Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Insallah hayirli sonuclar alirsin canim

Kuzum elinden geleni fazlasıyla ve en iyi şekilde yaptığına eminim. Zaten aksi olması mümkün değil, uzman olduk artık :) bence erken olabilir, eğer olmamışsada vakti gelmediği için, hayırlısı bu olduğu için olmuyordur.

Valla kuzum son umudum hayit hapindaydi. 2ay daha kullanicam sonrasini bilmiyorum. Sen ne durumdasin

Kizlar ya benm kafam çok karisti şimdi bende sadece lh yuksekligi var ya bunda araştırdığımkadariyla yumurta catlamiyor lh yuksek olunca ama doktor da bana şad klomen verdi iğneyle gerek yok dedi ama acaba başka doktorami gitsem bu devlet hastanesinde ozellere gittigimde takip ve ignede vermislerdi 2 klomen femara ovitrelle sonucu gebelik olmamisti acaba ilaca devam etsemmi bu seferde catlamaz kist olur diye korkuyorum A AloeeVeraa Umutumut82 Wonder-woman snglrf Ussagii Neyyyzen2121

Canim bence iyi bir doktora yumurta kontrolü yaptirip riske girmeden catlama ignesi ol.sonucta heray hormon aliyoruz.

Canim bence iyi bir doktora yumurta kontrolü yaptirip riske girmeden catlama ignesi ol.sonucta heray hormon aliyoruz.
Işte bu kontrolede cagrmadi sadece 5 gün kullan bitttikten 3 gün sonra ilişki olsun dedi baska da hicbisey demedi hormon tahlili yaptirayim dedim en son aralikta yapıldı yok gerek yok dedi iğne dedim simdilik gerek yok iğneyle dedi kontrole geleyimmi dedim yok dedi anlamadım bu isten kullanmiycam klomeni ben ya birde kist ile ugrasamam suan maddi siknti cok en iyi doktor muayenehanesinde 200 tl kan hariç

Canim ben senin yerinde olsam kloneni kullanirim bittikten sonra gün asirı iliskiye baslayip hergün ovulasyon testi yaparim testin pik oldugu gün doktora giderim 1 sefere mahsus ve catlama ignesi yazdiririm. Sonucta klomende doz ayari yok. Icip bekliyorsun..

Evet ama iğne vermiyor adam dedim gerek yok dedi korkum lh yuksek ya catlamassa diye bugun adetin 6. Günü zaten onu testi haftasonuna kadar sipariş versem yetsrmi acaba

Canım yumurtayı klomenden sonra iyi takip etmek gerekiyor beni 2 günde bir çağırdı doktorum büyümesine bakmak için.. bence sen de takibini iyi yapacak bir doktora git bi de böyle çatlamama gibi bir problem varsa iğne daha kesin çözüm olur senin için boştan yere bi de kist olmaz hiç değilse..

Doktor çok önemli bu konuda canım. İçine sinmiyosa başka bi doktora da görün. Çünkü takip gerekiyo tedavi sürecinde. Olmazsa bi kez daha klomen kullanıp iğneliye geçersin

Evet ama iğne vermiyor adam dedim gerek yok dedi korkum lh yuksek ya catlamassa diye bugun adetin 6. Günü zaten onu testi haftasonuna kadar sipariş versem yetsrmi acaba

Canim bugun siparis versen aninda kargoluyorlar en kötü cumartesi gelir. Ya devlette baska doktora görüneceksin ya da 1sefere mahsus özele igne icin gideceksin.

Valla kuzum son umudum hayit hapindaydi. 2ay daha kullanicam sonrasini bilmiyorum. Sen ne durumdasin
inşallah o süreçte gelir kuzum mucizen. Ben ovulasyon takibi yaptım canım. Pek değişmiyo zaten yumurtlama günlerim sabah çatladığını gördüm. Dün akşamı değerlendir mistik, bugünüde değerlendirdik, belki yarınıda değerlendirip bırakırım kendi haline hayırlısı artık. Tüp bebeğe doğru gidiyorum sanki bende

Canım bence klomeni kullan bitince birkaç gün sonra farklı bir doktora görün yumurtalar istenilen boyuttaysa durumunu anlatıp iğne istersin. Patlamaz da kist olursa bide onunla uğraşıcan yoksa

Banada 3ay ara sonrasinda tüp bebek dedi ama yaptiramayiz.

canım haklısın ben olsam ben de şüphe ederim. sonuçta klomen sonucu iğne yapmayan dr a ben de rastlamadım. hatta iğneden sonra çatlayıp çatlamamasını da kontrol etmeli diye düşünüyorum takip dediğin öyle olur.

Canim bugun siparis versen aninda kargoluyorlar en kötü cumartesi gelir. Ya devlette baska doktora görüneceksin ya da 1sefere mahsus özele igne icin gideceksin.
Burdakinde başka doktor yokk ozelede gidemem simdi of of geldimi ustuste gelir ztn iğne olmassam catlamazmi

Doktor çok önemli bu konuda canım. İçine sinmiyosa başka bi doktora da görün. Çünkü takip gerekiyo tedavi sürecinde. Olmazsa bi kez daha klomen kullanıp iğneliye geçersin
Aynen canm ama ışte şimdi ozel e gidecek halde degiliz biraz zaman var onun icin lh yuksekligi çatışmaya engelmi peki klomen kullansam bile catlamz diye bkorkuyrm

Aynen aynı bende senin gibi dusunuyorum bu bırak iğneden sonra yi igneden oncesini bile gel demedi ya saka gibi

Burdakinde başka doktor yokk ozelede gidemem simdi of of geldimi ustuste gelir ztn iğne olmassam catlamazmi

Catlamaz diye birsey yok canim. Ovulasyon testi yapinca pik olduktan sonra siliklesince catlamis oluyor .ordan anlayabilirsin.

Üst bide kist çıkmasın basima suan ozele gidemem ama lh yuksek sadece bende ne biliyim ya of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…