Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım benim 13. Güne kadar çizgi vardı sonra negatifleşti

Adet olmayı bekle adet olmadığın sürece umut var
bekliyorum canim da yinede cikardi silikde olsa görünürdü diye düsünüyorum adet olmazsam cuma günü kan vercem orda kesinlesir artik bence. cok düsük cikarsa deger olmadi biraz da olsa 4-5 filan olsa yükselebilir. daha adet belirtisi yok bende. altkarnim agrimaya basladiktan en gec 1,5 gün sonra adet oluyorum cok sükür agri yok daha. ilk igneden sonra 18. gün adet olmustum bugün daha 14. gün olacaksa pazar filan olur herhalde (

kaset testler yanıltıyo cnm. güvenme belkıde vr
kaset test laboquick marka internetten almistim ordan bakiyorum hic görünmüyor kimyasal gebelik oldugunda 14. gün cok hafiften silik cizgi cikmisti 4-5 saat sonra ondan sonraki gün 2 saat sonra cikti sonra hemen cikmaya baslamisti. o zamanki testler farkli markalardandi eczaneden almistim. insallah dedigin gibi yaniltiyordur insallah vardir hicbirseyde hissetmiyorum ama

kisiden kisiye degisiyor bende daha 11. ve 12. gün sonradan cok hafif cizgi cikmisti.

Selam kızlar bende klomen kullandım bugun kontrole gittim 5 yumurta oluşmuş en küçüğü 18 mm en büyüğü 22 yarın sabah 10 da çatlama iğnesi vurulmamı söyledi

masallah cok güzel olusmus yumurtalarin. insallah birinden biri tutar canim. 5 yumurtada baya cok igne icin sanki. bazi yerlerde 3 yumurtada igne yapmiyorlar.

Kesin olarak sonuç almak için 14. Günde yapmak lazım o zaman
öyle diyorlar ama benim bugün 14. günüm testte tek cizgi cikiyor normalde 14. gün adet olunuyormus adetde olmadim ilk denememde 18. gün adet oldum ikincisinde kimyasal gebelik oldu ondada igneden sonraki 21. günde adet oldum. kimyasal oldugunda 14. günden itibaren cok hafiften silik cizgi cikmaya baslamisti ama benim daha ilk denemem oldugu icin daha tam neyin ne oldugunu anlayamamistim o zaman. ben hergün test yapiyorum eger daha adet olmazsam ve cesaret edebilirsem cuma günü kan vermeyi düsünüyorum

Aslında yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet görülür derler demekki öyle olmuyormuş. Bence de yarın veya cuma kan vermelisin canım belirtin de yoksa bekleme

Ne zamandır çocuk istiyorsunuz bu arada

Aslında yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet görülür derler demekki öyle olmuyormuş. Bence de yarın veya cuma kan vermelisin canım belirtin de yoksa bekleme
evet bende senin dedigin gibi biliyorum ama onlar kitaplarda yazanlar biz robot degilizki herkezde farkli oluyor iste o 14 gün ortalama bir deger.
vücudum sicak atesim cikmadan 1-2 tık öncesi gibi, biraz gaz var gögüslerimin ucuna biraz dokununca bastirinca hafiften, aciyor. sürekli acikiyorum. belirtiler bunlar. bekleyim bakalim daha. böyle en azindan 1 gün daha umutla beklemis olurum. kan tahlili kesin sonuc oluyor düsük cikarsa üzülecegim en azindan 1 günü daha böyle gecireyim.

Ne zamandır çocuk istiyorsunuz bu arada
2008 de evlendigimizde basladik olmayinca nasilsa daha gencim diye umursamadim sonra 2010-2013 arasi denedik 2015 de denedik olmadi hicbirinde. en son ekim 2018 de esim tekrar ikna etti beni o zamandir yogun bir sekilde deniyoruz sürekli. sadece 1 defa ocak ayinda kimyasal gebelik gecirdim baskada birsey olmadi

Allah
Allahım şu mübarek ayda nasip eder inşallah çabalarınızı boşa çıkarmaz Belirtilerin hamileymişsin gibi olmazsa da bi dahaki aya olur inşallah hep aynı hüsranı yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…