Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzülme canm kan testine git belki daha karismamisdir idrara inşallah da öyledir
Bugün 15 inci günüm henüz adet olmadım teste yapmadım 18 ine kadar olamazsam yapcam şimdilik yapmayı düşünmüyorum arada gelen adet sancılarım olduğu için umudum yok canım bakalım inşallah mucize olur hepimiz için Rabbim nasip eder ya

İnşallah canm isnallah rabbim yüzumuzu güldürsün insallahhh

Benimde bugün 14 canm işte 30unda vuruldum akşam vuruldum iğneyi 5 te cumartesi akşamı kan verdim 1.6 çıktı hcg
Burda bi bayan 12 sinde kan vermişti negatif çıkmıştı 14 ünde tekrardan vermişti 50 bişey değer çıkmıştı hamileydi inşallah seninde öyle olur canım adet olcak gibi hissediyor musun hiç

Aynen bu değer çıkmıştı canım
Ayy ciddimisin canm ya Allah razı olsun heveslendirdin beni gerçekten inşallah öyledir canm inslalah bakalım adet bekliycem evde erken gebelik testi var olmazsa onu yaparım göğüs ağrım aşırı var ama hayirlisiyla vardır inşallah hrpimizkide bu ay bayrama sekerlerimizle gireriz

Aynen canım valla bende okuyunca baya şaşırdım iki günde değer nasıl değişiyormuş ya demekki vucüt bünye yapısı olsa gerek inşallah seninde öyle olur amin canım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Amin canm Amin cümlemize insallahh valla tüm mesajları okuyup bulcam o kişiyi şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…