- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.021
canım belki de senin tam koyu çıkmıyordurKızlar bu yine tam koyulaşmadan silikleşmeye başladıUmutumut82 Mavili hatun geriyor beni bu ovulasyon testi
ay canım benimUzun zamandır girmiyorum 5 aylık hamileydim bazı sıkıntılar dan dolayı gebeliği mi sonlardırdım aldırdım çok üzgünüm bebeğimin ölümcül hastalığı dpgsada bir hafta bile yaşamayacağını doktorlar söyledi almazsan zamnla sana zararı olacak dedi aldırmak zorunda kaldım normal doğum olarak aldırdım sonrada kürtaj oldum bir hafta önce acaba tekrar tadaviylemi hamile olurum ilk ki aşılamaydı
Biliyorum da işte insanın morali bozuluyor, ben de işe yaramıyor gibi geliyor. Devam edeyim nasıl ilerliycek. Arkadaşlarda şey silikleşiyor gibi olup, birden pik yaptı bizimkilerde dediler. Hasta oluncaya kadar yaparım artık yenileri geldi :)
Yaptırdım göbekten canım cok az aci oluyo sanki sinek isirigi gibi :)etkili olup olamdığını bilmiyorum ama yumurtalıklara yakın ya ondan
gerçi alakası yok kana karışıyor bir de daha az acıyo sanki göbekten
hadi hayırlı olsun sonu güzel olsun inşYaptırdım göbekten canım cok az aci oluyo sanki sinek isirigi gibi :)
İnan o da aklıma geliyor ama pik olması gerekiyor herkesin öyle oluyorcanım belki de senin tam koyu çıkmıyordur
ama o sırada çatlıyordur yumurtan
Yap yap devam et olabilir neden olmasın yılmak yok :) sonuçta silik çıkması normal sadece bir gün koyu olıcak kafanınböyle bulandırma hiç gün aşırı ilişkiye devamBiliyorum da işte insanın morali bozuluyor, ben de işe yaramıyor gibi geliyor. Devam edeyim nasıl ilerliycek. Arkadaşlarda şey silikleşiyor gibi olup, birden pik yaptı bizimkilerde dediler. Hasta oluncaya kadar yaparım artık yenileri geldi :)
Amin canim cok sagol :)hadi hayırlı olsun sonu güzel olsun inş
İnanki sen bana umut oldun, normalde bu ay takip etmeyecektim. Sen de koyu gidip birden pik olunca neden olmasın dedim evde vardı 2 tane sonrada devamını aldım :) inşallah benim de senin ki gibi olur da görürüm. Kasık ağrılarım bel ağrılarım da var adet olacakmışım gibi bunlarda yumurtlama belirtileri diye biliyorum inşallah hayırlısı ile bekliyorumCanim bende inanki bende ise yaramiyor diye düsunuyordum birakicaktim test yapmayi A AloeeVeraa I Ilkmelegim israr etti devam et diye. Oncesinde koyulastini diye sürekli bakardim hatta 1 saat sonra 2 saat sonra kuruyunca belirginlesiyorya onu tespit etmeye calisirdim. Sonra burgun bir baktim idrari dojer dojmez kopkoyu oldu.bosuna kendimi yipratmisim .Olucak Allah in izniyle
Yok canım yok yılmak, bu yolda devam :) dediğin gibi yapıyorum. Çok silik de çıkmıyor aslında baya da koyular yaklaştı gibi geliyor, hani daha koyu beklerken azalınca üzüldüm ben :) ya daha olmadan ne çileler ne stresler yaşıyoruzYap yap devam et olabilir neden olmasın yılmak yok :) sonuçta silik çıkması normal sadece bir gün koyu olıcak kafanınböyle bulandırma hiç gün aşırı ilişkiye devam
Bi anda koyulaşır şaşırırız bile ben umutluyum bİZde anne olucaz neden olmayalım yani :)Yok canım yok yılmak, bu yolda devam :) dediğin gibi yapıyorum. Çok silik de çıkmıyor aslında baya da koyular yaklaştı gibi geliyor, hani daha koyu beklerken azalınca üzüldüm ben :) ya daha olmadan ne çileler ne stresler yaşıyoruz
amin canım maşallah Rabbim kolaylık versin bebeğine sağlık versin inşallah. bizde inşallah bir an önce tadalım bu duyguyu hayırlısıylaEvet canım ben de seni hatırladım, çok teşekkür ederim amiin inşallahameliyat olalı tam 3.5 ay olmuştu ki güzel haberi aldık çok şükür canım darısı bir an önce sizlerin başına ❤
:)) ben de inanıyorum olucaz, neden olmayalım hem. Bu arada herkes hamile, dün arkdaşım aramış 2. İçin ovulasyon kullanacakmış da nasıl oluyor diye soruyorBi anda koyulaşır şaşırırız bile ben umutluyum bİZde anne olucaz neden olmayalım yani :)
ay zaten önün arkam sağım solum hamile. hamile olmayanlar da 1 yaş doğum günü kutluyor:)) ben de inanıyorum olucaz, neden olmayalım hem. Bu arada herkes hamile, dün arkdaşım aramış 2. İçin ovulasyon kullanacakmış da nasıl oluyor diye soruyor
Bir hafta önce aldırdım 2 ay sonra çıkacak sonuçlar bir ay sonrada patoloji sonucu çıkacakay canım benim(
Rabbim sabırlar versin.
genetiğinde mi problem varmış? incelendi mi?
Yazın temmuz ağustos eylül düğünler oldu, ben hariç hepsi hamile. Biri 38 yaşında biri de baya kilolu. Yani burdan anlaşılan yok kilo ile zor hamile kalınır yok yaş geçio falan hikayeeeeeeeeay zaten önün arkam sağım solum hamile. hamile olmayanlar da 1 yaş doğum günü kutluyor
Yazın temmuz ağustos eylül düğünler oldu, ben hariç hepsi hamile. Biri 38 yaşında biri de baya kilolu. Yani burdan anlaşılan yok kilo ile zor hamile kalınır yok yaş geçio falan hikayeeeeeeeeOlcaksa oluyor
aynen öyle kocamın kuzeni yazın evlendi çok yakınız bebek istediğimizi biliyor. adet düzensizliğinden dr a gitmiş doktor senin çok zor çocuğun olur çok uğraşırsın demiş. aklında bebek yoktu ailesinden çok uzak olduğu için korkusundan korunmayı bırakmışlar o ay hamile kaldı kız. ve dediğin gibi bana göre çok kilolu dr olmaz demiş. benim olmaması için bir nedenim yok 3 yıldır olmuyor. nasip kısmet işteYazın temmuz ağustos eylül düğünler oldu, ben hariç hepsi hamile. Biri 38 yaşında biri de baya kilolu. Yani burdan anlaşılan yok kilo ile zor hamile kalınır yok yaş geçio falan hikayeeeeeeeeOlcaksa oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?