Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bu gece üzüntüden uyuyamadim aksam misafir geldi bizim iş yatti tamda catladigi gündü moralim sıfır. Nersey nasip .olmayacaksa bir bahane oluyor. Enson pazartesi sabahi olmustu.
Canım senin dün silikleşti, zaten pazartesiyi de değerlendirmişsin bence bu kadar çok üzülme. Ovulasyonla da takip etmeyenler 1 gün arayla deniyor zaten ve denk geliyor, kısmette varsa gelir. Misafire de bazen ayrı ayar oluyorum bir sorun daha önceden, o güne bırakmayın

Kizlar bu gece üzüntüden uyuyamadim aksam misafir geldi bizim iş yatti tamda catladigi gündü moralim sıfır. Nersey nasip .olmayacaksa bir bahane oluyor. Enson pazartesi sabahi olmustu.
canım içerde sperm vardır
72 saate canlı kalıyormuş
üstelik pazartesi sabahtan olmuş, bir de bu akşam olur
çatlama öncesinden ilişki olması daha mantıklı çünkü spermler ilerler iyice tüplere doğru

merhaba arkadaşlar ben de geçen hafta cumartesi günü iğnemi vuruldum. pazartesi günü çatlayacaktı şiddetli kasık ağrım oldu. öyle ki yürümekte bile zorluk çektim. ayrıca yumurtalıklarım şişmiş gibi hissediyordum. afedersiniz lavaboya otururken baskıdan kramp oldu ve bu bana ilk kez oldu. bende dinlenmek için işten izin aldım evdr yatıyorum. yumurta çatlaması böyle ağrı yapıyor mu siz hissettiniz mi hiç yoksa bu iğneden kaynaklı mıydı acaba?

Evet canim benimde tek umudum pazartesinden. Herseyde bir hayir vardir.

Canim benim esim kimseye hayir diyemiyor sorun bu. Artik vardir bundada bir hayir dicem. Bugunude degerlendiririm.

iğneden kaynaklı bu tarz ağrı yaşayanlar oluyor canım
iğnedendir kesin

Arkadaslar merhaba Bugun igne vurulalı 12 . Günüm. 8. Gece kanda betaya bakıldı 0.4 ama suan kasıkta batmalar hafif bas dönmesi ve egildigimde bel agrısı ve adet olacakmıs gbi hissim var. Adetimde 6 gün sonra. Bu sartlar altında gebe olma ihtimalim varmı. 8. Gün yapılan test sonucu dogrumudur yoksa yanıltabilirmi.ayrıca bugunde idrar yaptım megatif cıktı

Benimki de demez, erkekler için aaa o saat mi aaa o gün mü ertesi gün olmuyor mu? Bende yaşadım. Nasip de varda olur arkadaşım

Aynen canim hersey kismetse oluyor. Hayit hapina devam edicem eger bu ay nasip olmazsa onumuzdeki ay geleni kovucam.

iğneden kaynaklı bu tarz ağrı yaşayanlar oluyor canım
iğnedendir kesin
ben daha önce de yaptım bu iğneyi hatta bu konu ilk açıldığında vurulmuştum. ama hiç böyle ağrımamıştı canım inşallah bu defa işr yaramıştır. bide arkadaşlar siz iğneleri koldan mı vuruldunuz göbekten mi? bunların bir farkı var mı acaba

Canim misafir olsun gece halletseydiniz hem sabaha kadar duş almazdin daha iyi tuh neyse bugunu kacirma zaten catladiktan 36 saat sonrasi onemli

Canim 14kisi vardi evde cocugu aramiza yatirdik imkansizdi. Bugünü degerlendircem nasipte varsa olur insallah

Merhaba arkadaşlar,
Ben sabah test yaptım bugün 11.gün iğneden sonra ve böyle çıktı sizce gebelik olabilir mi?
Daha önce 8. Gün yaptığım testler negatifti

Eklentiler

• FC119C7A-AB05-4626-827F-383B10433A8D.webp
    54 KB · Görüntüleme: 42
İğne etkisi devam mı ediyordur yoksa eskiden iğne olduğumda bu kadar belirgin test görmemiştim 6. Günde bile

Eklentiler

• 98884FF6-ADF6-40CA-BBEA-7A168BB12802.webp
    76,3 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…