- 22 Ekim 2018
- 318
- 297
- 23
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.481
3-4 yumurta normal bence, öyle aşırı fazla değil. Keşke riske atmayıp iğne verseymiş ama demek ki boyutları çatlama boyutuna gelmiş kendi çatlasın diye beklicek canım
Hayırlısı olsun canım vardır herhalde bi bildiği doktorunEvet çatlamak üzere dedi umarım öyle olurartik beklemekten başka çare yok riske atmayalım dedi ne kastetti anlamadim
Yapmadı çatlar diye düşünüyorum dedi insallah öyle olur iğne yapmadığına göre var bir bildiği dedim acaba başına böyle bişey gelen varmı
Canım çalışma şartlarını bilmiyorum ama yumurtalar İnan 3ünde okadar çok değişir ki dr bence eğer kontrol dediyse ihmal etme gerçekten yumurta takibini 2günde 3günde bir yapılıyor hakkında hayırlısı olsun allah emeklerini boşa çıkarmasın inş en kısa zamanda müjdeli haber verirsinevet arkadaşım haklısın bir de o var. hamile kalsa zaten çalışamayacak deyip işten de çıkarabilir külliyen. Üstelik Cuma günü de gitmem gerekli ama gidesim yok. 3 günde yumurtanın gelişeceğini sanmıyorum.
Yani primler boşuna kesiliyor zaten dr gidiyorum yazılan her ilaç ücretli aynısını yaşıyorsundur herşey özele giriyor bakalım tek iyi sonuç alalımda imkanlarımız el verdiğince tedaviye devam ederiz allahım o duyguyu tekrar yardırsın inşAyni dertten muzdaribiz bende ayda 700tl ssk primi odüyorum cocugum oldugu icin faydalanamiyorum
kızlar merhaba Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. uzun zamandır uğraşanlarınız vardır elbet klomendir çatlatma iğnesidir vs çünki bende sizin gibiydim çok uğraştım. herşeyim normaldi . özel hastaneye gitmeye karar verdim en son hsg filmi çekildi ve sonuç tüpler kapalı anlıycağınız 1 yıldır boşa kürek sallamışım. Allah nasip ederse önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlıyoruz. demem o ki tam olarak durumunuzu öğrenmeden fazla ilaç yüklemesi yapmayın kendize. psikolojinizide düşünün
Benimde çekilmedi yaa dr istesem mi acaba daha bu ay ilaca başladık ama sorcam olurmu acaba inş gerek kalmaz da ilk omu yapılmalıydıBende 3 ay bosuna klomen kullandim. Bu ay hsg cekilicem benim ve esimin tahlilleri temiz cikti ama 2 yildir olmadi.bende tüplerden şüpheleniyorum.
Bence bütün tedavilerden önce hsg çekilip tüplere bakılmalı tüpler kapalı olduktan sonra ne yaparsan yap hiç bişey değişmeyecek. Boş yere ilaç takviyesi yapılıyor. ultrasonla bakıyorsun ama orda görünmüyor.tüplerin normal olduğunu bilmeden nasıl ilaç tedavisi uyguluyorlar aklım almıyor bi türlüBende 3 ay bosuna klomen kullandim. Bu ay hsg cekilicem benim ve esimin tahlilleri temiz cikti ama 2 yildir olmadi.bende tüplerden şüpheleniyorum.
ben de 9. günümdeyim, ve kistim oluşmuş, ağrı şikayeti ile gittim kist çıktı, bence bi görün doktoruna , göğüsler de fena benimKızlar 9gün oldu iğne ama İnan’ın kasık agrım devam ediyor göğüs hassasiyet de var 2gündür bulantımda var iğnenin etkisi devam ediyormudur daha bende anlamıyorum nasıl bir ilaçmış bu
Benimde çekilmedi yaa dr istesem mi acaba daha bu ay ilaca başladık ama sorcam olurmu acaba inş gerek kalmaz da ilk omu yapılmalıydı
Bence bütün tedavilerden önce hsg çekilip tüplere bakılmalı tüpler kapalı olduktan sonra ne yaparsan yap hiç bişey değişmeyecek. Boş yere ilaç takviyesi yapılıyor. ultrasonla bakıyorsun ama orda görünmüyor.tüplerin normal olduğunu bilmeden nasıl ilaç tedavisi uyguluyorlar aklım almıyor bi türlü
işte canım dediğim gibi başta yapılması gereken şeyler bizlerde en sona bırakılıyor malesef. deneme tahtası oluyoruz bizler nasıl olsa. Klomen gündeme iyi oturdu önüne gelene yazıp gönderiyorlar ama bi bak bakalım başka bir problem var mıValla canim isini bilen doktor gidince soruyor nezamandir gebe kalamadin diye 6 ayi gecmişse hen kadiba hem erkege testlerini yapip öyle tedaviye basliyor.bizimkilerin yaptigi resmen sportoto gibi ya tutarsa...ben 3 ay bosuna klomeni kullandiktan sonra gel bakalim testleri yapalim cünkü 2 yildir olmuyorsa 1 tane sezeryanin ve dusugün varsa rahimde yapisiklik veya tuplerde tikaniklik olabilir dedi yahu oncedende biliyordu durumu yani bosuna 3 ay klomen kullandim.bakalim rahim filminde ne cikacak.cokta iyi seyler dusünmuyorum acikcasi kesin var bir problem.
ben de 9. günümdeyim, ve kistim oluşmuş, ağrı şikayeti ile gittim kist çıktı, bence bi görün doktoruna , göğüsler de fena benim
yaa 2.5 cm çok küçük aslında nasıl o kadar engel oldu anlamadım ben senin işii, benim şimdiden 5cm ve büyüyedebilir dedi iki doktoraz göründüm dün, ikisi de atılır adetle dedi, ben de meraktayım açıkçası.Benimde bu ay kist olmuş 2.5cm insallah regl ile atilir agrilarim var ama regl olamiyorum
işte canım dediğim gibi başta yapılması gereken şeyler bizlerde en sona bırakılıyor malesef. deneme tahtası oluyoruz bizler nasıl olsa. Klomen gündeme iyi oturdu önüne gelene yazıp gönderiyorlar ama bi bak bakalım başka bir problem var mı
yaa 2.5 cm çok küçük aslında nasıl o kadar engel oldu anlamadım ben senin işii, benim şimdiden 5cm ve büyüyedebilir dedi iki doktoraz göründüm dün, ikisi de atılır adetle dedi, ben de meraktayım açıkçası.
kardeşim gecikme ile dr a gitmişti ultrasonda bişe görmemişti dr, hatta kanda da gebelik yoktu, söktürücü vermişti, meğer onu kullanırken döllenme oluyomuş, sonra hamile olduğunu öğrendi, ama söktürücü kullandığı için düşükle sonuçlandı. diyeceğim o ki dr detaylı baktı mı sana gebelik olmasın sende de ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?