Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ooo baya cokmus ..Hersey nasip canm bugun insallah degerlendir.

Evet canim. Yatak yorgan kur topla.makinaya at. kahvalti aksam yemegi bulasik derken sırtim belim tutuldu ayaklarimin alti zonkluyor resmen.. Yani olsada tutmazdi bukadar harakete.

Merhaba arkadaşlar,
Ben sabah test yaptım bugün 11.gün iğneden sonra ve böyle çıktı sizce gebelik olabilir mi?
Daha önce 8. Gün yaptığım testler negatifti
canım 11. güne iğne etkisi bu kadar kalmaz
bence var gibi gebelik
ama test kaymış bir değişik olmuş
yarın sabah bir test daha yap derim ben

canım 11. güne iğne etkisi bu kadar kalmaz
bence var gibi gebelik
ama test kaymış bir değişik olmuş
yarın sabah bir test daha yap derim ben
Buharlaşmadan bile bu kadar koyu çizgi görememiştim daha önce ama dediğin gibi yarın tekrarlayayım inşallah vardır

İğneden olumlu sonuç alanları göremiyorum hiç umudum tükeniyor benim de yarın adet günüm dün test yaptım negatif çıktı ağrılarım vardı onlar da kesildi, iğnemin 14. günündeyim bu ay da mı tırt olduk ya

Normalden çok bir farkı yok zaten iğneden tüp bebek gibi mucizevi sonuçlar beklemek yanlış olur canım, hakkında hayırlı olsun Allah'ım nasip ettiği tarihte bebeğine kavuşacaksın inşallah

test yaptın mı 14. günse eğer çıkar testte
çatlatma iğnesi benim gibi yumurtası çatlamayanlar için çok çok iyi
ki ben 2014 te çatlatma ve aşılama ile gebe kalmıştım oğlum var 4 yaşında şu an.
2. için uğraşıyorum elbet vakti var gelecek bebelerimiz :)

arkadaşlar iğneleri göbekten mi vuruldunuz yoksa koldan mı?
İğneleri göbekten vurduk, ovıtrelle diyorsun deılmi,
Bugun aşılamanın 7.gunum ve ılk aşılamam.. ilk 2gun haricinde Hıc agrı felan yok gaz var sadece.. Ümitsizim olede, gecen aylar kendimi arastırırdm deli gibi bu ay sakinim nedense.. Gene başağrısı başladı bu benim adet belırtım 7gun var daha. 14.gun kan testinde cıkar dıolar

Kalp atışı duyamadığımız için kürtaj oldum geçen 2 hafta önce
ya evet şimdi hatırladım canım
benim bir tanıdğım 9 sene bebek için uğraştı
3 kez tüp yaptırdı olmadı
son tüp bebeğini kürtajla almışlardı.
sonraki ay da gebe kalmış kendiliğinden beklemeden ve oğlu şu an 6 yaşında :)
bence 1 ay bekleyip sonra denemeye başlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…