Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benimde iğnenin 16 ıncı günü 14 ünde test yapmıştım negatif çıktı artık yapmadım hiç yapsam mı beklesem mi arada sancım oluyor o ümitsizlendiriyor beni

Adet oldum 15 ci günüm beklemedeyim sen ne yapıyon nasılsın nasıl gidiyo
iyi valla bende sıkı bir diyetteyim suan 1 haftada 2 kilo verdim böyle giderse ay sonunda 8 kilo gider temmuza kaas 9095 olsam rahat hamile kalirsn demisti doktorum

benimde iğneyi olalı bugun 7.gunum inş hamiş kalırız
amin canim. günler gecmiyor ya gercekten cok zor geliyor. sabahi iple cekiyorum uyanip test yapayim diye. rabbim bu mübarek günlerde hepimizin dualarini kabul etsin buraya sirayla hepimiz müjdeleri verelim insallah

arkadaslar bu nickimizin altindaki yazilari siz nasil yaziyorsunuz ? ben bulamadim. bende suan üye yaziyor sadece. ama bazilarinda orda sözler yaziyor. nasil nerden yapiliyor ?

Aaa ben bilemedim o zamanhayırlı sağlıklı olsun canım isim bulabildin mı.benimde iyi gidiyor çok şükür büyüyoruz oğlumla
Valla ben de bilemedim kız hissediyodum ama değilmiş :) çevremdeki herkes erkek diyodu, tutturdular :) sağlıkla gelsin başka bi şey istemem kuzum adımız belli canım kesin artık, Aras olucak nasipse Sizin belli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…