- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.681
bol bol dua edip sabredeceğiz canım ne yapalımÖyle canim hersey nasip bu ay yumurtlamam oldu çatladida gün aşırı iliskide oldu ama yinede olmadi. biraz önce sonkez test yaptim yine negatif 2güne regli olurum insallah. Cok uzgünum sasirdim neyapacagimi.
Canım sen ne zamandan beri bebek istiyorsun eşinde yada sende ne gibi problem vardıyarın vericem inşallah canımAllah herkese nasip etsin
kuzum üç yıldır bebek istiyoruz. bende çikolata kisti vardı ama o da etkileyecek boyutta değil demişti doktor. demirim ve d vitaminim eksikti. bunların olmasını etkilemeyeceğini düşünüyordum ama başka birinde sıkıntı olduğunu öğrenince bunların da üstüne gittim. doktorum d vitamini ve demir takviyesi vermişti daha dikkatli kullandım.Canım sen ne zamandan beri bebek istiyorsun eşinde yada sende ne gibi problem vardı
bugün iğneden sonraki 13.gün mü canım?23 martta mı iğne olmuştun?yarın vericem inşallah canımAllah herkese nasip etsin
bugün iğneden sonraki 13.gün mü canım?23 martta mı iğne olmuştun?
aynen canım 23 ü cumartesiydibugün iğneden sonraki 13.gün mü canım?23 martta mı iğne olmuştun?
bugün test yaptın mı pekiay
aynen canım 23 ü cumartesiydi
dünkü testini gördüm pozitif gibi duruyo inş tabibugün test yaptın mı peki
işten eve geldim son lavaboya girişimin üstünden dört saat geçsin diye bekliyorum canım bir saat sonra yapıcambugün test yaptın mı peki
canım hsg de temiz çıkar inşallah. ben çekinmiştim bişey çıkmadı. hsg den korkma burada bir sürü korkunç şey yazıyor ama korkulacak hiçbişey yok. iki dakika bir ağrısı oluyor o kadar. o da çekileneyecek kadar değil ben çok korkarak girmiştim.İyi akşamlar hanımlar nasılsınız
Ben doktora gittim bugün klomen verdi dedim yalnızca 1 yumurtam gelişiyor başka bir şey mi başlasak 6aya kadar klomen öneriyoruz dedi biraz daha böyle deneyelim bu arada hsg çekelim başka bi problem olmadığından emin olalım dedi.. peki dedim ben de bi de öyle deneyeceğim.. bi de hsgden sonra verdikleri sıvıyla tüpler filan açılıyormuş gebelik görülen çok kimse olmuş anladığım kadarıyla o yüzden adetim bitince çektireceğim inşallah bi sıkıntı çıkmazsa iyi bile olabilir belki benim için diye düşündüm..
@snglrf sen ne yaptın başka test yaptın mı canım evde
inşallah canım ben de çok umutluyum hayırlısıyla yarın da kan vericemdünkü testini gördüm pozitif gibi duruyo inş tabi
Hadi inşallah canım çekiniyorum ama yapacak da bi şey yok.. ama sen de böyle yince sevindim daha iyi oldu banacanım hsg de temiz çıkar inşallah. ben çekinmiştim bişey çıkmadı. hsg den korkma burada bir sürü korkunç şey yazıyor ama korkulacak hiçbişey yok. iki dakika bir ağrısı oluyor o kadar. o da çekileneyecek kadar değil ben çok korkarak girmiştim.
bir saate kadar testi tekrarlıycam canım
anestezi falan yapıyorlar. o daha pahalı ve anestezi etkisini yarım saat falan çekiyormuşsun görümcemden biliyorum. ama benim iki dakika anca sürdü ağrısı kolaydı yani ön yargılı gitme.Hadi inşallah canım çekiniyorum ama yapacak da bi şey yok.. ama sen de böyle yince sevindim daha iyi oldu bana
Anestezi almayayım mı o zaman ?? Yani ağrıya filan da çok dayanıksız değilimdir aslındaanestezi falan yapıyorlar. o daha pahalı ve anestezi etkisini yarım saat falan çekiyormuşsun görümcemden biliyorum. ama benim iki dakika anca sürdü ağrısı kolaydı yani ön yargılı gitme.
testi yaptım ben de aynı dünkü gibi. foto atıyorum hemen
bence anesteziye hiç gerek yok benim de canım öyle tatlı değildir. o kadar ücret farkını verecek kadar hassas değilim diye düşündüm. çok daha iyi oldu. görümcem yarım saat etkisini atamamış anestezininAnestezi almayayım mı o zaman ?? Yani ağrıya filan da çok dayanıksız değilimdir aslında
Sana güveniyorumbence anesteziye hiç gerek yok benim de canım öyle tatlı değildir. o kadar ücret farkını verecek kadar hassas değilim diye düşündüm. çok daha iyi oldu. görümcem yarım saat etkisini atamamış anestezinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?