- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.141
10 dakika falan kaldı o zamn1 de çıkck cnm bakalm sonuç
işe gidince bakıcm cnm. 1.30 da mesai başlıo. muhtemelen onlarda o zaman yükler10 dakika falan kaldı o zamn
Hadi bakalım hayırlısı canımişe gidince bakıcm cnm. 1.30 da mesai başlıo. muhtemelen onlarda o zaman yükler
haklisin. insallah adet gelmez seninde gec döllenmedir. bugün hava güzel biraz disariya gezmeye cikarim belki. sürekli evdeyim 1 hafta olacak. sadece testleri düsünüyorum gecen aksam rüyamda bile gördüm gebelik testiniİnşallah güzel haberlerle gelirsin canım acele etme stres yapma nasibimizde varsa zaten olur benimde 15 inci günüm Arada gelen adet sancılarım var adetimi bekliyorım artık sık sık test yapmakta insanın hiç aklından çıkartmıyor gebeliği
düşünme cnm çık dışarıya. gz dolaşhaklisin. insallah adet gelmez seninde gec döllenmedir. bugün hava güzel biraz disariya gezmeye cikarim belki. sürekli evdeyim 1 hafta olacak. sadece testleri düsünüyorum gecen aksam rüyamda bile gördüm gebelik testini
İnsallah öyledir diye umut ediyorum canım aynen çok biraz hava al kafandan athaklisin. insallah adet gelmez seninde gec döllenmedir. bugün hava güzel biraz disariya gezmeye cikarim belki. sürekli evdeyim 1 hafta olacak. sadece testleri düsünüyorum gecen aksam rüyamda bile gördüm gebelik testini
5.39 çıktı cnmİnsallah öyledir diye umut ediyorum canım aynen çok biraz hava al kafandan at
Hayırlı olsun canım 5 üzeri gebelik sayılıyor 2 gün de bi tekrardan baktır artar inşallah yaAaa o zaman artar inşallah canımm
inş kuzum inşAaa o zaman artar inşallah canımm
inşallah sağlıkla artar canım değerin5.39 çıktı cnm
Test bozuk mu yoksa kaldığı için mi böyle olmuş canımMerhaba kızlar ya bende bi test yaptım ama gözlerim şeşpeş oldu resmen bide siz bakarmısınız bişey görünüyomu diye
Yok hayır yeni yaptım testi kontrol amaçlı hamilelik varmı yokmu diye ama çok hafif bi çizgi çıktı sanırım yanında ama siz görebiliyormusunuzTest bozuk mu yoksa kaldığı için mi böyle olmuş canım
Pembelik akmış gibi canım teste sıkıntı var sanki çizgide gözüküyor gibiYok hayır yeni yaptım testi kontrol amaçlı hamilelik varmı yokmu diye ama çok hafif bi çizgi çıktı sanırım yanında ama siz görebiliyormusunuz
İğnenin kaçıncı günü tatlım?Merhaba kızlar ya bende bi test yaptım ama gözlerim şeşpeş oldu resmen bide siz bakarmısınız bişey görünüyomu diye
görünüyor barizMerhaba kızlar ya bende bi test yaptım ama gözlerim şeşpeş oldu resmen bide siz bakarmısınız bişey görünüyomu diye
Valla adetimi bekliyorum canm inşallah vardır inşallah dediğin gibi olur canım rabbim bu mübarek günün hürmetine herkese versin inşallahcanim igneyi vurdurali daha sadece 12 gün olmus bu baslikta daha önceki sayfalarda arkadaslar vardi 11-12. gün negatif görüpde 14. günden itibaren positif gören. 2 gün sonra sende bir tekrarla istersen 48 saat sonra. deger cogalmismi azalmismi diye.
İdrar testinde boyle olanları okumuştum iğnenin etkisi bitmiştir döllenme sende beta yeni yeni salgılandığı için gozukmuyordir 15. Gün filan idrara karışır insallahbende az önce idrar testi yaptim. tek cizgi cikti. igneden 11 gün sonra yumurtlamadan tahmini 9-10 gün sonra erken gebelik testinde cikarmiydi olsaydi ? cikmaliydi galiba. böyle erken gebelik testinde negatif görüp sonradan positif olan varmi ? erken gebelik testinde ?
Üzülme canm kan testine git belki daha karismamisdir idrara inşallah da öyledirBenimde 14 uncu günüm test yaptım bugün yine kocaman tek çizgi off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?