Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Doktor kür yapmana gerek yok dedi ama ben yinede keçiboynuzu e vitaminine muz a devam ediyim ne olur ne olmaz

Oda nekadar sacma kuzum ya. Cok var ilk cocuktn sora cocigu olmayn insan. Ilknde problem olmayabilr yani. Hem cok cocuk istiyorlar hmde kapsam disi:))

Aynen her ay 700tl sigorta primi ödüyorum gelde gicik olma.Allahtan dogum parasi diye birsey var 5000 civari veriyor.gerekirse kredi cekip dogum parasiyla öderim.

Bendede olmadi hep 1 oluyodu dra gore normaldi ama en son da kist olunca biraktik cnm bizde. Sen bu ay igneyle guzel sonc alirsin

Ama zaten haplarla 1 2 tane anca oluyor iğne etkili gerçekten bi de risk olmuyor mesela haplar rahim duvarını inceltti benim o da etken tutunmasında bu ay iğne ile beraber estorfem hap verdi ilk 5 yumurtaydı sonra 3 ile devam ettik insallah bi tanesi çatlar

Kizlar adet sokturücü yapilan igne yeri sisti cok aciyor ceviz büyüklügünde beze oldu oturamiyorum normal mi acaba
Hassas bi vücudun varsa tepkime yapmıştır iğne canım ya da ilacı hızlı içeri verdiyse hava yapmıştır. Sorun yaratmaz, biraz bi kaç gün acı hissedersin. Devam ederse ve çok acıyosa sağlık ocağı ya da acile bi gösterirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…