Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı herşeyin kendimi telkin etmeye çalışıyorum isyan etmemeye nasip değilmiş diyorum. Çünkü gerçekten çok üzüldüm ve çok çok çok kötü günler geçirdim Allah kimseyi sınamasın doktor ne derse onu yapıcaz zaten kürtajdan sonra ilişki yaşamak dahi istemiyorum

Bende akşam 8 de vurulcam hangisi daha iyi olur merak ediyorum vurulanlar bilgisi olanlar cevap verirlerse çok sevinirim
canım ben iki defa koldan vuruldum bi faydasını görmedim ilk kez göbekten vuruldum diğerlerine göre daha çok ağrım var ama inşallah daha etkili olduğu içindir

Allahım inşallah nasip eder emeklerimiz bu defa boşa gitmez. ben bu ay olmazsa öbür ay aşılama yaptırcam bakalım inşallah gerek kalmaz

helal olsun kendin nasıl yaptın ? ben ilk kez göbeğimden iğne oldum çok gerildim vallahi takdirliksin

Incecik ucu var canim insilun ignesi gibi.. Ilk bende korktum ama burda arkadaslarin cogu kendi yapiyor onlar cesaretlendirdi.

Ben de yumurta tembelliği varya, belki de çatlıycak kadar büyümemiştir, kalitesizdir. Koyulaşacağına silikleşmiş görünce bunlar aklıma geldi
Anladım canım bende tembellik vs yok ama benimde pik olmadan gün günü tutmuyor, çizgi gözükmeyecek kadar silik olduktan sonra ertesi gün bile pik yaptığını biliyorum

Anladım canım bende tembellik vs yok ama benimde pik olmadan gün günü tutmuyor, çizgi gözükmeyecek kadar silik olduktan sonra ertesi gün bile pik yaptığını biliyorum
Yaaa bende silikleşiyor diye üzüldüm, o zaman moralimi bozmuyorum devam. Senin de üst üste sıkıntı oldu çok üzüldüm inan ama yazacak kelime bulamadım. Biraz kendini dinlendir istersen

Canim benimde tam koyulasirken siliklesti sonra biranda pik oldu. Bence seninde 18.19.gunler pik olucak gibi. Sen yinede gun asiri degerlendir.
Ben de o günlerde bekliyoruö aslında ama koyulaşır sanırken silikleşince üzüldüm:) neyse teste devam. Dün değerlendirdim bugünü geçiyorum o zaman, 2 günde bir yöntemi en iyisi galiba

Ben de o günlerde bekliyoruö aslında ama koyulaşır sanırken silikleşince üzüldüm:) neyse teste devam. Dün değerlendirdim bugünü geçiyorum o zaman, 2 günde bir yöntemi en iyisi galiba

Ben regli bittiginden beri gunasiri degerlendiriyorum. Yani birgun dolu bir gun bos digergun yine dolu . Gerci gecen ayda aynisini yaptim tutmadi. Hersey yumurtaya bagli.

Ben regli bittiginden beri gunasiri degerlendiriyorum. Yani birgun dolu bir gun bos digergun yine dolu . Gerci gecen ayda aynisini yaptim tutmadi. Hersey yumurtaya bagli.
Çok sıkıcı geliyor o bana :) elbet vardır zamanı bize denk gelir diye avutuyorum kendimi :) en azından bu hafta senin yöntemle devam edeyim ne olur olmaz

Kızlar sağdaki 6. Gün testim otrivelleden sonraki soldaki 11. Gün bugün yaptığım ümitlenip kan testine gitsem mi nabsam içim içimi yiyor

Eklentiler

• 6441310A-F4E4-4F11-8051-C6C0F8E4D56B.webp
    18 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…