakılmış. %40 iyi bi değer benceKizlar bizim sonucta bu doktor bazilarinin yanina isaret koymus acaba neden.iyice paranoya oldumEki Görüntüle 2200065
Ben de aynen öyleyim, her bebek görüşümde gözlerim doluyo burnumun direği sızlıyo. Nasıl istiyorum anlatamam. Tabi her şey Allahtan, inşallah biz de artık anne oluruzbakalm cnm com istiyorum artik bebegim olsn. elim kolum dolsun. aglamaya basliorum bebek gorunce. psikolojik iyi degilim
amin cnm,ins ya. olsunda bebek arabasina bindirip gezdirelimBen de aynen öyleyim, her bebek görüşümde gözlerim doluyo burnumun direği sızlıyo. Nasıl istiyorum anlatamam. Tabi her şey Allahtan, inşallah biz de artık anne oluruz
Eşinin değerleri iyiyse emin ol işin daha kolay kuzum. Hiç sıkma canını, bu tür tedavilerle hamile kalırsın bence. Ne kadardır deniyosunuz
bilmiom cnm ama bende yumurtalar buyumuo
En işe yarar olanlar ileri hareketliler ya onu belirtmek için işaret koymuş olabilir canım. Sizin testte hızlı ileri hareketli ve yavaş ileri hareketli olarak ayrı bakmamışlar, genel olarak ileri hareketli diye bakılmış. %40 iyi bi değer bence
tamam cnm sen kullndnmi hicIğne dene canım hap ise yaramıyor tembellik varsa
tamam cnm sen kullndnmi hic
bende 2 tane olmustu 13 ve 15 ti. yine tutmadiBenimde ya 1tane gelisiyor ya da hic gelismiyor
Her yolu dener olduk.. bende kist ıluşmus 5 cm heö de , gergin bi bekleyiş oldu artık benmki , dr gebelik de olanilir dedi ama ümidim yok hsg de boşa gitti resmenDun kan verdim cnm silik cizgiyle negatiftibugün gorurum belki testte negatifi diye aldim silik cizgi yine keske bebis olsada gorsem cizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?