- 18 Haziran 2018
- 133
- 95
- 98
- 32
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.181
yok canım iğne vurulmadım benim yumurtalarmda çok şükür sıkıntı yok kendiliğinden oluyo ama bir senedir olmuyordu bende bu ay bi macun kullanıyorum hcg testi yapmamın sebebide acayip kasıklarım karnım ağrıdı ve olağan dışı akıntım vardı dün akşam yaptım böyle çıktı hatta dahada koyulaştı net belli şuan ama emin olamadım ya daha adetime 10 nu gecik gün varİğnenin kaçıncı günü tatlım?
Canm testin fotosuna bakabilir miyimnmmyok canım iğne vurulmadım benim yumurtalarmda çok şükür sıkıntı yok kendiliğinden oluyo ama bir senedir olmuyordu bende bu ay bi macun kullanıyorum hcg testi yapmamın sebebide acayip kasıklarım karnım ağrıdı ve olağan dışı akıntım vardı dün akşam yaptım böyle çıktı hatta dahada koyulaştı net belli şuan ama emin olamadım ya daha adetime 10 nu gecik gün var
Canm testin fotosuna bakabilir miyimnmm
Şimdi görüyorum canım, hamilelik var yani o zaman. Ay inşallah sağlıkla katlanarak artsın değerin5.39 çıktı cnm
Anladım cnm, iğne etkisi olabilir diye sordum, iğnenin kaçıncı günü diye, eee iğnede olmamışsın , bebişin hayırlı olsun demek düşer bize, yani hamilesin kuzum, rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallahyok canım iğne vurulmadım benim yumurtalarmda çok şükür sıkıntı yok kendiliğinden oluyo ama bir senedir olmuyordu bende bu ay bi macun kullanıyorum hcg testi yapmamın sebebide acayip kasıklarım karnım ağrıdı ve olağan dışı akıntım vardı dün akşam yaptım böyle çıktı hatta dahada koyulaştı net belli şuan ama emin olamadım ya daha adetime 10 nu gecik gün var
cnm doktor dğşğk değer dediŞimdi görüyorum canım, hamilelik var yani o zaman. Ay inşallah sağlıkla katlanarak artsın değerin
Canm testin fotosuna bakabilir miyimnmm
Canım düşük ama daha önceki değerine göre artma var, ancak tutunmaya başlıyodur belki. Adet günün geçti micnm doktor dğşğk değer dedi
Canm merhaba bebeğinin cinsiyeti belli olmuştur artık dmi merak ediyorumCanım düşük ama daha önceki değerine göre artma var, ancak tutunmaya başlıyodur belki. Adet günün geçti mi
Merhaba canım belli oldu çoktan :) benim de oğlum olacak nasipseCanm merhaba bebeğinin cinsiyeti belli olmuştur artık dmi merak ediyorum
cnm 5.39 lla tosun gibi kimyasal gebelık oldukızlar meraba nasilsiniz varmı gelismesi olanAlene A AloeeVeraa hamilelik nasıl gidiyor Ocean maldelmor diğer bayanlar
hadi ya günün gecmismiydi belki yukselir canm ya bellimi kesin kimyasal oldugucnm 5.39 lla tosun gibi kimyasal gebelık oldu
İdrar testinde boyle olanları okumuştum iğnenin etkisi bitmiştir döllenme sende beta yeni yeni salgılandığı için gozukmuyordir 15. Gün filan idrara karışır insallah
5.39 iyi aslinda yükselir belki ? 2 gün sonra tekrar baktie canim istersen kana.cnm 5.39 lla tosun gibi kimyasal gebelık oldu
bılmıorm kı cnm. günüm de geçmedi daahhadi ya günün gecmismiydi belki yukselir canm ya bellimi kesin kimyasal oldugu
tamam cnm baktırayım5.39 iyi aslinda yükselir belki ? 2 gün sonra tekrar baktie canim istersen kana.
ay yukselir o bak gor hemen kimyasali yapistrdn ha iyi düşün iyi olsun canmbılmıorm kı cnm. günüm de geçmedi daah
insallah katlanarak yükselmistir canimtamam cnm baktırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?