- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.661
İkiz olmasını da hem çok isterim hem istemem gibi. Ay hayırlısı allahtan rabbimin bir planı vardır elbetOoo pazartesiye cok varmis. Istermisin 3 4 tanesi birden gelissin. Ikiz falan olur belki.
Canım testlerine baktım bariz gebesin :)Amiiin Allahım tüm olmayanlara versin canım şu kan testinde de pozitifi göreyim hergün sizin için dua edicem. hamilenin duası kabul olur derlerinşallah Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤
ya Allah razı olsun valla siz böyle söyledikçe çok mutlu oluyorum inşallah sağlıkla olurCanım testlerine baktım bariz gebesin :)
İğne etkisi bende 7-8. Günlerde geçmişti senin de iğne etkisi olamaz.
Kan değerin de 100-120 arası çıkar diye düşünüyorum hayırlısıyla gelsin
Canim hadi gozun aydin hamilesinnnnnnn
Bu cok guzel bir haber rabbim banada nasip etsin insalalh cok sevindim senin adina ne zman kan vereceksin ne kullanmıştı buarada
Rabbim sana da nasip etsin inşallah canımın içi. ya hepinizden Allah razı olsun hiç tanımadığım dert ortağımsınız inşallah hepinizden güzel haberler almak nasip olur burada birlikte sevinelim inşallahCanim hadi gozun aydin hamilesinnnnnnn
Inşallah bebegim inşallah bizlerede nasip.olurRabbim sana da nasip etsin inşallah canımın içi. ya hepinizden Allah razı olsun hiç tanımadığım dert ortağımsınız inşallah hepinizden güzel haberler almak nasip olur burada birlikte sevinelim inşallah ❤❤❤
canım ovitrelle ve klomen kullandım. daha öncesinde de baş ve hayıt karışımı yemiştim bir kadın var çocuğu olmayanlar için yapıyor. bol yumurta ye demişti onun söylediklerine harfi harfine uyamadım ama yapmaya çalıştım. çikolata kistim vardı eridi. progestan ve d vitamini damlası da verdi bu ay doktor . bol yumurta yeşillik ve avokado yedim geçen hafta hep bilmiyorum hangisi fayda ettiBu cok guzel bir haber rabbim banada nasip etsin insalalh cok sevindim senin adina ne zman kan vereceksin ne kullanmıştı buarada
Hayitotu bir mucize zaten canm çok sevindim bende hayiti kullanmayı düşünüyorum bakalim klomeni kullanmayacagim iğne vurmayacak bosuna kist yaratamam ben yumurtliyorum ama catlamassa kayboluyorlarcanım ovitrelle ve klomen kullandım. daha öncesinde de baş ve hayıt karışımı yemiştim bir kadın var çocuğu olmayanlar için yapıyor. bol yumurta ye demişti onun söylediklerine harfi harfine uyamadım ama yapmaya çalıştım. çikolata kistim vardı eridi. progestan ve d vitamini damlası da verdi bu ay doktor . bol yumurta yeşillik ve avokado yedim geçen hafta hep bilmiyorum hangisi fayda etti
evet kesinlikle bir mucize. kullan canım bana doktorum bile şok oldu bu kist nasıl kayboldu diyeHayitotu bir mucize zaten canm çok sevindim bende hayiti kullanmayı düşünüyorum bakalim klomeni kullanmayacagim iğne vurmayacak bosuna kist yaratamam ben yumurtliyorum ama catlamassa kayboluyorlar
şimdi söyle anlatayım ben pko hastasıyım ve 5 6 ayda bazen 3 4ayda falan regli oluyodum doktor bana glifor folica gnostrol verdi 1 ay ictim ve kendılıgımden regli oldukdan sonra hemen klomen verdı adetın 4. gunu sabah aksam gunde 2 tane içtim sonra adetın 12. gunu bı gıttım dedı 3 tane yumurtan var ve 12gun olmasına ragmen cok ıyı rahmınde cok ıyı dedi birde klomeni verdıgınde bu ilaç yeni cıkımıs wm evolution dıye bı ilaç ıcınde yok yok sabah kapsul aksam sase olarak ıcıyosun baagı guclu bı ılac neyse 14 . gunu yıne gel dedı gıttım ıste dahada buyumusler dedı sonra işe catlatma verdi.Canım kılomenden kaç gün sonra yumurtaların gelişmiş bide günde kaç tane içiyorsun
Evet canm kullanicam inşallah hayit ve aslan pencesi kullanmak istyrm adetm bitti 2. Adet gelsin oyle kullanicamevet kesinlikle bir mucize. kullan canım bana doktorum bile şok oldu bu kist nasıl kayboldu diye
inş. gebesindir rabbim bu mubarek ayda evladını hayırlısıylan kucagına almayı nasip etsin kim istıyosa herkese hayırlı evlatlat tez vakitte versin insallahKızlar merhaba uzun zamandır yoktum 2 kere klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum bu tedavide 3.ayım ama ben bu ay ara verdim doğal yollardan deniyorum adetim bittiğindrn beri nerdeyse gün aşırı ilişkiye gidiyoruz adetime 13 gün kaldı daha önce hiç olmayan şeyler olmaya başladı vücudum da sol kasığımda bir ağrı karnımda bir şişlik ve mide ağrısı bakalım hayırlısı
çatlamaya devam ediyor olabilir.kızlar birşey sormak istıyorum sımdı carb gunu 13:00da iğnemi oldum aksamında başladı kasık agrım ama cok degil akımda geldi. dunde sabhdan başladı aksama kadar hafif bazen cok gibi sag tarafımda oldu hatta şişkinlik hissi akıntımda oldu (tam iğneden 36 saat sonra ilişki yaşadık) sonrasında bugunde devam edıyor acaba hala catlamamış olabilirmi yani hala devam eder mi catlamaya 3 tane yumurtam vardı acaba ayrı ayrımı oluyo onu tam anlamdım bilgilendirebilirmisiniz? yada bu iğnennin etkisiyle surekli agrım mı olucak batıyomuş gıbıde oluyo
hadi bakalım inşallah olmuşturKızlar merhaba uzun zamandır yoktum 2 kere klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum bu tedavide 3.ayım ama ben bu ay ara verdim doğal yollardan deniyorum adetim bittiğindrn beri nerdeyse gün aşırı ilişkiye gidiyoruz adetime 13 gün kaldı daha önce hiç olmayan şeyler olmaya başladı vücudum da sol kasığımda bir ağrı karnımda bir şişlik ve mide ağrısı bakalım hayırlısı
Bence bebis gelmiş ben 12 gun de yaptim çıkmadı bu gün adet oldum zaten hemen bi kan veemelisin
yarın vericem inşallah canımBence bebis gelmiş ben 12 gun de yaptim çıkmadı bu gün adet oldum zaten hemen bi kan veemelisin
Canım 3 gelişmez inşallah tedaviyi iptal edecek doktor 3 tane olursa
En fazla 2 gelişirse aşılama olur nasip bakalım sabredeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?