- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.201
Aaa adet mi oldun yacnm 5.39 lla tosun gibi kimyasal gebelık oldu
Adet oldum 15 ci günüm beklemedeyim sen ne yapıyon nasılsın nasıl gidiyokızlar meraba nasilsiniz varmı gelismesi olanAlene A AloeeVeraa hamilelik nasıl gidiyor @Ocean maldelmor canım sen nasilsin nasıl oldun @Umutumut82
Aaa ben bilemedim o zamanMerhaba canım belli oldu çoktan :) benim de oğlum olacak nasipsesen nasılsın nasıl gidiyo
cnm doktor desi ya. bende çok isterim. değer artsnay yukselir o bak gor hemen kimyasali yapistrdn ha iyi düşün iyi olsun canm
yok olmadm doktor söyledi cnmAaa adet mi oldun ya
Amann sen boşver doktoru canım yarın tekrardan yap kan testini canım doktorlar hep olumsuz konuşur zatenyok olmadm doktor söyledi cnm
iyi valla bende sıkı bir diyetteyim suan 1 haftada 2 kilo verdim böyle giderse ay sonunda 8 kilo gider temmuza kaas 9095 olsam rahat hamile kalirsn demisti doktorumAdet oldum 15 ci günüm beklemedeyim sen ne yapıyon nasılsın nasıl gidiyo
hayırlısı cnm bakalm. bılemedm kı bendeAmann sen boşver doktoru canım yarın tekrardan yap kan testini canım doktorlar hep olumsuz konuşur zaten ☺
insallah bebegin inatla yaniltir doktorun bu kötü düsüncesini :)) insallah seninlediryok olmadm doktor söyledi cnm
amin canim. günler gecmiyor ya gercekten cok zor geliyor. sabahi iple cekiyorum uyanip test yapayim diye. rabbim bu mübarek günlerde hepimizin dualarini kabul etsin buraya sirayla hepimiz müjdeleri verelim insallahbenimde iğneyi olalı bugun 7.gunum inş hamiş kalırız
masallah canim insallah. inanmak ve baslayabilmek basarmanin yarisidiriyi valla bende sıkı bir diyetteyim suan 1 haftada 2 kilo verdim böyle giderse ay sonunda 8 kilo gider temmuza kaas 9095 olsam rahat hamile kalirsn demisti doktorum
iğne oldunuz mu sizin kaçıncı gününüzamin canim. günler gecmiyor ya gercekten cok zor geliyor. sabahi iple cekiyorum uyanip test yapayim diye. rabbim bu mübarek günlerde hepimizin dualarini kabul etsin buraya sirayla hepimiz müjdeleri verelim insallah
1 mayis öglen 11:30 da ovitrelle oldum ben canim. bugün 13. günümiğne oldunuz mu sizin kaçıncı gününüz
Ben iyiyim canım bildiğin gibi, çok şükür hanilelik de iyi gidiyo. Dün gördüm oğlumu kocaman olmuşkızlar meraba nasilsiniz varmı gelismesi olanAlene A AloeeVeraa hamilelik nasıl gidiyor @Ocean maldelmor canım sen nasilsin nasıl oldun @Umutumut82
Valla ben de bilemedim kız hissediyodum ama değilmiş :) çevremdeki herkes erkek diyodu, tutturdular :) sağlıkla gelsin başka bi şey istemem kuzumAaa ben bilemedim o zamanhayırlı sağlıklı olsun canım isim bulabildin mı.benimde iyi gidiyor çok şükür büyüyoruz oğlumla
iğne bi arkadasta ağrı sıcak basması vs gibi etkiler yasatmıs bende öyle bişey olmadı sizdede oldumu baya olmus ayrıca test yaptınz mı sonuc ne cıktı1 mayis öglen 11:30 da ovitrelle oldum ben canim. bugün 13. günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?