- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.541
Ay uzuldum canim ya senin adinakızlar merhaba Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. uzun zamandır uğraşanlarınız vardır elbet klomendir çatlatma iğnesidir vs çünki bende sizin gibiydim çok uğraştım. herşeyim normaldi . özel hastaneye gitmeye karar verdim en son hsg filmi çekildi ve sonuç tüpler kapalı anlıycağınız 1 yıldır boşa kürek sallamışım. Allah nasip ederse önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlıyoruz. demem o ki tam olarak durumunuzu öğrenmeden fazla ilaç yüklemesi yapmayın kendize. psikolojinizide düşünün
Zaten cocuk sahibi olma isi tamamen ticarete dokulmus. Igneler ilaclar almis basini gitmis. Maddi durumun yoksa yandin.Aynen benimde 1cocugum var diye tamamen özele giriyor dendi hiçbir imkandan yaralanmıyorsun bende dr aynı şeyi söylemiştim hemen az 3 çocuk deniliyor gende devletden destek Yok nasıl olucak bu diye kolay değil tüp bebek en az 15bin tutuyor az değil
Hala gelmemis senin ya uzuldm ins gelir artik bugun yarnDun hormon testi yaparken beta hcg de bakmis 0.1 cikmiş bana da dün 3 tane regl sökücu igneyi birden yapti ama şuan gelen giden yok.insalah regl olabilirim 13 gün gecikti çıldırıcam
Gelme desen gelir gel desen gelmez NAMUSSUZ BATISSKizlar bu arada dün 3 tane birden adet söktürücü igne vurulmama ragmen hala regl olmadim direniyor NAMUSSUZ
Arkadasim cok haklisin ben tadavilerime baslamadan cok once kendi kendime hormon testlerimi ozelde hsg mi esimin sperm testini yaptirdim. Ozelde oldu hormon haric diger ikisi.Bence bütün tedavilerden önce hsg çekilip tüplere bakılmalı tüpler kapalı olduktan sonra ne yaparsan yap hiç bişey değişmeyecek. Boş yere ilaç takviyesi yapılıyor. ultrasonla bakıyorsun ama orda görünmüyor.tüplerin normal olduğunu bilmeden nasıl ilaç tedavisi uyguluyorlar aklım almıyor bi türlü
Cok iyi dusunmussun canim kafayi baska selere de vermek lazim calismak da yetmiyor bunun icin. Sallamadigin an hamile kalirmissin sebepsiz cocugu olmaynlarda cok duydk bole:) adet gubunu bklerken bi medgsle bulmam lazm bnmdemerhaba kızlar uzundur yazamıyorum zaten artık son iğneden sonra da umursamaz oldum kendi durumumu. spor salonuna yazılcam. yüzme spor falan biraz kafamı dağıtayım diyorum. malum kendime bir meşgale bulmazsam kafayı yemeye beş kaldı. siz napıyorsunuz nasılsınız?
Tedaviyi birakip hamile kalanda o kadar cok ki ben buna inaniyorum bir yerde bende olmazsa birakip kendi haline devam edebilirim. Bu da bir strateji.Eger tuplerde sıkıntı varsa ne olur bilemem tüp bebek yaptiramam artik 1 tane oglum var Allah ona ömür versin diyip bırakıcam tedaviyi.cok yiprandim
Ben incirin kürünü bırak şöyle bi tane elime kurusunu alıp yiyemiyorum, o kadar korkuyorum :) prolaktini yükseltiyo diye korkuyorum ama ben
Ben ise gidiyorum kitap okuyorum ingilizce calisiyorum ama allaha sukur kafaya takacak zamani da buluyorum :)merhaba kızlar uzundur yazamıyorum zaten artık son iğneden sonra da umursamaz oldum kendi durumumu. spor salonuna yazılcam. yüzme spor falan biraz kafamı dağıtayım diyorum. malum kendime bir meşgale bulmazsam kafayı yemeye beş kaldı. siz napıyorsunuz nasılsınız?
Zaten cocuk sahibi olma isi tamamen ticarete dokulmus. Igneler ilaclar almis basini gitmis. Maddi durumun yoksa yandin.
Varsa da kopar ne koparirsan.
Bugun doktorun bana al dedigi igne 200 tl. Aldim mecbur. Doktor kontrolu takibi ignesi ilaci gecen ay 650 odedim bu ay 800 gidecek. Asilama tup bebek zaten fiyatlar ucmus ama iste evlat hasreti odemeye haziriz. Mecbur
Canim menegon 75 5 tup 5 gun boyunca karindan vuracagim ve yaninda gunde 2 tane klomen.Senin yine igne ucuzmus bana doktorun yazdigi 3kutu igne 1530tl.senin kullanacagin igneyide sorucam ayni etku varsa bende ondan alayim
Ben ise gidiyorum kitap okuyorum ingilizce calisiyorum ama allaha sukur kafaya takacak zamani da buluyorum :)
Bazi doktorlae gunde bir klomen olmadi obur ay 2 olmadi 3 olmadi gunde 4 kullanan okudum ya. Olmuyorsa gec baska seye niye bu israr bilmiyorum sana katiliyorum kimi insanda tepki vermiyor gec igneye gec baska birseye degil mi?Benimde gecen ay 10 yumurta oldu bir tanesi 13mm digerleri 5 6 mm de kaldi.klomeni 2 3 kez kullaninca yumurtalar tepki vermemeye basliyor galiba.Allah yardimcin olsun
Canim menegon 75 5 tup 5 gun boyunca karindan vuracagim ve yaninda gunde 2 tane klomen.
Gercekten senin igneler cok pahali ya ne o genol f filan mi?
Asilama filan mi olacak
Hehehe alemsin yaBende hic kacirmiyorum wc de bile düsünüyorum.dün wc de okadar cok düsunmüşümki nerde oldumu unutmusum..
Gelistiriyor google dan bak hepsi ayniAynen canim ama konusucam sonucta hepsi yumurta gelistirmiyir mu
Bulunuyor canim ya bnde calisiyorm ve aciktn 2. Univrsite okuyodm bikacay once bitti yani 1 yildir olmuyor o donmde sinavlara da gidiyodm yine takiyodum:)Ben ise gidiyorum kitap okuyorum ingilizce calisiyorum ama allaha sukur kafaya takacak zamani da buluyorum :)
Isin tuhaf tarafi daha onceden keyif aldigim hicbirsey keyif vermez oldu. Kitap okuma hastasiydim elime surmedim 1 aydir dogru duzgun yani kafa hep orda.Bulunuyor canim ya bnde calisiyorm ve aciktn 2. Univrsite okuyodm bikacay once bitti yani 1 yildir olmuyor o donmde sinavlara da gidiyodm yine takiyodum:)
Gonal f mi tatlim. Iyi de tupde biz 3 kutu kullandk ve yetti senin icin fazla degl mi:) 225 doz oldgm halde bi kutudan 2 3 igne cikiyor. Ki indirim de yapiyolarSenin yine igne ucuzmus bana doktorun yazdigi 3kutu igne 1530tl.senin kullanacagin igneyide sorucam ayni etku varsa bende ondan alayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?