Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sağdaki 6. Gün testim otrivelleden sonraki soldaki 11. Gün bugün yaptığım ümitlenip kan testine gitsem mi nabsam içim içimi yiyor

Canim benim diger gebelikte 11.gun cizgi cikmisti ama hayaletti senin bariz cizgi var .var gibi .ayin kacinda igne olmustun.

arkadaşlar bi de yumurta çatladıktan sonra progestan kullanan oldu mu? bana doktorum verdi fitil olarak kullanıyorum şuan. daha önceki iğnelerden sonra vermemişti. tutunmayı kolaylaştırıyormuş inşallah

Selam kizlar bu gece 2bucukta ovitrwlle vurdum allah izin verirse yarin asilama igneyi vurduktan sonra karnim uyustu sonra top varmis gibi hissttim normal mi

Uzun zamandır girmiyorum 5 aylık hamileydim bazı sıkıntılar dan dolayı gebeliği mi sonlardırdım aldırdım çok üzgünüm bebeğimin ölümcül hastalığı dpgsada bir hafta bile yaşamayacağını doktorlar söyledi almazsan zamnla sana zararı olacak dedi aldırmak zorunda kaldım normal doğum olarak aldırdım sonrada kürtaj oldum bir hafta önce acaba tekrar tadaviylemi hamile olurum ilk ki aşılamaydı

Dün yaptım test negatif çıktı bidaha yapmıcam dedim üzüldüm, adeti bekliyorum şimdi

canım çok üzüldüm Allahım sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…