Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lh yüksek olmasa takilmiycam ama şimdi sorun orda olduğu icin kas yapiyimderken kocaman bir kist ile karsilasmiyim diyorm

Canim bende heray ayni korkulari yasiyorum gecen ay ve onceki ay igneye ragmen catlamadilar. Bu ay ignede olmadim hiç bilmiyorum .

Sanmiyorum oyle olacagini canim.18 .güne kadar gonalf kullanan bir arkadas vardi. Insallah gelişcek yumoslar

inşallah canım yaa, olumsuz düşünceleri atmaya çalışıyorum kafamdan ama şeytan dürtüyor işte

canım klomen kullanıyorsan muhakkak doktor kontrolü şart
belli aralıklarla bakmaları lazım ve çatlatma iğnesi kullanman lazım
çatlatma kullanınca kist oluşmaz

hiç mantıklı değil yaptığı o nasıl doktormuş öyle ya

Lh yüksek olmasa takilmiycam ama şimdi sorun orda olduğu icin kas yapiyimderken kocaman bir kist ile karsilasmiyim diyorm
beni takip etmelerine rağmen kist oluştu canım
2'inci klomen kullanışımda reglin 18-20'inci gününe kadar bakıldı yumoş gelişmemişti.
bu ay olmadı yumurta dedik. regli bekledim olmadı tarlusal içtim söktürmek için.
lekelenme başladı yeni tedavi için doktora gittim. hop 7 cm lik kist oluşmuş.
sanırım çok sonra gelişmeye başladı yumurta belki 20-22'inci günlerde başladı.
ben de farkında değilim nasıla yumurta yok diye, e çatlatma iğnesi de olmadım, kendiliğinden de çatlamadığı için büyümüş dana gibi olmuş. 2 ay kist kaybolsun diye bekledim.
doktor bu senin çatlamayan yumurtan işte büyümüş çatlamayınca böyle olmuş dedi.

Yani anladığım kadariyla doktor takip etmiyorsa klomeni kullanma kist yapıyor diyorsn canm

Aynen düşününce bence de mantikli degil ilacı kendi basima kullanicam ne takip ne igne içerde ne oluyor bilmiyoruz

bugün 12. gün kızlar ara ara kadık batmalarım oluyor. açıkçası dün yaşadığım şeyden dolayı çok korkuyorum kasık batması hissettiğimde bir anda elektrik çarpmadı gibi bişey hissediyorum normal mi? daha önce hamile kalan arkadaşlar daha iyi bilir benden. hiç yaşamadığım için normal mi bilmiyorum. korkuyorum

Canim 2aydir klomen falan kullanmiyorum. Gecen ay ovulasyon pik olunca doktora sadece catlatma ignesi yazdirdim ama catlamamis. Bu ay sadece hayit hapi kullandim. Artik catladiysa ne ala.
Yani şimdi ne yapmaliyim sence canm takipsizlik mantksz gün yok bisey yok

Merhaba kızlar ben ümraniye de oturuyorum buraya evlendikten sonra geldim karşıda bir doktora gidiyorum zor oluyo bu taraflarda iyi bir doktor biliyormusunuz ?

Benim diger gebeliklerimde keskin kasik batmasi ve karnimda elektriklenme olmustu.cızzz diye

ben de böyle bişeyler hissediyorum. her an her saniye değil tabi ama arada bir geliyor. dünden beri de korkuyorum inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli güzel haberi alırım diye dua ediyorum

Insallah canim insallah. Yarin test yaparsin cikabilir.

Canim ovulasyonla takip edip pik oldugunda doktora git bence
Ben de katılıyorum.. takipsiz olunca senin için sıkıntı olabilir.. bi yandan da klomen kullanım ovu. İle de takip edebilirsin ama çatlamama durumu olur mu işte onu bilmiyorum canım yaa yanii takip olmadan kullanmak senin için risk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…