- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.461
Tunaydin sevgili anneler ve anne adaylari.
Doktordan geldim az once. Bugun reglimin 2. Gunu.
Gecen ay sadece klomen kullanmistim. Bugun doktorum klomenin yaninda menegon 75 verdi. Yarin ikisine de basliyorum
5 gun tek doz karindan vurulacagim.
Hayirli olur insallah bakalim bu ay
Takipteyim
Aynen benimde 1cocugum var diye tamamen özele giriyor dendi hiçbir imkandan yaralanmıyorsun bende dr aynı şeyi söylemiştim hemen az 3 çocuk deniliyor gende devletden destek Yok nasıl olucak bu diye kolay değil tüp bebek en az 15bin tutuyor az değilOda nekadar sacma kuzum ya. Cok var ilk cocuktn sora cocigu olmayn insan. Ilknde problem olmayabilr yani. Hem cok cocuk istiyorlar hmde kapsam disi:))
Benmde hiç buyumemisti evet yipratici ama pess etmemek lazm
Aynen öyle oluyor çocuk düşündüğünü anladıkları andan itibaren bayana bakış açıları değişiyor ne olursa olsun morelini bozma canım sen kendine odaklanpes etmiyorum elbette ancak çalışanlar içim ekstra zor ki sürekli izin alınca patronun yüzü düşüyor. üstelik işler de iyi olmayınca göze batıyorum artık sanırım
Aynen öyle oluyor çocuk düşündüğünü anladıkları andan itibaren bayana bakış açıları değişiyor ne olursa olsun morelini bozma canım sen kendine odaklan
Klomen olayı bünyeden bünyeye değişiyo zaten canım. Yumurtaların dirençlidir. Bitkisel olarak bi dahaki adet döneminde hemen ilk gün bal tarçın çörek otu yap macun kıvamına getir ve sabah akşam 1 er tatlı kaşığı aç karna ye, 12.güne kadar ye sonra bırak. Yumurtaları çok güzel geliştiriyo ve çoğaltıyoMerhaba Hanımlar, az önce doktordan geldim klomen kullanmıştım ama bu ay yumurtam gelişmemiş.geçen ay bir yumurtam oluşmuştu ama tutmamıştı. şimdi ise yok. Cuma günü gideceğim tekrar. neden böyle oluyor ki? geçen ay yumurtam oluşup aynı tedaviyle bu ay neden olmuyor. ben 2 tane olur diye beklemiştim şans artar demiştim, çok üzüldümm. Hanımlar bunun bitkisel bir tedavisi var mı??
Hayırlısı oksun canım inşallah yeni tedavinde kavuşursun bebeğineTunaydin sevgili anneler ve anne adaylari.
Doktordan geldim az once. Bugun reglimin 2. Gunu.
Gecen ay sadece klomen kullanmistim. Bugun doktorum klomenin yaninda menegon 75 verdi. Yarin ikisine de basliyorum
5 gun tek doz karindan vurulacagim.
Hayirli olur insallah bakalim bu ay
Takipteyim
Him işte o kötü etkiliyor çalışan olunca kontrollere gitmek sor olur allah yardmcn olsnpes etmiyorum elbette ancak çalışanlar içim ekstra zor ki sürekli izin alınca patronun yüzü düşüyor. üstelik işler de iyi olmayınca göze batıyorum artık sanırım
Klomen olayı bünyeden bünyeye değişiyo zaten canım. Yumurtaların dirençlidir. Bitkisel olarak bi dahaki adet döneminde hemen ilk gün bal tarçın çörek otu yap macun kıvamına getir ve sabah akşam 1 er tatlı kaşığı aç karna ye, 12.güne kadar ye sonra bırak. Yumurtaları çok güzel geliştiriyo ve çoğaltıyo
Valla canim verdi doktor ama kadinlar klubunde cok okudum ikisini bir arada kullanan.Hayirli ugurlu olsun insallah..dojtor bana klomenin yaninda igne kullanilmiyor demisti bende gidince sorarim cunku klomenle yumurtalarim gelismiyor
Rica ederim canım ne demek :) çörek otu zaten her şeye faydalı canım, hapını da kullanabilirsin tabi. Ama bahsettiğim kürü de uygula bence, faydasını görürsünteşekkür ederim AloeeVeraa :) umarım işe yarar. İnşallaahh!!!doktor eşime de çörek otu hapı vermişti. alayım bari ikimiz kullanalım..
Valla canim verdi doktor ama kadinlar klubunde cok okudum ikisini bir arada kullanan.
Aynen benimde 1cocugum var diye tamamen özele giriyor dendi hiçbir imkandan yaralanmıyorsun bende dr aynı şeyi söylemiştim hemen az 3 çocuk deniliyor gende devletden destek Yok nasıl olucak bu diye kolay değil tüp bebek en az 15bin tutuyor az değil
Yumurtaların kaç taneymiş ve boyutları kaç acaba canım söylemedi miKızlar merhaba dün yazmıştım ganolf sonrası catlatma ignesi vurmadı doktor çok yumurtan var ben çatlar diye düşünüyorum dedi ohss olmasın dedi bilgisi olan varmı bu konuda ?
Yumurtaların kaç taneymiş ve boyutları kaç acaba canım söylemedi mi
Kızlar merhaba dün yazmıştım ganolf sonrası catlatma ignesi vurmadı doktor çok yumurtan var ben çatlar diye düşünüyorum dedi ohss olmasın dedi bilgisi olan varmı bu konuda ?
3 tane devam dedi hatta bi ara 4 falan dedi catlatma vurmadı aslında ohss diye bişey var falan dedi ama ben tam anlamadım çatlamak üzere dedi sadece
3-4 yumurta normal bence, öyle aşırı fazla değil. Keşke riske atmayıp iğne verseymiş ama demek ki boyutları çatlama boyutuna gelmiş kendi çatlasın diye beklicek canım3 tane devam dedi hatta bi ara 4 falan dedi catlatma vurmadı aslında ohss diye bişey var falan dedi ama ben tam anlamadım çatlamak üzere dedi sadece
3 yumurtayla catlama yapiliyor aslinda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?