Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben geçen yıl bu zamanlar ankara düzen laboratuvarında 500 küsüre yaptırmıştım. anestezili de yanlış hatırlamıyorsam 700 küsürdü
Tamam canım sağolasın
Amiiin Allah herkese nasip etsin Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah canımm
Amiiinn İnşallah herşey istediğin gibi olur canım

Aynı durumdayız canım benim de d vitamin çok düşük 5 aydır d vitamini tedavisi görüyorum sen hamilesin bence Allah’ın izniyle darısı başımıza olsun inşallah

Evet kucyk sorunlari hsg cozuyor diye biliyroun ben de.umarim 6 ay bitmeden coktaan hamile kalmis olursun

Aynı durumdayız canım benim de d vitamin çok düşük 5 aydır d vitamini tedavisi görüyorum sen hamilesin bence Allah’ın izniyle darısı başımıza olsun inşallah
aminnn inşallah güzelliğim Rabbim her kalbi annelikle atan kadına yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah

Bende ikinciyi cumartesi vuruldum gün sayıyorum valla ya. Inşallah nasip eder rabbim

Arkadaslar merhaba dun ignenin 10.gunuydu idrar testi yaptim varla yok arasi bi cizgi vardi. Bende dedim yarin tamamen biter ignenin etkisi kan testi veririm biraz once tekrardan yaptm idrar testini 5 dk gecmeden pembe cizgi belirdi. Vucudum benle dalga mı geçiyor ayni marka test kullandim iki gunde neden artmis olabilir ki dusecegi yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…