Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla şu prolaktinmi nedir ben onuda senden ögrendim evin bahcesinde koca incir agaci var yaz boyu gozum kaldi.
Ay kıyamam ya :) prolaktin önemli canım, biraz yükseldi mi sorun değil de 30 ların üzerine çıkınca yumurta gelişimini veya çatlamasını engelleyebiliyomuş. Haliyle hamile kalamıyosun o zaman

Bilmiyorum ne düşündü ama yapmak istemedi insallah çatlar çok umutlu konuştu catliycak dedi heralde öyle gördü bakalim adete kadar bekleme artik

Bilmiyorum ne düşündü ama yapmak istemedi insallah çatlar çok umutlu konuştu catliycak dedi heralde öyle gördü bakalim adete kadar bekleme artik

Icin rahat etmezse adete kadar catladimi diye düsunene kadar 2 gün sonra rekrar kontrole git canim.tabi bu arada calismalara devsm et.zaten catlama ignesi yapmayinca catlamismi diye kontrole cagiriyorlar en azindan catlamadiysa kiste dönüsmesin

Ay kıyamam ya :) prolaktin önemli canım, biraz yükseldi mi sorun değil de 30 ların üzerine çıkınca yumurta gelişimini veya çatlamasını engelleyebiliyomuş. Haliyle hamile kalamıyosun o zaman

Zaten bir ben kalamiyorum herhalde.etrafima bakiyorumda herkes hamile öncedende bu kadar cok hamile varmiydi yoksa ben hamilelik diye yirtindigim icinmi gozume batiyor bilemedim.göya artik erken yaticaktim Esrasvn ortaya bombayi koydu gitti simdi uyu uyuyabilirsen .2 saate anca sonuc cikar .insallah guzel haber gelirde

Kızlar merhaba dün yazmıştım ganolf sonrası catlatma ignesi vurmadı doktor çok yumurtan var ben çatlar diye düşünüyorum dedi ohss olmasın dedi bilgisi olan varmı bu konuda ?
Canım inşallah bu sefer gelir bebegin
Merak ettim kaç yumurta vardı sende
Bende bu ay gonal f kullandım. Basta 10 yumurta vardı dün 4 ü kalmıştı sagda 21 19 solda 15 10 ama bana catlatma ignesi verdi ve dün yaptım iğneyi bugünde catladı senin yumurta boyutlarını söyledi mi

Valla bende cnm bide hemen ciki ve belirgindi bende sok olucam pozitif olursa kahverengi lekelenmem kasik kasik ve bel agrim var ilacta icmistim bebek yok diye umarim varsada bisey olmamistir
Yok yok ilk zamanlar bebek depolardan besleniyo, yani ilaçtan etkilenmez korkma canım. Bence kesin hamilesin

Vallahi aynısını ben düşünüyorum. Her yer hamile kaynıyo hiç böyle dikkatimi çekmemişti. Esrasvn bizi heyecandan çatlatcak zaten :)

Yok yok ilk zamanlar bebek depolardan besleniyo, yani ilaçtan etkilenmez korkma canım. Bence kesin hamilesin

İnsallah cnm ya ne bilim bi yanim hanileyim diyo bide hic inanasim gelmedi hamile olmadigima bi yandanda umutlanmim diyorum 2 gun once negatifti pozitif olurmu simdi bakalim kanda cikar insallah bizi mutlu eden bi haber

bende gecen hafta 3 kitap aldim ama okudugumu anlayamiyorum kafami veremiyorum.Esimde dün universite sinavina girip istedigin bir bolumü oku oyalan dedi.cocuk gelisimini düsündüm benim 3.üniversite olucak.
Veremessn ki kendini aynen:) hehe cok iyi olur ya cocugun da var. Calsmiyosn zatn olabilir cocukla gerci zor olr blki o ksma siz hakimsiniz:) ben calstgim icin aciktn okumak bile zor olmstu sklmstm:)

Bu yıl ben de 2.üniversiteyi okumaya başladım açıktan, kasımda vizelerim var ama malesef benim de hep kafamda çocuk düşüncesi var...
Evliyken ve calisirken zor oluyo tatlim cok calsmasanda sinav tarhleri plan yapamiyosn vs. Bende oleydim son yilmdi hatta cocuk dusunmektn uzulmekten pek calsmadn grmstm nese kalmadim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…