- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.031
- 48
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.581
Lh yüksek olmasa takilmiycam ama şimdi sorun orda olduğu icin kas yapiyimderken kocaman bir kist ile karsilasmiyim diyormCatlamaz diye birsey yok canim. Ovulasyon testi yapinca pik olduktan sonra siliklesince catlamis oluyor .ordan anlayabilirsin.
inşallah gerek kalmaz canımBanada 3ay ara sonrasinda tüp bebek dedi ama yaptiramayiz.
Lh yüksek olmasa takilmiycam ama şimdi sorun orda olduğu icin kas yapiyimderken kocaman bir kist ile karsilasmiyim diyorm
inşallah gerek kalmaz canım
Bu ay kullandnmi bisey canmCanim bende heray ayni korkulari yasiyorum gecen ay ve onceki ay igneye ragmen catlamadilar. Bu ay ignede olmadim hiç bilmiyorum .
Bu ay kullandnmi bisey canm
Sanmiyorum oyle olacagini canim.18 .güne kadar gonalf kullanan bir arkadas vardi. Insallah gelişcek yumoslar
canım klomen kullanıyorsan muhakkak doktor kontrolü şartKizlar ya benm kafam çok karisti şimdi bende sadece lh yuksekligi var ya bunda araştırdığımkadariyla yumurta catlamiyor lh yuksek olunca ama doktor da bana şad klomen verdi iğneyle gerek yok dedi ama acaba başka doktorami gitsem bu devlet hastanesinde ozellere gittigimde takip ve ignede vermislerdi 2 klomen femara ovitrelle sonucu gebelik olmamisti acaba ilaca devam etsemmi bu seferde catlamaz kist olur diye korkuyorum @AloeeVeraaUmutumut82 @Wonder-woman snglrf Ussagii Neyyyzen2121
hiç mantıklı değil yaptığı o nasıl doktormuş öyle yaIşte bu kontrolede cagrmadi sadece 5 gün kullan bitttikten 3 gün sonra ilişki olsun dedi baska da hicbisey demedi hormon tahlili yaptirayim dedim en son aralikta yapıldı yok gerek yok dedi iğne dedim simdilik gerek yok iğneyle dedi kontrole geleyimmi dedim yok dedi anlamadım bu isten kullanmiycam klomeni ben ya birde kist ile ugrasamam suan maddi siknti cok en iyi doktor muayenehanesinde 200 tl kan hariç
Inşallah canım rabbim gönlüne göre versin inşallah dualrin kabul olurEvet kızla bugün bismillah deyip dua ede ede başladım klomene mis kokulu bebegim gelir insallah bu seferUmutumut82 @AloeeVeraa snglrf I Ilkmelegim @yaprakali @Wonder-woman @Esrasvn @Morasigi kizlar sizin gebelik nasil gidiyor
beni takip etmelerine rağmen kist oluştu canımLh yüksek olmasa takilmiycam ama şimdi sorun orda olduğu icin kas yapiyimderken kocaman bir kist ile karsilasmiyim diyorm
Yani anladığım kadariyla doktor takip etmiyorsa klomeni kullanma kist yapıyor diyorsn canmbeni takip etmelerine rağmen kist oluştu canım
2'inci klomen kullanışımda reglin 18-20'inci gününe kadar bakıldı yumoş gelişmemişti.
bu ay olmadı yumurta dedik. regli bekledim olmadı tarlusal içtim söktürmek için.
lekelenme başladı yeni tedavi için doktora gittim. hop 7 cm lik kist oluşmuş.
sanırım çok sonra gelişmeye başladı yumurta belki 20-22'inci günlerde başladı.
ben de farkında değilim nasıla yumurta yok diye, e çatlatma iğnesi de olmadım, kendiliğinden de çatlamadığı için büyümüş dana gibi olmuş. 2 ay kist kaybolsun diye bekledim.
doktor bu senin çatlamayan yumurtan işte büyümüş çatlamayınca böyle olmuş dedi.
Aynen düşününce bence de mantikli degil ilacı kendi basima kullanicam ne takip ne igne içerde ne oluyor bilmiyoruzinşallah canım yaa, olumsuz düşünceleri atmaya çalışıyorum kafamdan ama şeytan dürtüyor işte
canım klomen kullanıyorsan muhakkak doktor kontrolü şart
belli aralıklarla bakmaları lazım ve çatlatma iğnesi kullanman lazım
çatlatma kullanınca kist oluşmaz
hiç mantıklı değil yaptığı o nasıl doktormuş öyle ya
Yani şimdi ne yapmaliyim sence canm takipsizlik mantksz gün yok bisey yokCanim 2aydir klomen falan kullanmiyorum. Gecen ay ovulasyon pik olunca doktora sadece catlatma ignesi yazdirdim ama catlamamis. Bu ay sadece hayit hapi kullandim. Artik catladiysa ne ala.
Yani şimdi ne yapmaliyim sence canm takipsizlik mantksz gün yok bisey yok
bugün 12. gün kızlar ara ara kadık batmalarım oluyor. açıkçası dün yaşadığım şeyden dolayı çok korkuyorum kasık batması hissettiğimde bir anda elektrik çarpmadı gibi bişey hissediyorum normal mi? daha önce hamile kalan arkadaşlar daha iyi bilir benden. hiç yaşamadığım için normal mi bilmiyorum. korkuyorum
ben de böyle bişeyler hissediyorum. her an her saniye değil tabi ama arada bir geliyor. dünden beri de korkuyorum inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli güzel haberi alırım diye dua ediyorumBenim diger gebeliklerimde keskin kasik batmasi ve karnimda elektriklenme olmustu.cızzz diye
ben de böyle bişeyler hissediyorum. her an her saniye değil tabi ama arada bir geliyor. dünden beri de korkuyorum inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli güzel haberi alırım diye dua ediyorum
Ben de katılıyorum.. takipsiz olunca senin için sıkıntı olabilir.. bi yandan da klomen kullanım ovu. İle de takip edebilirsin ama çatlamama durumu olur mu işte onu bilmiyorum canım yaa yanii takip olmadan kullanmak senin için riskCanim ovulasyonla takip edip pik oldugunda doktora git bence
aynen canım. bana baksana takip etmelerine rağmen kist oluştu bendeYani anladığım kadariyla doktor takip etmiyorsa klomeni kullanma kist yapıyor diyorsn canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?