- 16 Kasım 2018
- 166
- 144
- 18
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.541
Ben de soğan kürü denemeyi düşünüyordum bu kez ama kayınvalidemler var yanımda yapamayacağım.. 2 kez denemiş oldum ben de klomeni zaten benim ikisinde de 1 tane yumurtam olmuştu bu kez abaya umutluydum yumurtam büyüktü filan ama nasip olmayınca olmuyor tabii.. doktorumu arayacağım birazdan yarın mı geleyim cumartesi mi diye bakalım o ne diyecek gidinceCanim ben 5kez klomen catlama ignesi kullandim.edindigim en büyük tecrube eger 2 sefer kullandiktan sonra gebelik olmuyorsa igneli tedaviye gecmek lazim. Ben bu ay sadece hayit hapi kullandim.2ay daha hayit hapini denicem olmazsa 1 ay gonal f denicem.
Bir de bu hayıt hapını nereden alıyorsunuz ?Canim ben 5kez klomen catlama ignesi kullandim.edindigim en büyük tecrube eger 2 sefer kullandiktan sonra gebelik olmuyorsa igneli tedaviye gecmek lazim. Ben bu ay sadece hayit hapi kullandim.2ay daha hayit hapini denicem olmazsa 1 ay gonal f denicem.
inşallah canım sen hiç ovulasyon testi kullandınmıBiliyorum kuzum alttaki etiketlediklerim hamile ama bizde kalicaz inşallah valla canm doktora gittim sadece klomen verdi iğneyle şimdilik gerek duymadı dün başladım insallah 5 gün icicem sonra 3 gün bekleyip esinle birliktelik olsn dedi
Yok kuzum ya nasip olmadi bu türlüinşallah canım sen hiç ovulasyon testi kullandınmı
Biliyorum kuzum alttaki etiketlediklerim hamile ama bizde kalicaz inşallah valla canm doktora gittim sadece klomen verdi iğneyle şimdilik gerek duymadı dün başladım insallah 5 gün icicem sonra 3 gün bekleyip esinle birliktelik olsn dedi
Aslında alsan tam yumurtanın çatladığı güne denk getirirsin canım daha net olurYok kuzum ya nasip olmadi bu türlü
Bugün normal test yaptım malesef hiç bişi çıkmadı. İğnenin etkisiydi demek ki diyorum.hadi bakalım hayırlı olsun :)
gelmiş bebiş
Yanlış yoktur. Rabbim vaktini biliyordur . Ben günlerdir pozitif görüyorum. Bugün bişi çıkmadı.Gunaydin kizlar mutlu sabahlar insallah güzel haberlerin gelecegi birgun olur. Benim bat 7nisan bugünki testimde negatif malesef.bugun yumurtlamadan sonraki 12.gün olsa cikardi diye düsünüyorum. Artik önümüze bakicaz.zaten regli oncesi standart agrilar basladi..birseyleri yanlis yapiyorum ama neyi.
Benim bulantılarım geçti canım zaten çok sürmedi şükür 2 haftada bitti kusma bulantı olayıaminn canım
sen nasılsın bulantıların geçti mi ?
Yeni ay yeni umutlar canım bu sözdende sıkıldım artık gerçi :) olsun eğer gebelik yoksa bian önce adet gelsin gitsin döngü başlasınGunaydin kizlar mutlu sabahlar insallah güzel haberlerin gelecegi birgun olur. Benim bat 7nisan bugünki testimde negatif malesef.bugun yumurtlamadan sonraki 12.gün olsa cikardi diye düsünüyorum. Artik önümüze bakicaz.zaten regli oncesi standart agrilar basladi..birseyleri yanlis yapiyorum ama neyi.
Bir de bu hayıt hapını nereden alıyorsunuz ?
Ben de bi danışayım o zaman canım sağollEczaneden canim. Doktora danisip kullaniyorum.
Yeni ay yeni umutlar canım bu sözdende sıkıldım artık gerçi :) olsun eğer gebelik yoksa bian önce adet gelsin gitsin döngü başlasın
Yanlış yoktur. Rabbim vaktini biliyordur . Ben günlerdir pozitif görüyorum. Bugün bişi çıkmadı.
kızlar yine hareket yok yumoşlarda
75 gonal f e devam edicem pazartesi yine kontrol
bu 4 gün boyunca bal tarçın çörek otu içmeyi planlıyorum ne dersiniz?
kızlar yine hareket yok yumoşlarda
75 gonal f e devam edicem pazartesi yine kontrol
bu 4 gün boyunca bal tarçın çörek otu içmeyi planlıyorum ne dersiniz?
ya işte ondan da korkuyorum kist olmasından yani. ama 4 gün yapsam çok da etkisi olmaz herhalde.Canim kac mm oldugunu soylemedimi doktorun. Bence ayni anda bal tarcin corekotunu yapma.ben 2kez klomenle yaptim kist oldu.
pazartesi günü 16. günüm olacak zatenBu arada daha erken bence çoğunun 17 18.gunlerde gelisiyor
pazartesi günü 16. günüm olacak zaten
bana da öyle geliyo geç gelişecek gibi geliyo ama bir yandan da ya gelişmezse diyorum
o kadar masraf emek çöpe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?