Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün kan testi yaptırdım malesef degilmisim 3 yıllık evliyim ama 6 aydır deniyoruz biz. Pko dediler bana şeker ilacı kullanıyorum. Yumurtlamadan sonra kist oluyo bende her ay

Merhaba canm bende 27 sinde iğne vurdum ne zaman test yapacaksin doktorm bana bir gun soylemedi de
En erken 12. Gün belli oluyor kızlar o da idrarda çıkmayabiliyor kan baktırmak lazım amabelli olmazsa da 12. Gün 14 15. Günlerde belli olur kesin.. zaten iğnenin 14. Günü regl oluyor olumsuzsa

inşallah canım ya askında test aldım şu an çıkmaz mı ki

Benimde regliye 3gun var yumurtlamanin 12.günü bitti biraz önce tekrar dayanamayip test yaptim negatif cikti. Artik hic umut yok. Testte 1 tane kaldi.regli gecerse denerim.tabi dayanabilirsem.eczaneden almaya utaniyorum.yenitest siparis paketi etmistim ovulasyonla degistiricem. Offff

Kızlar merhaba. Bugün ikili tarama için kan verdim sonuçlar 2 hafta sonra, doktor ölçümleri yaptı ense kalınlığı burun kemiği falan her şey gayet normal çok şükür ayrıca cinsiyet tahmininde bulundu :) bacaklarının arasına baktı çıkıntı görünmüyo şu an, büyük ihtimalle kız ama net konuşmak için erken dedi :) yarın kendi doktoruma randevum var bakalım o ne dicek. Bende haberler böyle

ne yalan benimde umudum kalmadı aslında bu batmaları bile ona yoramıyorum. stresten uzak durayım belki olur dediğim zaman stresin kaynadığı bir gün yaşadım olmamasına bir salağın neden olmasına iki gündğr ağlıyorum. sadece netleşsin de önüme bakayım istiyorum

Canim batmalar iyiye isaret.bat nezaman.

Benim doktorum ilk beş gün den sonra iki günde bir çağırdı yumurta takibi öyle yapılır saçmalıkmış o hangi şehirde nereye gidiyorsun sen

Canim insallah gebelik belirtisidir bendede aynisi olmustu fazla yorma kendini sicak tut

Tebrikler canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kız da anneye çok yakışıyor
Bizim içinde dua et

Hayirlisi olsun canm insallah benimkide iyi cikar korkuyorum haftayada ben gidicem .saglikla gelsin benm mide bulantilarim azalicagi yere artiyor kiz diye tahmin ediyorum kizimdada ayniydim

Cok sevindim canim böyle devam eder insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…