- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.241
Bn klomeni sabah iki akşam iki tane içiyordumsen neler yaptin sende nasil oldu hamilemisin senin hikayen nedir ?
daha 8 gün varsa yerlesme olabilirmi acaba canim ? bu sitede birkac yerde okumustum baska yerlerdede okudum yerlesme kanamasi adete 1 hafta kalada olabiliyormus adet zamanindada olabiliyormus. acik pembe renk tek damla veya böyle biraz cizgi gibi rengi kahverengide olabiliyormus birkac güne kadar sürebiliyormus. insallah yerlesme kanamasidir seninki. birdaha ne zaman kan vermeyi düsünüyorsun ? ben pazartesi verecektim sonra cesaret edemedim düsük deger görmek istemedigim icin. simdi cuma vereyim diyorum kanda cikar insallah. daha öncesinde silik cizgi görürsem daha öncede gidebilirim belki kan testinecnm lekelenme geldi. bebek yok herhalde. regle de 8 gün vardı
gonal f ile kac tane yumurtan olustu kacinci günde ne kadarlardi ?Anladım cnm. Bnde üç ay klomen kullandım bir tane yumurta oluştu büyüdü çatlatma iğnesi ile de çatladı ama gebelik oluşmadı . Bu ay gonal f iğnelerine geçtik .
bazilarinda klomen etki etmiyormus onlara femara veriyorlarmis bu da etki etmeyince gonal f veriyorlarmis. birdahakine dr a bende gonal f i soracagim ama insallah gerek kalmazda rabbim nasip eder bu ayBn klomeni sabah iki akşam iki tane içiyordum
Cnm bn daha yeni başladım bu gün dördüncü iğnemi vurdum .dokuz gün vurmam gerekiyor ve onuncu günü çatlatma iğnesi vuracazgonal f ile kac tane yumurtan olustu kacinci günde ne kadarlardi ?
İnşallah gerek kalmaz cnmmbazilarinda klomen etki etmiyormus onlara femara veriyorlarmis bu da etki etmeyince gonal f veriyorlarmis. birdahakine dr a bende gonal f i soracagim ama insallah gerek kalmazda rabbim nasip eder bu ay
tamam canim insallah olumlu sonuc alirsin saglikli yeteri kadar yumurtalarin olusur insallah. haber edermisin burayada kontrol edildiginde yumurta kac tane ve kac mm oldugunu ? merak ettimCnm bn daha yeni başladım bu gün dördüncü iğnemi vurdum .dokuz gün vurmam gerekiyor ve onuncu günü çatlatma iğnesi vuracaz
Doktor bana da iğneli tedeviye geçilirse tüp bebek tedavisi uygulanırsa şans yükselir iğneler çok pahalı çünkü dediAnladım cnm. Bnde üç ay klomen kullandım bir tane yumurta oluştu büyüdü çatlatma iğnesi ile de çatladı ama gebelik oluşmadı . Bu ay gonal f iğnelerine geçtik .
simdiye kadar cok ödedik zaten ilaclar muayeneler tahliller. olacagini bilsem ve öyle tedaviler oldugunu bilsem en bastan derdim ücret önemli degil yeterki olsun. daha cok calisiriz masraflarkmizi kisariz raziyizDoktor bana da iğneli tedeviye geçilirse tüp bebek tedavisi uygulanırsa şans yükselir iğneler çok pahalı çünkü dedi
Bizim önceden de aklımızda hep Aras vardı, yine de araştırdık baya. Başka bi şeye içimiz sinmedi hiç, şimdi artık kesinleştirdikAynen canım sağlıkla gelsinler inşallah gerisi önemli değil biz isim bulamıyoruz ya isimsiz kaldı oğluşum
Tamam cnm haber ederim inşallahtamam canim insallah olumlu sonuc alirsin saglikli yeteri kadar yumurtalarin olusur insallah. haber edermisin burayada kontrol edildiginde yumurta kac tane ve kac mm oldugunu ? merak ettim
Evet malesef iğneler toplamda 1600 tl tuttu ama eşim memur olduğu için devlet büyük kısmını karşıladı ve biz 560 tl ödedikDoktor bana da iğneli tedeviye geçilirse tüp bebek tedavisi uygulanırsa şans yükselir iğneler çok pahalı çünkü dedi
Adet olmayı bekle adet olmadığın sürece umut varbugün igneden sonraki 14. günüm ve evde yaptigim testte daha hala birsey yok artik bundan sonrada cikmaz bu ay da olmadi
ypk cnm bndekı regl. 9mgün önce geldi. hiç beklememıştm bu kadar erkendaha 8 gün varsa yerlesme olabilirmi acaba canim ? bu sitede birkac yerde okumustum baska yerlerdede okudum yerlesme kanamasi adete 1 hafta kalada olabiliyormus adet zamanindada olabiliyormus. acik pembe renk tek damla veya böyle biraz cizgi gibi rengi kahverengide olabiliyormus birkac güne kadar sürebiliyormus. insallah yerlesme kanamasidir seninki. birdaha ne zaman kan vermeyi düsünüyorsun ? ben pazartesi verecektim sonra cesaret edemedim düsük deger görmek istemedigim icin. simdi cuma vereyim diyorum kanda cikar insallah. daha öncesinde silik cizgi görürsem daha öncede gidebilirim belki kan testine
kaset testler yanıltıyo cnm. güvenme belkıde vrbugün igneden sonraki 14. günüm ve evde yaptigim testte daha hala birsey yok artik bundan sonrada cikmaz bu ay da olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?