Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de soğan kürü denemeyi düşünüyordum bu kez ama kayınvalidemler var yanımda yapamayacağım.. 2 kez denemiş oldum ben de klomeni zaten benim ikisinde de 1 tane yumurtam olmuştu bu kez abaya umutluydum yumurtam büyüktü filan ama nasip olmayınca olmuyor tabii.. doktorumu arayacağım birazdan yarın mı geleyim cumartesi mi diye bakalım o ne diyecek gidince

inşallah canım sen hiç ovulasyon testi kullandınmı

Yok kuzum ya nasip olmadi bu türlü
Aslında alsan tam yumurtanın çatladığı güne denk getirirsin canım daha net olur

Yanlış yoktur. Rabbim vaktini biliyordur . Ben günlerdir pozitif görüyorum. Bugün bişi çıkmadı.

Yeni ay yeni umutlar canım bu sözdende sıkıldım artık gerçi :) olsun eğer gebelik yoksa bian önce adet gelsin gitsin döngü başlasın

kızlar yine hareket yok yumoşlarda
75 gonal f e devam edicem pazartesi yine kontrol
bu 4 gün boyunca bal tarçın çörek otu içmeyi planlıyorum ne dersiniz?

Canim kac mm oldugunu soylemedimi doktorun. Bence ayni anda bal tarcin corekotunu yapma.ben 2kez klomenle yaptim kist oldu.

kızlar yine hareket yok yumoşlarda
75 gonal f e devam edicem pazartesi yine kontrol
bu 4 gün boyunca bal tarçın çörek otu içmeyi planlıyorum ne dersiniz?

Bu arada daha erken bence çoğunun 17 18.gunlerde gelisiyor

Canim kac mm oldugunu soylemedimi doktorun. Bence ayni anda bal tarcin corekotunu yapma.ben 2kez klomenle yaptim kist oldu.
ya işte ondan da korkuyorum kist olmasından yani. ama 4 gün yapsam çok da etkisi olmaz herhalde.
bir sürü yumurta vardı yine sanırım hepsi de 10 mm den küçük bayağı baktı ölçmeye değer bir yumurta bulamadığı için ölçmedi ilaca devam dedi.

kızlar merhaba benim bu ay ilk klomen kullanısım dun 12 30da catlatma iğnemi oldum 3 tane cok ıyı gelişmiş yumurtan var dedı doktor sag tarafımdaymıs bu gece saat 12de cumartesı sabahı ve pazar gece olarak yazdı ilişki zamanlarını dun koldan oldum iğne vurulurken hiç canım yanmadı aradan zmaan geceınce hafıd bı agrı gıbı bısey oldu onun dısıda aksamında kasıkı agrım basladı akımtım geldi cok bugunde sag tarafım agrıyor ve akınım var ayy inş. sonuc alırız cok hecanlıyım içim içime sıgmıyo :)

pazartesi günü 16. günüm olacak zaten
bana da öyle geliyo geç gelişecek gibi geliyo ama bir yandan da ya gelişmezse diyorum
o kadar masraf emek çöpe

Sanmiyorum oyle olacagini canim.18 .güne kadar gonalf kullanan bir arkadas vardi. Insallah gelişcek yumoslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…