Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benm adet ağrılarım başladı hafiften nasıl sinir oluyorum anlatamam yani
Pis ağrılar, illa insanı üzecekler. Kuzum boşver demek kolay da bir kaç ay bende boşvermeye çalışıcam. Canım hayıt denesene sende çok iyiymiş kadınlara@Umutumut82 ben senden ümitliyim Allahın izniyle hayıt iyi geldi. Benimkine bak sana bir de

Eklentiler

• A9644127-EFB0-49F0-A9DF-C2606EEC5053.webp
    35 KB · Görüntüleme: 27

Canim bariz koyulasmaya baslamis.yarin tekrarla muhakkak.bence calismalarada bugeceden basla.benim bukadar kirmizi oldugu günün sabahinda pik olmustu. Ahh hadi insallah canim cok yol kat etmemiz lazim daha.

Canim bariz koyulasmaya baslamis.yarin tekrarla muhakkak.bence calismalarada bugeceden basla.benim bukadar kirmizi oldugu günün sabahinda pik olmustu. Ahh hadi insallah canim cok yol kat etmemiz lazim daha.
Testim bitti:) kargo da inşallah yarın gelir. Canım ya inan bizim için şu süreç bile güzel geliyor, ben hiç pik göremem diye düşünüyordum ama koyulaşması bile umut verici, Rabbim yüzümüze baksın inşallah

Bi araştırayım onuda baya koyu sanki yarin öbür gün gibi olabilir mi ne zaman yumurtlama oluyo senn tahmini

Bi araştırayım onuda baya koyu sanki yarin öbür gün gibi olabilir mi ne zaman yumurtlama oluyo senn tahmini
Ataştır canım ben de çok baktım okudum, 30 günse 2 gün var 32 gün olursa 4 gün var 17./19. Gün gibi bekliyordum ben de, ben ama hayıta yeni başladım 3 ay kullanmak gerekiyormuş, bekarlar falan da düzenli adet olmak için kullanıyorlar. Sanırım geçen ayki ilaçların etkisi devam ediyor ben de

Ediyo zaten canım bana doktor devam eder demişti hadi bakalım az kaldı bence ovulasyona senn

Canım belki de yerleşmedir, ki bence yerleşme kanaması. İnşallah bak ezanların vaktin de. Bazen tam da dediğin tarihlerde bakıyorum kanamam var mı diye :) yok
Ay inşallah canim inşallah kuzum dediğin gibi olur umutlaniyorum hüsrana ugramam.insalalh

Kizlar bu gece üzüntüden uyuyamadim aksam misafir geldi bizim iş yatti tamda catladigi gündü moralim sıfır. Nersey nasip .olmayacaksa bir bahane oluyor. Enson pazartesi sabahi olmustu.

Kizlar bu gece üzüntüden uyuyamadim aksam misafir geldi bizim iş yatti tamda catladigi gündü moralim sıfır. Nersey nasip .olmayacaksa bir bahane oluyor. Enson pazartesi sabahi olmustu.
Bu sabah da olma ihtimali yok mu canım aradan çıkarıverseniz keşke ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…