- 16 Kasım 2018
- 166
- 144
- 18
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.701
Canım bence var iğne geçeli baya oldu çünkü
ben geçen yıl bu zamanlar ankara düzen laboratuvarında 500 küsüre yaptırmıştım. anestezili de yanlış hatırlamıyorsam 700 küsürdüSana güveniyorumalmam o zaman.. bi de ne kadardı sen yaptırdığında canım
Canım bence var iğne geçeli baya oldu çünkühadi gözün aydın diyeyim ben sana
Tamam canım sağolasınben geçen yıl bu zamanlar ankara düzen laboratuvarında 500 küsüre yaptırmıştım. anestezili de yanlış hatırlamıyorsam 700 küsürdü
AmiiinnAmiiin Allah herkese nasip etsin Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah canımm
Aynı durumdayız canım benim de d vitamin çok düşük 5 aydır d vitamini tedavisi görüyorum sen hamilesin bence Allah’ın izniyle darısı başımıza olsun inşallahkuzum üç yıldır bebek istiyoruz. bende çikolata kisti vardı ama o da etkileyecek boyutta değil demişti doktor. demirim ve d vitaminim eksikti. bunların olmasını etkilemeyeceğini düşünüyordum ama başka birinde sıkıntı olduğunu öğrenince bunların da üstüne gittim. doktorum d vitamini ve demir takviyesi vermişti daha dikkatli kullandım.
Evet kucyk sorunlari hsg cozuyor diye biliyroun ben de.umarim 6 ay bitmeden coktaan hamile kalmis olursunİyi akşamlar hanımlar nasılsınız
Ben doktora gittim bugün klomen verdi dedim yalnızca 1 yumurtam gelişiyor başka bir şey mi başlasak 6aya kadar klomen öneriyoruz dedi biraz daha böyle deneyelim bu arada hsg çekelim başka bi problem olmadığından emin olalım dedi.. peki dedim ben de bi de öyle deneyeceğim.. bi de hsgden sonra verdikleri sıvıyla tüpler filan açılıyormuş gebelik görülen çok kimse olmuş anladığım kadarıyla o yüzden adetim bitince çektireceğim inşallah bi sıkıntı çıkmazsa iyi bile olabilir belki benim için diye düşündüm..
@snglrf sen ne yaptın başka test yaptın mı canım evde
aminnn inşallah güzelliğim Rabbim her kalbi annelikle atan kadına yaşatsın bu güzel duyguyu inşallahAynı durumdayız canım benim de d vitamin çok düşük 5 aydır d vitamini tedavisi görüyorum sen hamilesin bence Allah’ın izniyle darısı başımıza olsun inşallah
Yaptin mi canim yeniden testişten eve geldim son lavaboya girişimin üstünden dört saat geçsin diye bekliyorum canım bir saat sonra yapıcam
evet canım yukarı ekledim.Yaptin mi canim yeniden test
BAya büyür bence Pazartesi iğnenizde olursunuz çatlama için8 gün 50 lik yaptım
3 gündür de 75 yapıyorum
Pazartesiye kadar yapacağım pazartesi kontrole gidicem
Hayırlı olsun gebeliğiniz. Rabbim isteyen herkese tez vakit yaşatsın bu duyguyu. Sağlıkla gelsin bebişevet canım yukarı ekledim.
Tebrikler canım güzel haberler umut oluyor bize de rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinyarın vericem inşallah canımAllah herkese nasip etsin
amin canımm Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlık ve sıhhatleHayırlı olsun gebeliğiniz. Rabbim isteyen herkese tez vakit yaşatsın bu duyguyu. Sağlıkla gelsin bebiş
Yanii hamile msnbeta hcg 28,16 kızlar
beta hcg 28,16 kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?