- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.601
Dün kan testi yaptırdım malesef degilmisim 3 yıllık evliyim ama 6 aydır deniyoruz biz. Pko dediler bana şeker ilacı kullanıyorum. Yumurtlamadan sonra kist oluyo bende her ayİnşallah hamilesindir kuzum ne zamandan beri bebek düşünüyorsunuz benim 2 yıl oldu hiçbir sorun yok ama bebekte Yoktesadüfen kontrole gittim yumurtan 20 mm olmuş çatlatma iğnesi yapalım kesinleşsin dedi Salı günü de kontrole çağırdı tekrar çatlamış yumurta dedi ☺
Merhaba canm bende 27 sinde iğne vurdum ne zaman test yapacaksin doktorm bana bir gun soylemedi deMerhaba canım iğnenin etkisiyle beta hcg hormonu artıyor diyor bazıları bende 27 Mart’ta oldum çatlatma iğnemi
En erken 12. Gün belli oluyor kızlar o da idrarda çıkmayabiliyor kan baktırmak lazım amabelli olmazsa da 12. Gün 14 15. Günlerde belli olur kesin.. zaten iğnenin 14. Günü regl oluyor olumsuzsaMerhaba canm bende 27 sinde iğne vurdum ne zaman test yapacaksin doktorm bana bir gun soylemedi de
inşallah canım ya askında test aldım şu an çıkmaz mı kiInsallah canim insallah. Yarin test yaparsin cikabilir.
inşallah canım ya askında test aldım şu an çıkmaz mı ki
Tesekkur ederim canim insallah pozitifi goruruz de adeti beklemeye gerek kalmazEn erken 12. Gün belli oluyor kızlar o da idrarda çıkmayabiliyor kan baktırmak lazım amabelli olmazsa da 12. Gün 14 15. Günlerde belli olur kesin.. zaten iğnenin 14. Günü regl oluyor olumsuzsa
ne yalan benimde umudum kalmadı aslında bu batmaları bile ona yoramıyorum. stresten uzak durayım belki olur dediğim zaman stresin kaynadığı bir gün yaşadım olmamasına bir salağın neden olmasına iki gündğr ağlıyorum. sadece netleşsin de önüme bakayım istiyorumBenimde regliye 3gun var yumurtlamanin 12.günü bitti biraz önce tekrar dayanamayip test yaptim negatif cikti. Artik hic umut yok. Testte 1 tane kaldi.regli gecerse denerim.tabi dayanabilirsem.eczaneden almaya utaniyorum.yenitest siparis paketi etmistim ovulasyonla degistiricem. Offff
ne yalan benimde umudum kalmadı aslında bu batmaları bile ona yoramıyorum. stresten uzak durayım belki olur dediğim zaman stresin kaynadığı bir gün yaşadım olmamasına bir salağın neden olmasına iki gündğr ağlıyorum. sadece netleşsin de önüme bakayım istiyorum
aylık döngüme göre ayın 8i canımCanim batmalar iyiye isaret.bat nezaman.
Kaçıncı iğnen canım seninkızlar yine hareket yok yumoşlarda
75 gonal f e devam edicem pazartesi yine kontrol
bu 4 gün boyunca bal tarçın çörek otu içmeyi planlıyorum ne dersiniz?
Benim doktorum ilk beş gün den sonra iki günde bir çağırdı yumurta takibi öyle yapılır saçmalıkmış o hangi şehirde nereye gidiyorsun senIşte bu kontrolede cagrmadi sadece 5 gün kullan bitttikten 3 gün sonra ilişki olsun dedi baska da hicbisey demedi hormon tahlili yaptirayim dedim en son aralikta yapıldı yok gerek yok dedi iğne dedim simdilik gerek yok iğneyle dedi kontrole geleyimmi dedim yok dedi anlamadım bu isten kullanmiycam klomeni ben ya birde kist ile ugrasamam suan maddi siknti cok en iyi doktor muayenehanesinde 200 tl kan hariç
Orda kadın Doğum Hastanesi olması lazımMerhaba kızlar ben ümraniye de oturuyorum buraya evlendikten sonra geldim karşıda bir doktora gidiyorum zor oluyo bu taraflarda iyi bir doktor biliyormusunuz ?
bugün 12. gün kızlar ara ara kadık batmalarım oluyor. açıkçası dün yaşadığım şeyden dolayı çok korkuyorum kasık batması hissettiğimde bir anda elektrik çarpmadı gibi bişey hissediyorum normal mi? daha önce hamile kalan arkadaşlar daha iyi bilir benden. hiç yaşamadığım için normal mi bilmiyorum. korkuyorum
Canim insallah gebelik belirtisidir bendede aynisi olmustu fazla yorma kendini sicak tutbugün 12. gün kızlar ara ara kadık batmalarım oluyor. açıkçası dün yaşadığım şeyden dolayı çok korkuyorum kasık batması hissettiğimde bir anda elektrik çarpmadı gibi bişey hissediyorum normal mi? daha önce hamile kalan arkadaşlar daha iyi bilir benden. hiç yaşamadığım için normal mi bilmiyorum. korkuyorum
Tebrikler canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kız da anneye çok yakışıyorKızlar merhaba. Bugün ikili tarama için kan verdim sonuçlar 2 hafta sonra, doktor ölçümleri yaptı ense kalınlığı burun kemiği falan her şey gayet normal çok şükürayrıca cinsiyet tahmininde bulundu :) bacaklarının arasına baktı çıkıntı görünmüyo şu an, büyük ihtimalle kız ama net konuşmak için erken dedi :) yarın kendi doktoruma randevum var bakalım o ne dicek. Bende haberler böyle
Hayirlisi olsun canm insallah benimkide iyi cikar korkuyorum haftayada ben gidicem .saglikla gelsin benm mide bulantilarim azalicagi yere artiyor kiz diye tahmin ediyorum kizimdada ayniydimKızlar merhaba. Bugün ikili tarama için kan verdim sonuçlar 2 hafta sonra, doktor ölçümleri yaptı ense kalınlığı burun kemiği falan her şey gayet normal çok şükürayrıca cinsiyet tahmininde bulundu :) bacaklarının arasına baktı çıkıntı görünmüyo şu an, büyük ihtimalle kız ama net konuşmak için erken dedi :) yarın kendi doktoruma randevum var bakalım o ne dicek. Bende haberler böyle
Izmir dr devlet hastanesine canm bana çok saçma geldiBenim doktorum ilk beş gün den sonra iki günde bir çağırdı yumurta takibi öyle yapılır saçmalıkmış o hangi şehirde nereye gidiyorsun sen
aylık döngüme göre ayın 8i canım
Kızlar merhaba. Bugün ikili tarama için kan verdim sonuçlar 2 hafta sonra, doktor ölçümleri yaptı ense kalınlığı burun kemiği falan her şey gayet normal çok şükürayrıca cinsiyet tahmininde bulundu :) bacaklarının arasına baktı çıkıntı görünmüyo şu an, büyük ihtimalle kız ama net konuşmak için erken dedi :) yarın kendi doktoruma randevum var bakalım o ne dicek. Bende haberler böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?