Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cnm lekelenme geldi. bebek yok herhalde. regle de 8 gün vardı
daha 8 gün varsa yerlesme olabilirmi acaba canim ? bu sitede birkac yerde okumustum baska yerlerdede okudum yerlesme kanamasi adete 1 hafta kalada olabiliyormus adet zamanindada olabiliyormus. acik pembe renk tek damla veya böyle biraz cizgi gibi rengi kahverengide olabiliyormus birkac güne kadar sürebiliyormus. insallah yerlesme kanamasidir seninki. birdaha ne zaman kan vermeyi düsünüyorsun ? ben pazartesi verecektim sonra cesaret edemedim düsük deger görmek istemedigim icin. simdi cuma vereyim diyorum kanda cikar insallah. daha öncesinde silik cizgi görürsem daha öncede gidebilirim belki kan testine

Cnm bn daha yeni başladım bu gün dördüncü iğnemi vurdum .dokuz gün vurmam gerekiyor ve onuncu günü çatlatma iğnesi vuracaz
tamam canim insallah olumlu sonuc alirsin saglikli yeteri kadar yumurtalarin olusur insallah. haber edermisin burayada kontrol edildiginde yumurta kac tane ve kac mm oldugunu ? merak ettim

Doktor bana da iğneli tedeviye geçilirse tüp bebek tedavisi uygulanırsa şans yükselir iğneler çok pahalı çünkü dedi
simdiye kadar cok ödedik zaten ilaclar muayeneler tahliller. olacagini bilsem ve öyle tedaviler oldugunu bilsem en bastan derdim ücret önemli degil yeterki olsun. daha cok calisiriz masraflarkmizi kisariz raziyiz

Aynen canım sağlıkla gelsinler inşallah gerisi önemli değil biz isim bulamıyoruz ya isimsiz kaldı oğluşum
Bizim önceden de aklımızda hep Aras vardı, yine de araştırdık baya. Başka bi şeye içimiz sinmedi hiç, şimdi artık kesinleştirdik olsun canım daha vakit var bulursunuz içinize sinen ismi

Doktor bana da iğneli tedeviye geçilirse tüp bebek tedavisi uygulanırsa şans yükselir iğneler çok pahalı çünkü dedi
Evet malesef iğneler toplamda 1600 tl tuttu ama eşim memur olduğu için devlet büyük kısmını karşıladı ve biz 560 tl ödedik

kizlar vücut isisi sanki yükseldi bende sanki atesim cikacakmis gibi ama daha tam cikamamis gibi. kasiklarimda hafif cekilmeler batmalar var birde gögüsler birazcik daha dolgunmus gibi hissediyorum uclarina dokununca biraz bastirinca aciyor ama cok hafiften. acaba adetmi geliyo ya normalde adet olacagim zaman böyle olmuyordu ama. basimda biraz dönüyo yattigim yerden kalkinca ayakta biraz dönüyo. atesim cikacakmis gibi olmasi farkli sanki. insallah gebelik belirtisidir ya yarin göreyim silik cizgiyi insallah

ypk cnm bndekı regl. 9mgün önce geldi. hiç beklememıştm bu kadar erken

Merhaba kızlar, ben de çoğunuz gibi bekleyişteyim. Bu ay ilk defa yumurta takibine başladık femara kullandım 7 mayısta çatlatma iğnemi oldum bugün iğnenin 9. Günü oluyor sanırım gebelik testi yaptım. İkinci çizgi oluştu kaçıncı günde tamamen silinir acaba çok merak ediyorum ve sabırsızım. Hayatımda ilk defa da hcg testinde çift çizgi gördüm

Eklentiler

• F0F818FA-0DDB-478E-9B7C-A9B7A51643CE.webp
    87,6 KB · Görüntüleme: 39
Selam kızlar bende klomen kullandım bugun kontrole gittim 5 yumurta oluşmuş en küçüğü 18 mm en büyüğü 22 yarın sabah 10 da çatlama iğnesi vurulmamı söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…