- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.561
Dogru soluyosn canm o bndede oluyo bunaliyosn. Kotu gnlerde hiccc bisi yapasn gelmiyo. Kitp cok okuyamiyorm aklim orda hep. Surukleyici bisiler bulmam lazim:))Isin tuhaf tarafi daha onceden keyif aldigim hicbirsey keyif vermez oldu. Kitap okuma hastasiydim elime surmedim 1 aydir dogru duzgun yani kafa hep orda.
Kacnci gundesn tatlim. Pozitif gibi duruyo ya ins igne etkisi degldir ve bize guzel haberler verirsinKizlar acil yazin yazin ne olur testim bariz pozitif artmismidir deger teste gidiyorum nolur du edin hamole olayim
İgnenin 14.gunu bugunKacnci gundesn tatlim. Pozitif gibi duruyo ya ins igne etkisi degldir ve bize guzel haberler verirsin
İgnenin 14.gunu bugun
Kizlar acil yazin yazin ne olur testim bariz pozitif artmismidir deger teste gidiyorum nolur du edin hamole olayim
Gonal f mi tatlim. Iyi de tupde biz 3 kutu kullandk ve yetti senin icin fazla degl mi:) 225 doz oldgm halde bi kutudan 2 3 igne cikiyor. Ki indirim de yapiyolarek de igne istiyorlar benmde 2000 i buldu tum igneler ctlatmasi vs dahl dusun:)
Ay şimdi gördüm kesinlikle hmailesn kuzum ayy gözün aydın yaKizlar acil yazin yazin ne olur testim bariz pozitif artmismidir deger teste gidiyorum nolur du edin hamole olayim
Yok onlar yesin canımcım :) sen de yiyebilirsin de işte abartmamak lazım, biraz tehlikeli olabiliyo incir. Ben çok seviyodum meyve olarak da kuru inciri de. Hep yerdim bol bol, acaba diyorum onlar mı yükseltti hep prolaktini. Şimdi belki 1 senedir doğru düzgün yememişimdirAynen canim incir receli yaptim yazin kendimi birak ogluma esime bile vermiyorum o kadar yani ...
Bulunuyor canim ya bnde calisiyorm ve aciktn 2. Univrsite okuyodm bikacay once bitti yani 1 yildir olmuyor o donmde sinavlara da gidiyodm yine takiyodum:)
Hay masalalh bend aha üni yüzü gormedimbende gecen hafta 3 kitap aldim ama okudugumu anlayamiyorum kafami veremiyorum.Esimde dün universite sinavina girip istedigin bir bolumü oku oyalan dedi.cocuk gelisimini düsündüm benim 3.üniversite olucak.
Bu yıl ben de 2.üniversiteyi okumaya başladım açıktan, kasımda vizelerim var ama malesef benim de hep kafamda çocuk düşüncesi var...Bulunuyor canim ya bnde calisiyorm ve aciktn 2. Univrsite okuyodm bikacay once bitti yani 1 yildir olmuyor o donmde sinavlara da gidiyodm yine takiyodum:)
Yok onlar yesin canımcım :) sen de yiyebilirsin de işte abartmamak lazım, biraz tehlikeli olabiliyo incir. Ben çok seviyodum meyve olarak da kuru inciri de. Hep yerdim bol bol, acaba diyorum onlar mı yükseltti hep prolaktini. Şimdi belki 1 senedir doğru düzgün yememişimdir
Bu yıl ben de 2.üniversiteyi okumaya başladım açıktan, kasımda vizelerim var ama malesef benim de hep kafamda çocuk düşüncesi var...
Kuzum inanamıyorum ya resmen pozitif, hem de şu görüntüye rahat 50-60 civarı hcg çıkması lazım. Senin durumuna şok geçiriyorum. İnşallah artık kanda da pozitif çıkar, çok dua ediyorum şu an sanaKizlar acil yazin yazin ne olur testim bariz pozitif artmismidir deger teste gidiyorum nolur du edin hamole olayim
Kız sen ka i nerden veriyon canm bu saatte ben vermek istedim almamislardi ayy çıkacak çıkacak değerin yüksek cikacakkızlar heyecandan tek tek yorumlarınızı seçemedim verdim Şimdi kanı iki gün önce 1.38 de tüp bebek tedavisi gören bir arkadaşım da iki gün sonra pozitif olduğunu söyledi dua edin Hayırlısı olsun İnşallah nasip olur
Kuzum inanamıyorum ya resmen pozitif, hem de şu görüntüye rahat 50-60 civarı hcg çıkması lazım. Senin durumuna şok geçiriyorum. İnşallah artık kanda da pozitif çıkar, çok dua ediyorum şu an sana
Kız sen ka i nerden veriyon canm bu saatte ben vermek istedim almamislardi ayy çıkacak çıkacak değerin yüksek cikacak
Ben kitap konusunda iyiyimdir, kafama çok iyi geliyo, biraz dağıtıyo beni. Kitaplara devam kızlarrrbende gecen hafta 3 kitap aldim ama okudugumu anlayamiyorum kafami veremiyorum.Esimde dün universite sinavina girip istedigin bir bolumü oku oyalan dedi.cocuk gelisimini düsündüm benim 3.üniversite olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?