- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #23.981
Incecik ucu var canim insilun ignesi gibi.. Ilk bende korktum ama burda arkadaslarin cogu kendi yapiyor onlar cesaretlendirdi.
helal olsun vallahi
Canım sperm içerde 36 saat yaşıyormuş Pazartesi günki yeterli olur sen üzülme
canım hcg yükselmiş görünüyor var gibi inşallahKızlar sağdaki 6. Gün testim otrivelleden sonraki soldaki 11. Gün bugün yaptığım ümitlenip kan testine gitsem mi nabsamiçim içimi yiyor
Çok sıkıcı geliyor o bana :) elbet vardır zamanı bize denk gelir diye avutuyorum kendimi :) en azından bu hafta senin yöntemle devam edeyim ne olur olmaz
Kızlar sağdaki 6. Gün testim otrivelleden sonraki soldaki 11. Gün bugün yaptığım ümitlenip kan testine gitsem mi nabsamiçim içimi yiyor
evet bide önce silik sonra koyu çıkması da iğne etkisinin azaldığını gösteriyor sankiCanim benim diger gebelikte 11.gun cizgi cikmisti ama hayaletti senin bariz cizgi var .var gibi .ayin kacinda igne olmustun.
16'sında iğne oldumCanim benim diger gebelikte 11.gun cizgi cikmisti ama hayaletti senin bariz cizgi var .var gibi .ayin kacinda igne olmustun.
Yaa öyle mi diyorsunuz inşallah yaacanım hcg yükselmiş görünüyor var gibi inşallahkan testini yaptır bence yarın hayırlı haberler olsun
Bende ondan heyecanlandım ama bilmiyorumevet bide önce silik sonra koyu çıkması da iğne etkisinin azaldığını gösteriyor sanki
16'sında iğne oldum
inşallah düşündüğümüz gibi olur. 12. gün kanda çıkar. ben önceki iğnede 12. gün hamile olmadığım kanda çıkmıştı. inşallah bu ay hamile olduğumu öğrendiğim bir ay olurBende ondan heyecanlandım ama bilmiyorum
İnşallah canım beniminşallah düşündüğümüz gibi olur. 12. gün kanda çıkar. ben önceki iğnede 12. gün hamile olmadığım kanda çıkmıştı. inşallah bu ay hamile olduğumu öğrendiğim bir ay olur
Sabah 9 da olmuştumSabah veya oglen olduysan 11.gün bitmis oluyor.ignenin etkisi bukadar uzun surmez canim. Insallah bebisin gelmistir
Dün yaptım test negatif çıktı bidaha yapmıcam dedim üzüldüm, adeti bekliyorum şimditest yaptın mı 14. günse eğer çıkar testte
çatlatma iğnesi benim gibi yumurtası çatlamayanlar için çok çok iyi
ki ben 2014 te çatlatma ve aşılama ile gebe kalmıştım oğlum var 4 yaşında şu an.
2. için uğraşıyorum elbet vakti var gelecek bebelerimiz :)
Amin canım inşallahNormalden çok bir farkı yok zaten iğneden tüp bebek gibi mucizevi sonuçlar beklemek yanlış olur canım, hakkında hayırlı olsun Allah'ım nasip ettiği tarihte bebeğine kavuşacaksın inşallah
canım çok üzüldüm Allahım sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsinUzun zamandır girmiyorum 5 aylık hamileydim bazı sıkıntılar dan dolayı gebeliği mi sonlardırdım aldırdım çok üzgünüm bebeğimin ölümcül hastalığı dpgsada bir hafta bile yaşamayacağını doktorlar söyledi almazsan zamnla sana zararı olacak dedi aldırmak zorunda kaldım normal doğum olarak aldırdım sonrada kürtaj oldum bir hafta önce acaba tekrar tadaviylemi hamile olurum ilk ki aşılamaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?