- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.161
Bugün 15 inci günüm henüz adet olmadım teste yapmadım 18 ine kadar olamazsam yapcam şimdilik yapmayı düşünmüyorum arada gelen adet sancılarım olduğu için umudum yok canım bakalım inşallah mucize olur hepimiz için Rabbim nasip eder yaÜzülme canm kan testine git belki daha karismamisdir idrara inşallah da öyledir
İnşallah canm isnallah rabbim yüzumuzu güldürsün insallahhhBugün 15 inci günüm henüz adet olmadım teste yapmadım 18 ine kadar olamazsam yapcam şimdilik yapmayı düşünmüyorum arada gelen adet sancılarım olduğu için umudum yok canım bakalım inşallah mucize olur hepimiz için Rabbim nasip eder ya
Aminn inşallah canım senin kaçıncı gününİnşallah canm isnallah rabbim yüzumuzu güldürsün insallahhh
Burda bi bayan 12 sinde kan vermişti negatif çıkmıştı 14 ünde tekrardan vermişti 50 bişey değer çıkmıştı hamileydi inşallah seninde öyle olur canım adet olcak gibi hissediyor musun hiçBenimde bugün 14 canm işte 30unda vuruldum akşam vuruldum iğneyi 5 te cumartesi akşamı kan verdim 1.6 çıktı hcg
Aynen bu değer çıkmıştı canımİnşallah
canm ama bu kadarda düşük çıkmazdı heralde olsa ne biliyim
Ayy ciddimisin canm ya Allah razı olsun heveslendirdin beni gerçekten inşallah öyledir canm inslalah bakalım adet bekliycem evde erken gebelik testi var olmazsa onu yaparım göğüs ağrım aşırı var ama hayirlisiyla vardır inşallah hrpimizkide bu ay bayrama sekerlerimizle girerizAynen bu değer çıkmıştı canım
Aynen canım valla bende okuyunca baya şaşırdım iki günde değer nasıl değişiyormuş yaAyy ciddimisin canm ya Allah razı olsun heveslendirdin beni gerçekten inşallah öyledir canm inslalah bakalım adet bekliycem evde erken gebelik testi var olmazsa onu yaparım göğüs ağrım aşırı var ama hayirlisiyla vardır inşallah hrpimizkide bu ay bayrama sekerlerimizle gireriz
Amin canm Amin cümlemize insallahh valla tüm mesajları okuyup bulcam o kişiyi şimdiAynen canım valla bende okuyunca baya şaşırdım iki günde değer nasıl değişiyormuş yademekki vucüt bünye yapısı olsa gerek inşallah seninde öyle olur amin canım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Ya bu sayfadaydı yada bi tane anket yapılmıştı iğnenin Kacıncı günü gebeliğinizi öğrendiniz diye bi sayfadaydı canım inşallah bu sayfadaydı da bulursunAmin canm Amin cümlemize insallahh valla tüm mesajları okuyup bulcam o kişiyi şimdi
Ay inşallah canm da KAsiklarima sancı giriyor adet sancısı gibi galiba gelcek benimkiiYa bu sayfadaydı yada bi tane anket yapılmıştı iğnenin Kacıncı günü gebeliğinizi öğrendiniz diye bi sayfadaydı canım inşallah bu sayfadaydı da bulursun
Stres yapma canım herşeyin hayırlısı nasipte varsa olur inşallah ilk çatlama iğnesi mi kullandın sendeAy inşallah canm da KAsiklarima sancı giriyor adet sancısı gibi galiba gelcek benimkii
Bu sayfada da olabilirdi canım ikinsiden birinde okumuştumAy inşallah canm da KAsiklarima sancı giriyor adet sancısı gibi galiba gelcek benimkii
Orda çok güzel mucizeler olmuş canım oku umut olurSaol canm Allah razı olsun buldum sayfayı dolanıyorum bakalım
Saol canm gerçi çok okudum şimdiye kadar ama bakalım inşallah bizde yazarız bir gün burayaOrda çok güzel mucizeler olmuş canım oku umut olur
Aminn canım inşallah yaSaol canm gerçi çok okudum şimdiye kadar ama bakalım inşallah bizde yazarız bir gün buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?