- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.281
aminn insallah canim. bende adet belirtileri nasil bilmiyorum daha önce dikkat etmedigim icin farketmedim hic sadece altta karnimda agri basliyordu yarim gün yada en fazla 1,5 gün sonra adet basliyordu. insallah hamileyimde pek umudum kalmadi evde yaptigim testlerde silik bile cikmayinca.Allah
Allahım şu mübarek ayda nasip eder inşallah çabalarınızı boşa çıkarmazBelirtilerin hamileymişsin gibi olmazsa da bi dahaki aya olur inşallah hep aynı hüsranı yaşıyoruz
Biz evleneli 2 yıl olacak 2 ay sonra. Bir buçuk yıldır da istiyoruz önce eşimin sperm morfolojisnde sorun var sanıp ona kürler uygulamıştık ama son gittiğim doktorum değeri düşük olsa da problem olmayacağını söyledii. Ben de rahim filmi çekildim geçen ay tüplerim açık ama rahim anormalliği var rahmim T şekline yakın çıktı o da gebe kalmaya engel olmaz dedi doktorum. Hamile kalırsam düşük riskim olabilirmiş. Yani kısaca büyük problemler yok canım ama hala olmadı bu ay da femara kullandım ilk defa bir de aşılama yapalım olmazsa rahmini düzeltelim dedi ameliyatla kafam allak bullak öyle bi haldeyimsen ne kadardir ugrasiyorsun canim neler denediniz simdiye kadar ?
biz her ay deneyemiyoruz canim esim isi dolayisiyla baska sehirlerde baska ülkelerde oluyor az öncede yazmistim galiba yilda sadece 2-3 defa deneme sansimiz oluyor yumurtlama zamanina denk getiremiyoruz cok sükür bu defada denk gelmicem diye korkmustum esim yine sürekli baska sehirlerdeydi ama cok kisa ugrayabildi allahim denk getirdi insallah bebegimide vermistir bu defaAllah
Allahım şu mübarek ayda nasip eder inşallah çabalarınızı boşa çıkarmazBelirtilerin hamileymişsin gibi olmazsa da bi dahaki aya olur inşallah hep aynı hüsranı yaşıyoruz
Ondan o kadar uzun sürdü o zaman şimdi anladımm. Senin uzaklıkla da imtihanın varmış inşallah bu sefer denk gelmiştirbiz her ay deneyemiyoruz canim esim isi dolayisiyla baska sehirlerde baska ülkelerde oluyor az öncede yazmistim galiba yilda sadece 2-3 defa deneme sansimiz oluyor yumurtlama zamanina denk getiremiyoruz cok sükür bu defada denk gelmicem diye korkmustum esim yine sürekli baska sehirlerdeydi ama cok kisa ugrayabildi allahim denk getirdi insallah bebegimide vermistir bu defa
bir arkadasiminda rahmi tersine dönükmüs yani normal degilmis doktor senin normal yollarla hamile kalman imkansiz demis kiz hemen 2-3 ayda hamile kalmis simdi saglikli bir oglu var .Biz evleneli 2 yıl olacak 2 ay sonra. Bir buçuk yıldır da istiyoruz önce eşimin sperm morfolojisnde sorun var sanıp ona kürler uygulamıştık ama son gittiğim doktorum değeri düşük olsa da problem olmayacağını söyledii. Ben de rahim filmi çekildim geçen ay tüplerim açık ama rahim anormalliği var rahmim T şekline yakın çıktı o da gebe kalmaya engel olmaz dedi doktorum. Hamile kalırsam düşük riskim olabilirmiş. Yani kısaca büyük problemler yok canım ama hala olmadı bu ay da femara kullandım ilk defa bir de aşılama yapalım olmazsa rahmini düzeltelim dedi ameliyatla kafam allak bullak öyle bi haldeyim
canim normal gebelik testi ve ovulasyon tedti yapiyorum. erken gebelik testinide 2 günde bir yapiyorum yarin yapcam tekrar ama sanki normal gebelik testleri daha güvenilir gibime geldi benim.Ben çok şiddetli yaşıyorum adet belirtilerimi ama aydan aya da değişebiliyor. Bi de hamilelikle çok benzer olduğu söyleniyor. Belki değerin yeni yükseliyodur o yüzden çıkmamıştır erken gebelik testlerinden mi yaptın canm
Aslında biz ne yaparsak yapalım yazılmış bi vakti var o zaman gelecek ama tez zamanda gelir inşallah çok bekletmedenbir arkadasiminda rahmi tersine dönükmüs yani normal degilmis doktor senin normal yollarla hamile kalman imkansiz demis kiz hemen 2-3 ayda hamile kalmis simdi saglikli bir oglu var .
bizdede hicbir sorun yok benim yumurtalar sadece ilaclarla olusuyor zamanini ayarlayabilmek icinde catlatma ignesi yapiyoruz. bende bu ay ilk defa femara kullandim daha öncesinde klomen kullanmisti. ikisindende baya yüksek doz almama ragmen tek bir tane yumurta olusuyor bence o da daha cok dualar sayesinde olusuyor. insallah artik bu defasinda olsun
evet canim. bir oglum olursa insallah esimin yoklugunda onunla oyalanirim en azindan tek kalmam böyle yalniz kalmamOndan o kadar uzun sürdü o zaman şimdi anladımm. Senin uzaklıkla da imtihanın varmış inşallah bu sefer denk gelmiştir
Predictor erken gebelik testi pahalı ama güvenilir sanırım canımm gebeliğini adet öncesi onunla öğrenenleri biliyorum. Benim de adet olmadan 10 gün önce göğüslerim şişer ve ağrımaya başlar taş gibi olur adetin 2. 3. Günü rahatlarım. Ama bu ay hiç belirti yok göğüslerimde ilaçlara bağlıyorum o hormonlar etkiledi sanırım.canim normal gebelik testi ve ovulasyon tedti yapiyorum. erken gebelik testinide 2 günde bir yapiyorum yarin yapcam tekrar ama sanki normal gebelik testleri daha güvenilir gibime geldi benim.
benimde adet oldugunda cok kötü oluyordu cok fazla agri basim dönüyor yataktan kalkamiyordum birsürü agri kesici iciyordum o yüzden cok zaman dogum kontrol haplarindan kullandim. siddetide miktarida biraz azaldi sanki öyle
aminnn canim insallah dogru diyorsun zamani gelmemisse biz ne yaparsak yapalim olmaz ama vakti geldiyse hicbirsey yapmasak bile allah en kücük birseyi bile vesile eder ve bize nasip eder. bu dedasindada cok sükür allahim bircok birseyi hep denk getirdi kolaylastirdi. emeklerimizi dualarimizi bosa cikarmasin insallah versin evladimiziAslında biz ne yaparsak yapalım yazılmış bi vakti var o zaman gelecek ama tez zamanda gelir inşallah çok bekletmeden❤
Eşin kalabilse bir gece sonra da yapabilseniz daha garanti olurmuş ama nasip işte. İnsanlar korunurken çocukları oluyo tek bi hücre yetiyor inşallah denk gelmiştir bi oğlun olur sağlıklıevet canim. bir oglum olursa insallah esimin yoklugunda onunla oyalanirim en azindan tek kalmam böyle yalniz kalmamamin canim insallah. hersey vaktinde oldu aslinda. 1 mayis öglen 11:30 da catlatma ignesini yaptim esim geldi saat 15 de birliktelik oldu sonra gitti yine hemen. igneden sadece 3,5 saat sonra ama yumurta 36-42 saat icinde en gec catlamistir spermlerde vücutta 72 saate kadar yasiyor hatta 5 gün en fazla 7 güne kadar bile yasayabiliyormus yani bizimki hepsi süreleri vaktindeydi. allahim nasip ettiyse biz elimizden geleni yapip zamanini tutturduk cok sükür
Amiinnaminnn canim insallah dogru diyorsun zamani gelmemisse biz ne yaparsak yapalim olmaz ama vakti geldiyse hicbirsey yapmasak bile allah en kücük birseyi bile vesile eder ve bize nasip eder. bu dedasindada cok sükür allahim bircok birseyi hep denk getirdi kolaylastirdi. emeklerimizi dualarimizi bosa cikarmasin insallah versin evladimizi
bazi kisilerde adet zamani olan belirtiler hamile oldugunda olmayabiliyormus tam tersine yani.Predictor erken gebelik testi pahalı ama güvenilir sanırım canımm gebeliğini adet öncesi onunla öğrenenleri biliyorum. Benim de adet olmadan 10 gün önce göğüslerim şişer ve ağrımaya başlar taş gibi olur adetin 2. 3. Günü rahatlarım. Ama bu ay hiç belirti yok göğüslerimde ilaçlara bağlıyorum o hormonlar etkiledi sanırım.
insallah canim evet dedigin gibi korunmalarina ragmen oluyor. haber ederim ben buraya olumluda olsa olumsuzda olsa söylerim insan merak ediyor diger arkadaslarinida.Eşin kalabilse bir gece sonra da yapabilseniz daha garanti olurmuş ama nasip işte. İnsanlar korunurken çocukları oluyo tek bi hücre yetiyor inşallah denk gelmiştir bi oğlun olur sağlıklı
Evet ben de internetten aldım tek seferde 40 lirayı çöpe atmak akıl işi değilbazi kisilerde adet zamani olan belirtiler hamile oldugunda olmayabiliyormus tam tersine yani.
o dedigin testlerden daha öncekinde almistim sanirim. bakalim zaten öbürgün kan vermeye gidecegim daha adet olmazsam. kanda kesin cikar. bekleyemezsem belki o dedigin testlerden yarin alirim. cok pahali oldugu icin ben internetten siparis verdim. zaten onca hap ilac tedavi tahlil birsürü masraf
AMINNNNNNEşin kalabilse bir gece sonra da yapabilseniz daha garanti olurmuş ama nasip işte. İnsanlar korunurken çocukları oluyo tek bi hücre yetiyor inşallah denk gelmiştir bi oğlun olur sağlıklı
Evet canım kan verdiğinde muhakkak sonucu yaz. Benim daha bir haftam varinsallah canim evet dedigin gibi korunmalarina ragmen oluyor. haber ederim ben buraya olumluda olsa olumsuzda olsa söylerim insan merak ediyor diger arkadaslarinida.
sorma ya eczanelerden farkli farkli markalardan aldim tanesi 3-5 lira arasi degisiyor 10 liraya olanlarda vardi normal gebelik testlerinden. erken gebelik testleri tanesi 15 liraydi galiba. 5-6 tane test aldim karisik 100 liraya yakin verdim. bu defa 100 lira civarinda 100 e yakin test aldim :) tanesi 1 liraya geliyo. simdi rahat rahat yapiyorum hergün test. öncekinde beklemeliydim elimde fazla test olmadigi icin. cok zor oluyordu ben biraz fazla sabirsiz biriyim bu konuda :)))Evet ben de internetten aldım tek seferde 40 lirayı çöpe atmak akıl işi değil
allahim insallah sanada bu sefer nasip etsin. insallah sen testlerde kendin erkenden görürsün cift cizgiyi. burdada paylas istersen ama daha bence 11.-12. günden itibaren yapmalisin birde karsilastirmalisin bir önceki gün ile. anca öyle belli olur.Evet canım kan verdiğinde muhakkak sonucu yaz. Benim daha bir haftam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?