- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.261
Merhaba canım benim 13. Güne kadar çizgi vardı sonra negatifleştiMerhaba kızlar, ben de çoğunuz gibi bekleyişteyim. Bu ay ilk defa yumurta takibine başladık femara kullandım 7 mayısta çatlatma iğnemi oldum bugün iğnenin 9. Günü oluyor sanırım gebelik testi yaptım. İkinci çizgi oluştu kaçıncı günde tamamen silinir acabaçok merak ediyorum ve sabırsızım. Hayatımda ilk defa da hcg testinde çift çizgi gördüm
bekliyorum canim da yinede cikardi silikde olsa görünürdü diye düsünüyorumAdet olmayı bekle adet olmadığın sürece umut var
Mrb canim catlama ignesinin paralimiSelam kızlar bende klomen kullandım bugun kontrole gittim 5 yumurta oluşmuş en küçüğü 18 mm en büyüğü 22 yarın sabah 10 da çatlama iğnesi vurulmamı söyledi
hayirlisi olsun canim insallah birdahaki denemende olur o zamanypk cnm bndekı regl. 9mgün önce geldi. hiç beklememıştm bu kadar erken
kaset test laboquick marka internetten almistim ordan bakiyorum hic görünmüyor kimyasal gebelik oldugunda 14. gün cok hafiften silik cizgi cikmisti 4-5 saat sonra ondan sonraki gün 2 saat sonra cikti sonra hemen cikmaya baslamisti. o zamanki testler farkli markalardandi eczaneden almistim. insallah dedigin gibi yaniltiyordur insallah vardir hicbirseyde hissetmiyorum amakaset testler yanıltıyo cnm. güvenme belkıde vr
Merhaba kızlar, ben de çoğunuz gibi bekleyişteyim. Bu ay ilk defa yumurta takibine başladık femara kullandım 7 mayısta çatlatma iğnemi oldum bugün iğnenin 9. Günü oluyor sanırım gebelik testi yaptım. İkinci çizgi oluştu kaçıncı günde tamamen silinir acabaçok merak ediyorum ve sabırsızım. Hayatımda ilk defa da hcg testinde çift çizgi gördüm
Selam kızlar bende klomen kullandım bugun kontrole gittim 5 yumurta oluşmuş en küçüğü 18 mm en büyüğü 22 yarın sabah 10 da çatlama iğnesi vurulmamı söyledi
Mrb canim catlama ignesinin paralimi
Parayliysa ne kadara aldiniz
Baya uzun bir süre kalıyor o zamanMerhaba canım benim 13. Güne kadar çizgi vardı sonra negatifleşti
Himm peki işe yariyomu ilk denemedeben gecen sene ekimde choriomon ignesi aldim tanesi 53 lira gibi birseydi 2 tane aldim.
bu sene ocakta ovitrelle aldim tanesi 103 lira gibi birseydi ve simdi nisan ayinda aldim ordada tanesi 105 liraydi
Kesin olarak sonuç almak için 14. Günde yapmak lazım o zamankisiden kisiye degisiyor bende daha 11. ve 12. gün sonradan cok hafif cizgi cikmisti.
yumurtayi catlatiyor orasi neredeyse kesin. ama gebelik olusup olusmayacagi baska bircok farkli faktörlere bagli canimHimm peki işe yariyomu ilk denemede
öyle diyorlar ama benim bugün 14. günüm testte tek cizgi cikiyor normalde 14. gün adet olunuyormus adetde olmadim ilk denememde 18. gün adet oldum ikincisinde kimyasal gebelik oldu ondada igneden sonraki 21. günde adet oldum. kimyasal oldugunda 14. günden itibaren cok hafiften silik cizgi cikmaya baslamisti ama benim daha ilk denemem oldugu icin daha tam neyin ne oldugunu anlayamamistim o zaman. ben hergün test yapiyorum eger daha adet olmazsam ve cesaret edebilirsem cuma günü kan vermeyi düsünüyorumKesin olarak sonuç almak için 14. Günde yapmak lazım o zaman
Aslında yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet görülür derler demekki öyle olmuyormuş. Bence de yarın veya cuma kan vermelisin canım belirtin de yoksa beklemeöyle diyorlar ama benim bugün 14. günüm testte tek cizgi cikiyor normalde 14. gün adet olunuyormus adetde olmadim ilk denememde 18. gün adet oldum ikincisinde kimyasal gebelik oldu ondada igneden sonraki 21. günde adet oldum. kimyasal oldugunda 14. günden itibaren cok hafiften silik cizgi cikmaya baslamisti ama benim daha ilk denemem oldugu icin daha tam neyin ne oldugunu anlayamamistim o zaman. ben hergün test yapiyorum eger daha adet olmazsam ve cesaret edebilirsem cuma günü kan vermeyi düsünüyorum
Ne zamandır çocuk istiyorsunuz bu aradaöyle diyorlar ama benim bugün 14. günüm testte tek cizgi cikiyor normalde 14. gün adet olunuyormus adetde olmadim ilk denememde 18. gün adet oldum ikincisinde kimyasal gebelik oldu ondada igneden sonraki 21. günde adet oldum. kimyasal oldugunda 14. günden itibaren cok hafiften silik cizgi cikmaya baslamisti ama benim daha ilk denemem oldugu icin daha tam neyin ne oldugunu anlayamamistim o zaman. ben hergün test yapiyorum eger daha adet olmazsam ve cesaret edebilirsem cuma günü kan vermeyi düsünüyorum
evet bende senin dedigin gibi biliyorum ama onlar kitaplarda yazanlar biz robot degilizki herkezde farkli oluyor iste o 14 gün ortalama bir deger.Aslında yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet görülür derler demekki öyle olmuyormuş. Bence de yarın veya cuma kan vermelisin canım belirtin de yoksa bekleme
2008 de evlendigimizde basladik olmayinca nasilsa daha gencim diye umursamadim sonra 2010-2013 arasi denedik 2015 de denedik olmadi hicbirinde. en son ekim 2018 de esim tekrar ikna etti beni o zamandir yogun bir sekilde deniyoruz sürekli. sadece 1 defa ocak ayinda kimyasal gebelik gecirdim baskada birsey olmadiNe zamandır çocuk istiyorsunuz bu arada
birde ara sira basim dönüyor hafif. basimi cevirince yada yattigim yerden kalkinca o da var ama hepsi cok hafiften isteAslında yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet görülür derler demekki öyle olmuyormuş. Bence de yarın veya cuma kan vermelisin canım belirtin de yoksa bekleme
sen ne kadardir ugrasiyorsun canim neler denediniz simdiye kadar ?Ne zamandır çocuk istiyorsunuz bu arada
Allahım şu mübarek ayda nasip eder inşallah çabalarınızı boşa çıkarmaz2008 de evlendigimizde basladik olmayinca nasilsa daha gencim diye umursamadim sonra 2010-2013 arasi denedik 2015 de denedik olmadi hicbirinde. en son ekim 2018 de esim tekrar ikna etti beni o zamandir yogun bir sekilde deniyoruz sürekli. sadece 1 defa ocak ayinda kimyasal gebelik gecirdim baskada birsey olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?