Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İğnenin kaçıncı günü tatlım?
yok canım iğne vurulmadım benim yumurtalarmda çok şükür sıkıntı yok kendiliğinden oluyo ama bir senedir olmuyordu bende bu ay bi macun kullanıyorum hcg testi yapmamın sebebide acayip kasıklarım karnım ağrıdı ve olağan dışı akıntım vardı dün akşam yaptım böyle çıktı hatta dahada koyulaştı net belli şuan ama emin olamadım ya daha adetime 10 nu gecik gün var

Canm testin fotosuna bakabilir miyimnmm

selamunaleyküm hanımlar hamile olanlar eczaneden alınan gebelik testleri dışında evde yapılan başka yöntemlerle gebelik testleri yaptınızmı çamaşır suyu,tuz,şeker,karbonat,diş macunu? ne kadarınızda doğru çıktı kimlerde yanlış gösterdi?

Anladım cnm, iğne etkisi olabilir diye sordum, iğnenin kaçıncı günü diye, eee iğnede olmamışsın , bebişin hayırlı olsun demek düşer bize, yani hamilesin kuzum, rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah

i
İdrar testinde boyle olanları okumuştum iğnenin etkisi bitmiştir döllenme sende beta yeni yeni salgılandığı için gozukmuyordir 15. Gün filan idrara karışır insallah

insallah canim ya bugün 13. gündü hala daha birsey görünmüyor. insallah artik belli olmaya baslar 2 güne kadar o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…