- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #23.921
Bu sabah da olma ihtimali yok mu canım aradan çıkarıverseniz keşke ya
İyi yapmışsın canım gelebilirse çok güzel olur. Bunda da vardır bi hayır hiç üzülmeKuzum olan oldu artik.esim iste firsat bulursen gel dedim.
Canım senin dün silikleşti, zaten pazartesiyi de değerlendirmişsin bence bu kadar çok üzülme. Ovulasyonla da takip etmeyenler 1 gün arayla deniyor zaten ve denk geliyor, kısmette varsa gelir. Misafire de bazen ayrı ayar oluyorum bir sorun daha önceden, o güne bırakmayınKizlar bu gece üzüntüden uyuyamadim aksam misafir geldi bizim iş yatti tamda catladigi gündü moralim sıfır. Nersey nasip .olmayacaksa bir bahane oluyor. Enson pazartesi sabahi olmustu.
canım içerde sperm vardırKizlar bu gece üzüntüden uyuyamadim aksam misafir geldi bizim iş yatti tamda catladigi gündü moralim sıfır. Nersey nasip .olmayacaksa bir bahane oluyor. Enson pazartesi sabahi olmustu.
inşallah yerleşme kanamasıdır canım
canım içerde sperm vardır
72 saate canlı kalıyormuş
üstelik pazartesi sabahtan olmuş, bir de bu akşam olur
çatlama öncesinden ilişki olması daha mantıklı çünkü spermler ilerler iyice tüplere doğru
Canım senin dün silikleşti, zaten pazartesiyi de değerlendirmişsin bence bu kadar çok üzülme. Ovulasyonla da takip etmeyenler 1 gün arayla deniyor zaten ve denk geliyor, kısmette varsa gelir. Misafire de bazen ayrı ayar oluyorum bir sorun daha önceden, o güne bırakmayın
iğneden kaynaklı bu tarz ağrı yaşayanlar oluyor canımmerhaba arkadaşlar ben de geçen hafta cumartesi günü iğnemi vuruldum. pazartesi günü çatlayacaktı şiddetli kasık ağrım oldu. öyle ki yürümekte bile zorluk çektim. ayrıca yumurtalıklarım şişmiş gibi hissediyordum. afedersiniz lavaboya otururken baskıdan kramp oldu ve bu bana ilk kez oldu. bende dinlenmek için işten izin aldım evdr yatıyorum. yumurta çatlaması böyle ağrı yapıyor mu siz hissettiniz mi hiç yoksa bu iğneden kaynaklı mıydı acaba?
Benimki de demez, erkekler için aaa o saat mi aaa o gün mü ertesi gün olmuyor mu? Bende yaşadım. Nasip de varda olur arkadaşımCanim benim esim kimseye hayir diyemiyor sorun bu. Artik vardir bundada bir hayir dicem. Bugunude degerlendiririm.
Benimki de demez, erkekler için aaa o saat mi aaa o gün mü ertesi gün olmuyor mu? Bende yaşadım. Nasip de varda olur arkadaşım
Canim misafir olsun gece halletseydiniz hem sabaha kadar duş almazdin daha iyi tuh neyse bugunu kacirma zaten catladiktan 36 saat sonrasi onemliCanim benim esim kimseye hayir diyemiyor sorun bu. Artik vardir bundada bir hayir dicem. Bugunude degerlendiririm.
Tabi devam hap canım, bizim reglimizin düzene girmesi çok çokk önemli, kov canım :)Aynen canim hersey kismetse oluyor. Hayit hapina devam edicem eger bu ay nasip olmazsa onumuzdeki ay geleni kovucam.
hayıt tohumu vr balı karıştırıp yedim ben de 17 gün çikolata kistim kayboldu ve demirim yükseldi şimdi fırsat buldukça çayını yapıp içiyorumAynen canim hersey kismetse oluyor. Hayit hapina devam edicem eger bu ay nasip olmazsa onumuzdeki ay geleni kovucam.
ben daha önce de yaptım bu iğneyi hatta bu konu ilk açıldığında vurulmuştum. ama hiç böyle ağrımamıştı canım inşallah bu defa işr yaramıştır. bide arkadaşlar siz iğneleri koldan mı vuruldunuz göbekten mi? bunların bir farkı var mı acabaiğneden kaynaklı bu tarz ağrı yaşayanlar oluyor canım
iğnedendir kesin
Canim misafir olsun gece halletseydiniz hem sabaha kadar duş almazdin daha iyi tuh neyse bugunu kacirma zaten catladiktan 36 saat sonrasi onemli
Ooo baya cokmus ..Hersey nasip canm bugun insallah degerlendir.Canim 14kisi vardi evde cocugu aramiza yatirdik imkansizdi. Bugünü degerlendircem nasipte varsa olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?