- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.641
Kuzu bu iğne etkisi olamaz bence. Bebiş gelmiş gibi :) ama yarın falan tekrarla mutlaka testleri
Kan testi ver canım emin olursun
3 yıl oldu dile kolay. inanamıyorum. yarın kan test yapıyorum hemenBence hamilesin canım bende de öyle çıkmıştı 13. Günümde
gerçekten mi diyorsun ya canımmm inşallahKuzu bu iğne etkisi olamaz bence. Bebiş gelmiş gibi :) ama yarın falan tekrarla mutlaka testleri
Aynen seçenek çok avrupa yakasında çok güzel doktorlar biliyorum git gel uzun oluyor birde trafik oluyo, bulamazsam mecbur yine karşıya gidip gelicemİStanbulun avantajı seçenek çok
İnşallah olmuştur canım bu kez3 yıl oldu dile kolay. inanamıyorum. yarın kan test yapıyorum hemen
canım eşim cumartesiye gidelim daha garanti olur dedi. doktor 6sında sana test yapalım demişti kesin olsun diyor eşim de. dünden beri zaten ağlak ağlak dolanıyorum aşırı tepkiler veriyorum. hormon ilaçlarından diye düşünüyordum. belki de hamilemiyim ondan mıİnşallah olmuştur canım bu kezsabah ilk işin olsun bize de haber ver
Ay tabi olmaz mı ☺ ben dayanamazdım öyle çift çizgileri görsem sanırım hoş görmediğim halde de dayanamadım yine decanım eşim cumartesiye gidelim daha garanti olur dedi. doktor 6sında sana test yapalım demişti kesin olsun diyor eşim de. dünden beri zaten ağlak ağlak dolanıyorum aşırı tepkiler veriyorum. hormon ilaçlarından diye düşünüyordum. belki de hamilemiyim ondan mıya ihtimali bile şahane
Rabbim herkese evlat sevgisini tattırsın şu üç aylar yüzü suyu hürmetine inşallah. Allahım hepimiz için hep dua ediyorum. Allah bu hüznü düşmanıma vermesin.Ay tabi olmaz mı ☺ ben dayanamazdım öyle çift çizgileri görsem sanırım hoş görmediğim halde de dayanamadım yine desiz daha iyisini bilirsiniz canım..olmuştur inşallah
Ay inşallah canım ya inşallahhgerçekten mi diyorsun ya canımmm inşallah❤ Rabbim inşallah gerçekten bebişimdir gelmiştir bana sıkı sıkı sarılmıştır.
canım hayırlısıyla inşallah güzel haberi paylaşıcam sizinle çok heyecanlıyımAy inşallah canım ya inşallahhşu an durumun onu gösteriyo, haberdar et bizi
Çok sevindim canım inşallah bütün sonuçlarınız güzel gelecek, sağlıkla kucağına alıcaksın minik meleğiniKızlar merhaba. Bugün ikili tarama için kan verdim sonuçlar 2 hafta sonra, doktor ölçümleri yaptı ense kalınlığı burun kemiği falan her şey gayet normal çok şükürayrıca cinsiyet tahmininde bulundu :) bacaklarının arasına baktı çıkıntı görünmüyo şu an, büyük ihtimalle kız ama net konuşmak için erken dedi :) yarın kendi doktoruma randevum var bakalım o ne dicek. Bende haberler böyle
Sağol canım bi inceliyim bakalım, vesile olur belki bellimi olurhttps://instagram.com/clifeballibitkiselmacun?utm_source=ig_profile_share&igshid=1dinz3rjeedaz bu sayfaya bi göz atsana canım bu ay bende denicem yorumlar bana ümit verdi
İnşallah canım benim inşallah çok teşekkür ederimÇok sevindim canım inşallah bütün sonuçlarınız güzel gelecek, sağlıkla kucağına alıcaksın minik meleğini
kızlar bana acil yazın nolur. ilk günü saymazsam bugün iğnenin 12. günü. az önce test yaptım biri erken gebelik testi biri kaset test. erken gebelikte çok net ikinci çizgi, kaset testte silik çizgi çıktı. hatırlıyor musunuz önceki gün test yaptığımı ve iğnenin etkisinin geçtiğini söyledim. dün de yaptım test bozuk çıktı. ne düşüneceğimi şaşırdım sizce var mı bişey. testlerin resmini atmaya çalışıcam buraya
evet sen öyle söyleyince içim rahatlamıştı canım :) çok güzel bir his Allah herkese tattırsın inşallahKuzum bariz pozitif. Ben dedim sana bu batmalar iyiye işaret diye. Saglikla sihatle devam eder insallahhh.
8 gün 50 lik yaptımKaçıncı iğnen canım senin
evet sen öyle söyleyince içim rahatlamıştı canım :) çok güzel bir his Allah herkese tattırsın inşallah
8 gün 50 lik yaptım
3 gündür de 75 yapıyorum
Pazartesiye kadar yapacağım pazartesi kontrole gidicem
Canım 3 gelişmez inşallah tedaviyi iptal edecek doktor 3 tane olursaOoo pazartesiye cok varmis. Istermisin 3 4 tanesi birden gelissin. Ikiz falan olur belki.
Amiiin Allahım tüm olmayanlara versin canım şu kan testinde de pozitifi göreyim hergün sizin için dua edicem. hamilenin duası kabul olur derlerBizede dua et canim. Benimde 3 yil oldu nerdeyse rabbim saglikli bir evlat daha nasip eder insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?