- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #23.961
Hayırlısı herşeyin kendimi telkin etmeye çalışıyorum isyan etmemeye nasip değilmiş diyorum. Çünkü gerçekten çok üzüldüm ve çok çok çok kötü günler geçirdim Allah kimseyi sınamasınya evet şimdi hatırladım canım
benim bir tanıdğım 9 sene bebek için uğraştı
3 kez tüp yaptırdı olmadı
son tüp bebeğini kürtajla almışlardı.
sonraki ay da gebe kalmış kendiliğinden beklemeden ve oğlu şu an 6 yaşında :)
bence 1 ay bekleyip sonra denemeye başlayın
Göbekten daha mı etkiliymiş ☺bence göbekten yap canım
canım ben iki defa koldan vuruldum bi faydasını görmedim ilk kez göbekten vuruldum diğerlerine göre daha çok ağrım var ama inşallah daha etkili olduğu içindirBende akşam 8 de vurulcam hangisi daha iyi olur merak ediyorum vurulanlar bilgisi olanlar cevap verirlerse çok sevinirim
Allahım inşallah nasip eder emeklerimiz bu defa boşa gitmez. ben bu ay olmazsa öbür ay aşılama yaptırcam bakalım inşallah gerek kalmazİğneleri göbekten vurduk, ovıtrelle diyorsun deılmi,
Bugun aşılamanın 7.gunum ve ılk aşılamam.. ilk 2gun haricinde Hıc agrı felan yok gaz var sadece.. Ümitsizim olede, gecen aylar kendimi arastırırdm deli gibibu ay sakinim nedense.. Gene başağrısı başladı bu benim adet belırtım 7gun var daha. 14.gun kan testinde cıkar dıolar
helal olsun kendin nasıl yaptın ? ben ilk kez göbeğimden iğne oldum çok gerildim vallahi takdirliksinCanim gobekten kendim yaptim.
helal olsun kendin nasıl yaptın ? ben ilk kez göbeğimden iğne oldum çok gerildim vallahi takdirliksin
Böyle olduktan sonra genelde bir an da pik oluyor kuzum kötü bir durum yokKızlar bu yine tam koyulaşmadan silikleşmeye başladıUmutumut82 Mavili hatun geriyor beni bu ovulasyon testi
Inşallah kuzum 3 4 damla geldi dahada gelmedi krem kıvamı beyaz akıntı geliyor sadece inşallah bebistrndirinşallah yerleşme kanamasıdır canım
Ben de yumurta tembelliği varya, belki de çatlıycak kadar büyümemiştir, kalitesizdir. Koyulaşacağına silikleşmiş görünce bunlar aklıma geldiBöyle olduktan sonra genelde bir an da pik oluyor kuzum kötü bir durum yok
Anladım canım bende tembellik vs yok ama benimde pik olmadan gün günü tutmuyor, çizgi gözükmeyecek kadar silik olduktan sonra ertesi gün bile pik yaptığını biliyorumBen de yumurta tembelliği varya, belki de çatlıycak kadar büyümemiştir, kalitesizdir. Koyulaşacağına silikleşmiş görünce bunlar aklıma geldi
İnşallah canım hayirlisiyla hamile kaliriz inşallah o zaman bende göbekten vurulayım :)canım ben iki defa koldan vuruldum bi faydasını görmedim ilk kez göbekten vuruldum diğerlerine göre daha çok ağrım var ama inşallah daha etkili olduğu içindir
Kızlar bu yine tam koyulaşmadan silikleşmeye başladıUmutumut82 Mavili hatun geriyor beni bu ovulasyon testi
Yaaa bende silikleşiyor diye üzüldüm, o zaman moralimi bozmuyorum devam. Senin de üst üste sıkıntı oldu çok üzüldüm inan ama yazacak kelime bulamadım. Biraz kendini dinlendir istersenAnladım canım bende tembellik vs yok ama benimde pik olmadan gün günü tutmuyor, çizgi gözükmeyecek kadar silik olduktan sonra ertesi gün bile pik yaptığını biliyorum
Ben de o günlerde bekliyoruö aslında ama koyulaşır sanırken silikleşince üzüldüm:) neyse teste devam. Dün değerlendirdim bugünü geçiyorum o zaman, 2 günde bir yöntemi en iyisi galibaCanim benimde tam koyulasirken siliklesti sonra biranda pik oldu. Bence seninde 18.19.gunler pik olucak gibi. Sen yinede gun asiri degerlendir.
Ben de o günlerde bekliyoruö aslında ama koyulaşır sanırken silikleşince üzüldüm:) neyse teste devam. Dün değerlendirdim bugünü geçiyorum o zaman, 2 günde bir yöntemi en iyisi galiba
Canım sperm içerde 36 saat yaşıyormuş Pazartesi günki yeterli olur sen üzülme
Ben regli bittiginden beri gunasiri degerlendiriyorum. Yani birgun dolu bir gun bos digergun yine dolu. Gerci gecen ayda aynisini yaptim tutmadi. Hersey yumurtaya bagli.
Çok sıkıcı geliyor o bana :) elbet vardır zamanı bize denk gelir diye avutuyorum kendimi :) en azından bu hafta senin yöntemle devam edeyim ne olur olmaz
Ben regli bittiginden beri gunasiri degerlendiriyorum. Yani birgun dolu bir gun bos digergun yine dolu. Gerci gecen ayda aynisini yaptim tutmadi. Hersey yumurtaya bagli.
%90 var gibi ama daha tecrübeli arkadaşlar da söylesinKızlar sağdaki 6. Gün testim otrivelleden sonraki soldaki 11. Gün bugün yaptığım ümitlenip kan testine gitsem mi nabsamiçim içimi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?