Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah olmuştur canım bu kez sabah ilk işin olsun bize de haber ver
canım eşim cumartesiye gidelim daha garanti olur dedi. doktor 6sında sana test yapalım demişti kesin olsun diyor eşim de. dünden beri zaten ağlak ağlak dolanıyorum aşırı tepkiler veriyorum. hormon ilaçlarından diye düşünüyordum. belki de hamilemiyim ondan mı ya ihtimali bile şahane

Ay tabi olmaz mı ☺ ben dayanamazdım öyle çift çizgileri görsem sanırım hoş görmediğim halde de dayanamadım yine de siz daha iyisini bilirsiniz canım..olmuştur inşallah

Ay tabi olmaz mı ☺ ben dayanamazdım öyle çift çizgileri görsem sanırım hoş görmediğim halde de dayanamadım yine de siz daha iyisini bilirsiniz canım..olmuştur inşallah
Rabbim herkese evlat sevgisini tattırsın şu üç aylar yüzü suyu hürmetine inşallah. Allahım hepimiz için hep dua ediyorum. Allah bu hüznü düşmanıma vermesin.

Çok sevindim canım inşallah bütün sonuçlarınız güzel gelecek, sağlıkla kucağına alıcaksın minik meleğini

Kuzum bariz pozitif. Ben dedim sana bu batmalar iyiye işaret diye. Saglikla sihatle devam eder insallahhh.

Bizede dua et canim. Benimde 3 yil oldu nerdeyse rabbim saglikli bir evlat daha nasip eder insallah.
Amiiin Allahım tüm olmayanlara versin canım şu kan testinde de pozitifi göreyim hergün sizin için dua edicem. hamilenin duası kabul olur derler inşallah Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…