Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrb belki umursamamak daha iyidir çünkü ne kadar çok düşünürsek psikolojik olarak etkileniyoruz en güzelini yapıyorsunuz. İnşallah ummadığım anda da güzel bir haber alırsın

amin arkadaşım inşallah.. Cümlemize Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah..

Mrb belki umursamamak daha iyidir çünkü ne kadar çok düşünürsek psikolojik olarak etkileniyoruz en güzelini yapıyorsunuz. İnşallah ummadığım anda da güzel bir haber alırsın

Evet benim dojtoruma giden bir bayan vardi 3 kez klomen 2 kez asilama olmuş tutmamis tüp bebege karar vermisler doktor 1 ay ara ver bir sonraki ay devam ederiz demiş kiz zaten tup bebek tedavisibe basliyorum diye birakmis kendini o ay hamile kalmis tüp bebege gerek kalmadan

Dojyor yumurtanin boyutunu söyledimi.eger klomen kullandiysan benim 2.ay tedavinde 3 gunde 9mm buyüdü

yok canım söylemedi, yumurta oluşunca misket gibi görünüyor ultrasonda ama bu sefer net değildi ve eziş büzüş bir şeye benziyordu net bir yuvarlak şekli yoktu ve çok küçüktü en fazla 5 -6 mm'dir. sonra doktora özellikle sordum kaç mm diye, söylemedi gelişmemiş dedi. ilk muayeneden çıktığımda ise gelişimi devam ediyor demişti. Allah'tan hayırlısı artık. umarım reglim bari zamanında olur da yeni umutlar besleriz :)

ay ne kadar güzel yaaa.. Allah tamamına erdirsin ne kadar güzel.. gerçekten kafadan çıkarmak lazım herhalde . eşim de takma kafana diyor. hiç aklımızda yokken olacak diyor

Benimde gecen ay 10 yumurta oldu bir tanesi 13mm digerleri 5 6 mm de kaldi.klomeni 2 3 kez kullaninca yumurtalar tepki vermemeye basliyor galiba.Allah yardimcin olsun

Benimde gecen ay 10 yumurta oldu bir tanesi 13mm digerleri 5 6 mm de kaldi.klomeni 2 3 kez kullaninca yumurtalar tepki vermemeye basliyor galiba.Allah yardimcin olsun

aaa 10 yumurta olduğunu ilk kez duydum :) ben ilk ay kullandığımda olmadı, 2. ay 1 tane oldu. ama nasip olmadı ne yazık ki. bu ay ise çok umutluydum 2 3 tane yumurta bekliyordum ama göremedim

ay ne kadar güzel yaaa.. Allah tamamına erdirsin ne kadar güzel.. gerçekten kafadan çıkarmak lazım herhalde . eşim de takma kafana diyor. hiç aklımızda yokken olacak diyor

Evet benim doktor bu benim taktigim diye anlatti.genelde kafadan beklenti gifince hamike kalmis hastalari.sonrada sanada 2 ay ara verelim tedaviye sonra devam ederiz dedi.göya banada ayni taktigi uygulayacakti ama onceden anlatmasaydi iyiydi.simdi ara verecegi zamana beklentim daha cok artti.

aaa 10 yumurta olduğunu ilk kez duydum :) ben ilk ay kullandığımda olmadı, 2. ay 1 tane oldu. ama nasip olmadı ne yazık ki. bu ay ise çok umutluydum 2 3 tane yumurta bekliyordum ama göremedim

benimde ilk 2 ay 1 tane oldu.sonra hirslandim Ben ayni ay icinde hem sogan kürü hem incir kürü hemde bal tarcin corekotu kürü yaptim herseyin fazlasi zararmiş cok yumurta oldu bu seferde gelisemediler

gerçekten keşke söylemeyip seni daha büyük bklentiye sokmasaymış.. canım artık en son çare sen de tüp bebek denersin şartlarını zorlayıp. öyle düşün. bgün kadınlar konuşuyordu BAhçeci'de ilaçlar dahil 10 bin TL imiş ve gerçekten büyük para.

ayrıca orada bir kadın vardı Bahçeci'de gebe kalmış :))

benimde ilk 2 ay 1 tane oldu.sonra hirslandim Ben ayni ay icinde hem sogan kürü hem incir kürü hemde bal tarcin corekotu kürü yaptim herseyin fazlasi zararmiş cok yumurta oldu bu seferde gelisemediler

2 ay ben de 5 10 gün incir kürü yapmıştım sonra şekerli diye devam etmedim. o ay 1 tanecik olmuştu. ben tekrar başiim bari :) o kadar yoğun tedaviyi keşke klomen kullanmadan yapsaydın. belki daha az ve daha kaliteli yumurtan olurdu

Artik sadece bal tarcin corekotu yaparim.incir cok tehlikeli

Beklemedik zaman mi var zaten :) hayırlısı kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…