- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #23.901
Masallah catlis canim bugunu kesin degerlendir yarinida ayy insallah bu ay olucak
Yerleşme kanaması olabilir mi acaba canım bu kadar erken regli başlangıcı olamaz bence
Inşallah dediğin gibi olur canm ya moralim bozuldu ama inşallah adet değilde yerlesmedirYerleşme kanaması olabilir mi acaba canım bu kadar erken regli başlangıcı olamaz bence
Yani ilk akla gelen o sen dikkat et bu ara kendine her ihtimale karşıInşallah dediğin gibi olur canm ya moralim bozuldu ama inşallah adet değilde yerlesmedir
Benm adet ağrılarım başladı hafiften nasıl sinir oluyorum anlatamam yaniİnşallah :) düşünmemek elde olmuyor insanın aklına bir kere düşmeye görsün
Pis ağrılar, illa insanı üzecekler. Kuzum boşver demek kolay da bir kaç ay bende boşvermeye çalışıcam. Canım hayıt denesene sende çok iyiymiş kadınlara@Umutumut82 ben senden ümitliyim Allahın izniyle hayıt iyi geldi. Benimkine bak sana bir deBenm adet ağrılarım başladı hafiften nasıl sinir oluyorum anlatamam yani
Canım belki de yerleşmedir, ki bence yerleşme kanaması. İnşallah bak ezanların vaktin de. Bazen tam da dediğin tarihlerde bakıyorum kanamam var mı diye :) yok
Pis ağrılar, illa insanı üzecekler. Kuzum boşver demek kolay da bir kaç ay bende boşvermeye çalışıcam. Canım hayıt denesene sende çok iyiymiş kadınlara@Umutumut82 ben senden ümitliyim Allahın izniyle hayıt iyi geldi. Benimkine bak sana bir de
Testim bitti:) kargo da inşallah yarın gelir. Canım ya inan bizim için şu süreç bile güzel geliyor, ben hiç pik göremem diye düşünüyordum ama koyulaşması bile umut verici, Rabbim yüzümüze baksın inşallahCanim bariz koyulasmaya baslamis.yarin tekrarla muhakkak.bence calismalarada bugeceden basla.benim bukadar kirmizi oldugu günün sabahinda pik olmustu. Ahh hadi insallah canim cok yol kat etmemiz lazim daha.
Bi araştırayım onuda baya koyu sanki yarin öbür gün gibi olabilir mi ne zaman yumurtlama oluyo senn tahminiPis ağrılar, illa insanı üzecekler. Kuzum boşver demek kolay da bir kaç ay bende boşvermeye çalışıcam. Canım hayıt denesene sende çok iyiymiş kadınlara@Umutumut82 ben senden ümitliyim Allahın izniyle hayıt iyi geldi. Benimkine bak sana bir de
Ataştır canım ben de çok baktım okudum, 30 günse 2 gün var 32 gün olursa 4 gün var 17./19. Gün gibi bekliyordum ben de, ben ama hayıta yeni başladım 3 ay kullanmak gerekiyormuş, bekarlar falan da düzenli adet olmak için kullanıyorlar. Sanırım geçen ayki ilaçların etkisi devam ediyor ben deBi araştırayım onuda baya koyu sanki yarin öbür gün gibi olabilir mi ne zaman yumurtlama oluyo senn tahmini
Ediyo zaten canım bana doktor devam eder demişti hadi bakalım az kaldı bence ovulasyona sennAtaştır canım ben de çok baktım okudum, 30 günse 2 gün var 32 gün olursa 4 gün var 17./19. Gün gibi bekliyordum ben de, ben ama hayıta yeni başladım 3 ay kullanmak gerekiyormuş, bekarlar falan da düzenli adet olmak için kullanıyorlar. Sanırım geçen ayki ilaçların etkisi devam ediyor ben de
Ay inşallah canim inşallah kuzum dediğin gibi olur umutlaniyorum hüsrana ugramam.insalalhCanım belki de yerleşmedir, ki bence yerleşme kanaması. İnşallah bak ezanların vaktin de. Bazen tam da dediğin tarihlerde bakıyorum kanamam var mı diye :) yok
Gün içinde 2 damla geldi tek agzin bal yesin inşallah canim oyledir bebistendir inşallah 25 günde 1 adet olunca erken yumurtlama oluyor diyebiliyormKuzum bebistendir. Yerlesme lekelenmesi 8 9gün once oluyor. Hadi insallah
Dikkat ediyorum çok hem de inşallah bebistendir müjdeyi veririm bendeYani ilk akla gelen o sen dikkat et bu ara kendine her ihtimale karşı
Canm bisekilde hallet sen kacirmaKizlar bu gece üzüntüden uyuyamadim aksam misafir geldi bizim iş yatti tamda catladigi gündü moralim sıfır. Nersey nasip .olmayacaksa bir bahane oluyor. Enson pazartesi sabahi olmustu.
Bu sabah da olma ihtimali yok mu canım aradan çıkarıverseniz keşke yaKizlar bu gece üzüntüden uyuyamadim aksam misafir geldi bizim iş yatti tamda catladigi gündü moralim sıfır. Nersey nasip .olmayacaksa bir bahane oluyor. Enson pazartesi sabahi olmustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?