- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.501
aman bakılsın da.. ne iğnesi o ne kadar dirençliymiş kistin, tez zamanda kurtulursun umarımDun hormon testi yaparken beta hcg de bakmis 0.1 cikmiş bana da dün 3 tane regl sökücu igneyi birden yapti ama şuan gelen giden yok.insalah regl olabilirim 13 gün gecikti çıldırıcam
Tamam canım dr arayayım inş kist olmamiştir sürekli wc deyim sıkıldım artık valla onuda soracaktım zaten ikisinide sorayımben de 9. günümdeyim, ve kistim oluşmuş, ağrı şikayeti ile gittim kist çıktı, bence bi görün doktoruna , göğüsler de fena benim
Hsg ni mutlaka yaptır canım. Eğer tüplerde sıkıntı varsa aşılamayıda dşünme
Anladım canım çok şükür bitane yavrun varmışEger tuplerde sıkıntı varsa ne olur bilemem tüp bebek yaptiramam artik 1 tane oglum var Allah ona ömür versin diyip bırakıcam tedaviyi.cok yiprandim
Kızlar 9gün oldu iğne ama İnan’ın kasık agrım devam ediyor göğüs hassasiyet de var 2gündür bulantımda var iğnenin etkisi devam ediyormudur daha bende anlamıyorum nasıl bir ilaçmış bu
dr bana sıkışma hissi de var mı dedi dünTamam canım dr arayayım inş kist olmamiştir sürekli wc deyim sıkıldım artık valla onuda soracaktım zaten ikisinide sorayım
An
Anladım canım çok şükür bitane yavrun varmış
anladım canım benimde sezeryan oldu söyledim aslında ama biz sadece 5 aydır deniyoruz bu ay başladı klomen ve iğneyi gitdiğim zaman sorarım belki çekmek gerekiyorValla canim isini bilen doktor gidince soruyor nezamandir gebe kalamadin diye 6 ayi gecmişse hen kadiba hem erkege testlerini yapip öyle tedaviye basliyor.bizimkilerin yaptigi resmen sportoto gibi ya tutarsa...ben 3 ay bosuna klomeni kullandiktan sonra gel bakalim testleri yapalim cünkü 2 yildir olmuyorsa 1 tane sezeryanin ve dusugün varsa rahimde yapisiklik veya tuplerde tikaniklik olabilir dedi yahu oncedende biliyordu durumu yani bosuna 3 ay klomen kullandim.bakalim rahim filminde ne cikacak.cokta iyi seyler dusünmuyorum acikcasi kesin var bir problem.
aman bakılsın da.. ne iğnesi o ne kadar dirençliymiş kistin, tez zamanda kurtulursun umarım
Yani benim sıkışma hisni bırak bir türlü rahat hissetmiyorum sürekli dolu gibi anlamadım mğdemde çok kötü ara sıra bulanıyor üşütmüş de olabilirim yada idrar yolu enfeksiyonu . Çünkü gebelik içim çok erken bir belirti diye düşünüyorumdr bana sıkışma hissi de var mı dedi dünumarım yotur kaş yaparken göz çıkardık bu ay..
basınç hissi mi var sürekli=? evet belirti için erken de idrar da olabilirtest yapıyo musun silikleşme var mı?Yani benim sıkışma hisni bırak bir türlü rahat hissetmiyorum sürekli dolu gibi anlamadım çiğdemde çok kötü ara sıra bulanıyor üşütmüş de olabilirim yada idrar yolu enfeksiyonu . Çünkü gebelik içim çok erken bir belirti diye düşünüyorum
Ayyy kuzum sen 2ay mı dedin. Oo valla çok zormuş gerçekten allah yardımcımız olsunCanim benim klomen kullandigim 2 ayda sürekli kasik ve gögüs agrilarim oldu dojtor normal demisti
Ne çektin be kuzum :) artık gelir 1-2 gün içinde merak etme canımKizlar bu arada dün 3 tane birden adet söktürücü igne vurulmama ragmen hala regl olmadim direniyor NAMUSSUZ
İdrar da dün yaptım silik ikinci çizgi çıktı hatda Burda da yazdım erken olabildiğini ilaçtan dolayı ikinci çizgi çıkabildiğini öğrenince hiç bir belirtiyi Suan gebeliği çok yormuyorum ama çok basınç var tamam ben çok su içerim ama normalde de çok içerdim bu kadar çok sık çıkmazdım artık ark gülmeye başladılar merdiven in çık yoruldum valla oraya tabure atalım demeye başladılar okadr yanibasınç hissi mi var sürekli=? evet belirti için erken de idrar da olabilirtest yapıyo musun silikleşme var mı?
İdrar da dün yaptım silik ikinci çizgi çıktı hatda Burda da yazdım erken olabildiğini ilaçtan dolayı ikinci çizgi çıkabildiğini öğrenince hiç bir belirtiyi Suan gebeliği çok yormuyorum ama çok basınç var tamam ben çok su içerim ama normalde de çok içerdim bu kadar çok sık çıkmazdım artık ark gülmeye başladılar merdiven in çık yoruldum valla oraya tabure atalım demeye başladılar okadr yani
Evet çalıyorum canm gende nasıl zor müşteri varken geliyor geç çıkıncada çarpıntı be kasıkta sancı oluyor dün böyle bişey yoktu bir tiksinme vardı ve bulantı vardı çekirdek giyemedim herkes normal diyor olırmu kötü koku geliyor diyorum ve yemedim bugünde her saat başı çıkınca alay konusu oldumçalışıyo musun canm zormuş yaa
geçmiş olsun canim. bizimki de erkenci kuştur. okula başlayınca iyi oluyor boşver. erken kalkan yol alır. :)Kizlar yine oglumu acile götürdük antibiyotikler ishal kusma yapti ateslendi oyüzden birden yok oldum.simdi evdeyiz şükür... bu arada benim oglan 9 da yatar 6 da uyanir ben asker gibiyim.sabahlari iştimaya kaldiriyor bizi...dün doktor erken uyumaya calis dedi çok stresliyimya kafada kurup duruyorum ama ne mümkün 12 den önce uyuyamam
bay arkadaş ne inatçı çıktı :)Kizlar bu arada dün 3 tane birden adet söktürücü igne vurulmama ragmen hala regl olmadim direniyor NAMUSSUZ
geçmiş olsun canim. bizimki de erkenci kuştur. okula başlayınca iyi oluyor boşver. erken kalkan yol alır. :)
bay arkadaş ne inatçı çıktı :)
bende zumbaya yazıldım insan rahatlıyor. henüz bir değişiklik yok bende. bu ay dogal yollardan akışına bıraktık :)merhaba kızlar uzundur yazamıyorum zaten artık son iğneden sonra da umursamaz oldum kendi durumumu. spor salonuna yazılcam. yüzme spor falan biraz kafamı dağıtayım diyorum. malum kendime bir meşgale bulmazsam kafayı yemeye beş kaldı. siz napıyorsunuz nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?