- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #23.941
Ooo baya cokmus ..Hersey nasip canm bugun insallah degerlendir.
canım 11. güne iğne etkisi bu kadar kalmazMerhaba arkadaşlar,
Ben sabah test yaptım bugün 11.gün iğneden sonra ve böyle çıktı sizce gebelik olabilir mi?
Daha önce 8. Gün yaptığım testler negatifti
Buharlaşmadan bile bu kadar koyu çizgi görememiştim daha önce ama dediğin gibi yarın tekrarlayayım inşallah vardırcanım 11. güne iğne etkisi bu kadar kalmaz
bence var gibi gebelik
ama test kaymış bir değişik olmuş
yarın sabah bir test daha yap derim ben
Bence var gibi gözüküyor, hayırlısı olsun hakkındaİğne etkisi devam mı ediyordur yoksaeskiden iğne olduğumda bu kadar belirgin test görmemiştim 6. Günde bile
Buharlaşma çizgisi böyle olmuyor zaten daha kıl gibi ince belli belirsiz oluyor hayırlı olsunBuharlaşmadan bile bu kadar koyu çizgi görememiştim daha önce ama dediğin gibi yarın tekrarlayayım inşallah vardır
Normalden çok bir farkı yok zaten iğneden tüp bebek gibi mucizevi sonuçlar beklemek yanlış olur canım, hakkında hayırlı olsun Allah'ım nasip ettiği tarihte bebeğine kavuşacaksın inşallahİğneden olumlu sonuç alanları göremiyorum hiç umudum tükeniyor benim de yarın adet günüm dün test yaptım negatif çıktı ağrılarım vardı onlar da kesildi, iğnemin 14. günündeyim bu ay da mı tırt olduk ya
test yaptın mı 14. günse eğer çıkar testteİğneden olumlu sonuç alanları göremiyorum hiç umudum tükeniyor benim de yarın adet günüm dün test yaptım negatif çıktı ağrılarım vardı onlar da kesildi, iğnemin 14. günündeyim bu ay da mı tırt olduk ya
canım senin kimyasal mı olmuştu hatırlayamadımen az 2 -3 ay rahim dinlendirmek için korunacakmışız doktor öyle söyledi ama benim gibi olup korunmadan tekrar hamile kalıp kucağına alan var mıdır acaba?
hiç farketmiyormuşarkadaşlar iğneleri göbekten mi vuruldunuz yoksa koldan mı?
sonuç ne oldu canım ?hiç farketmiyormuş
ben kendim göbekten yapmıştım
İğneleri göbekten vurduk, ovıtrelle diyorsun deılmi,arkadaşlar iğneleri göbekten mi vuruldunuz yoksa koldan mı?
arkadaşlar iğneleri göbekten mi vuruldunuz yoksa koldan mı?
Kalp atışı duyamadığımız için kürtaj oldum geçen 2 hafta öncecanım senin kimyasal mı olmuştu hatırlayamadım
olmadı maalesefsonuç ne oldu canım ?
Bende akşam 8 de vurulcam hangisi daha iyi olur merak ediyorum vurulanlar bilgisi olanlar cevap verirlerse çok sevinirimarkadaşlar iğneleri göbekten mi vuruldunuz yoksa koldan mı?
ya evet şimdi hatırladım canımKalp atışı duyamadığımız için kürtaj oldum geçen 2 hafta önce
bence göbekten yap canımBende akşam 8 de vurulcam hangisi daha iyi olur merak ediyorum vurulanlar bilgisi olanlar cevap verirlerse çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?