- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #26.301
yazicam insallah. testleride sonuclarida burda hepbirlikte yorumlayalim. tecrübeli arkadaslarda yardimci oluyorlar daha iyi oluyor öyle insan tek basina düsün düsün kafayi yer burasi olmasaEvet canım kan verdiğinde muhakkak sonucu yaz. Benim daha bir haftam var
Sabırla bekleyelim inşallah Allah gönlümüze göre versinyazicam insallah. testleride sonuclarida burda hepbirlikte yorumlayalim. tecrübeli arkadaslarda yardimci oluyorlar daha iyi oluyor öyle insan tek basina düsün düsün kafayi yer burasi olmasa
bekliyorum canim da yinede cikardi silikde olsa görünürdü diye düsünüyorumadet olmazsam cuma günü kan vercem orda kesinlesir artik bence. cok düsük cikarsa deger olmadi biraz da olsa 4-5 filan olsa yükselebilir. daha adet belirtisi yok bende. altkarnim agrimaya basladiktan en gec 1,5 gün sonra adet oluyorum cok sükür agri yok daha. ilk igneden sonra 18. gün adet olmustum bugün daha 14. gün olacaksa pazar filan olur herhalde (
İnsan heyecanlanıyor umut ediyor sonra bi hayal kırıklığına uğrayınca üzücü oluyor gerçekten anlayabiliyorum ama elbet bi zamanı vardır sabır ve dua etmek lazımAdet olmayı bekle adet olmadığın sürece umut var
insallah canim. bende dikkatimi ceken benim yumurtam bu defa sag tarafimdaydi ama catladigindan beri ara ara sol tarafimda hafif batmalar oluyor. bazen böyle cok arada hafiften birseyler oluyor. gebelik varsa bile yumurta sag da oldugu icin yerlesmede sag tarafta olmali degilmi ? yani sagdan yumurta sol tarafa kadar gitmis olamazki. anlamadim bende simdi yine solda hafif cekilmeler oluyorSabırla bekleyelim inşallah Allah gönlümüze göre versin
evet canim. kendimi ne kadar hayal kirikligina hazirlasamda yinede üzülüyorum. kimyasalda cok üzülmüstüm cok daha farkliydi öyleİnsan heyecanlanıyor umut ediyor sonra bi hayal kırıklığına uğrayınca üzücü oluyor gerçekten anlayabiliyorum ama elbet bi zamanı vardır sabır ve dua etmek lazım
Benim bi kızım var 5 yaşında veren Allah’a şükürler olsun evliliğimin 9. Ayında hamile kaldım 2 yıldır kardeş istiyoruz olmuyor kızıma nasıl hamile kaldığımı hiç bilmiyorum kafaya takıp stres yapınca olmuyor akışına bırakmak lazım ama insanın elinde olmayan bi şey Allah isteyen herkese nasip eder inşallah benim kızıma da bi kardeş nasip eder inşallahevet canim. kendimi ne kadar hayal kirikligina hazirlasamda yinede üzülüyorum. kimyasalda cok üzülmüstüm cok daha farkliydi öyle
Hiç bilmiyorum ki canım yerleşme rahim boşluğunda oluyor diye okumuştum sanki. Bence iki yere de vurabilir sancısıinsallah canim. bende dikkatimi ceken benim yumurtam bu defa sag tarafimdaydi ama catladigindan beri ara ara sol tarafimda hafif batmalar oluyor. bazen böyle cok arada hafiften birseyler oluyor. gebelik varsa bile yumurta sag da oldugu icin yerlesmede sag tarafta olmali degilmi ? yani sagdan yumurta sol tarafa kadar gitmis olamazki. anlamadim bende simdi yine solda hafif cekilmeler oluyor
evet stres cok etkiliyor. insallah allah tez zamanda kizina bir kardes basip etsinBenim bi kızım var 5 yaşında veren Allah’a şükürler olsun evliliğimin 9. Ayında hamile kaldım 2 yıldır kardeş istiyoruz olmuyor kızıma nasıl hamile kaldığımı hiç bilmiyorum kafaya takıp stres yapınca olmuyor akışına bırakmak lazım ama insanın elinde olmayan bi şey Allah isteyen herkese nasip eder inşallah benim kızıma da bi kardeş nasip eder inşallah
Him anladim cnmyumurtayi catlatiyor orasi neredeyse kesin. ama gebelik olusup olusmayacagi baska bircok farkli faktörlere bagli canim
bende hic bilmiyorum canim. bekliyorum iste. öyle normal bir gebelik gecirmedim hic cocugum da yok daha o yüzden anlayamiyorum insan sonrakilerde daha iyi anlayabilir belki ama ilk olunca hicbir fikrim yok.Hiç bilmiyorum ki canım yerleşme rahim boşluğunda oluyor diye okumuştum sanki. Bence iki yere de vurabilir sancısı
Aynen öyle benim de hiçbir fikrim yokbende hic bilmiyorum canim. bekliyorum iste. öyle normal bir gebelik gecirmedim hic cocugum da yok daha o yüzden anlayamiyorum insan sonrakilerde daha iyi anlayabilir belki ama ilk olunca hicbir fikrim yok.
tüp bebek hemşiresi öyle söyledi. kaset testler ilaçlı tedavilerde sıkıntı yapmayın dedikaset test laboquick marka internetten almistim ordan bakiyorum hic görünmüyor kimyasal gebelik oldugunda 14. gün cok hafiften silik cizgi cikmisti 4-5 saat sonra ondan sonraki gün 2 saat sonra cikti sonra hemen cikmaya baslamisti. o zamanki testler farkli markalardandi eczaneden almistim. insallah dedigin gibi yaniltiyordur insallah vardir hicbirseyde hissetmiyorum ama
sagol canim insallah dedigin gibidir. bu arada ben cuma kan vermeye gitmek istiyordum doktorum cuma günü yokmus persembe yani yarin gitmem gerekiyor. en azindan 1 gün daha böyle umutla beklerdim bir gün daha mutlu olurdum diyordum nasip degilmis yarin gitmem lazimtüp bebek hemşiresi öyle söyledi. kaset testler ilaçlı tedavilerde sıkıntı yapmayın dedi
inş gzl sonuçlar alırsın cnm. her şey iyi olck inş cnm. rabbım iyisini bilir.sagol canim insallah dedigin gibidir. bu arada ben cuma kan vermeye gitmek istiyordum doktorum cuma günü yokmus persembe yani yarin gitmem gerekiyor. en azindan 1 gün daha böyle umutla beklerdim bir gün daha mutlu olurdum diyordum nasip degilmis yarin gitmem lazim
aminnn insallah. sonucu yazarim buraya birlikte yorumlariz. belki pazarteside giderim deger cuma biraz yüksek cikarsa. önümüzdeki hafta kesinlesir insallahinş gzl sonuçlar alırsın cnm. her şey iyi olck inş cnm. rabbım iyisini bilir.
Valla ben hiçbir farklılık hissetmedim diyebilirim canım. Sadece adete 1-2 gün kala başlardı benim belirtiler yani çok önceden başlamazdı. Hamile kaldığım ay adete 6 gün kala kasıklarımda dolgunluk ve hafif ağrılar hissetmeye başladım. Bi de ekstra yine 6 gün kaladan itibaren uykuya düşkünlüğüm arttı, grip falan mı olcam diye düşündüm kafamı kaldırmak istemiyodumdaha önce hamile olan arkadaslarimiza sorum var. gebelik ve adet belirtileri birbirine cok benziyor diyorlar. yinede hic fark yokmu yani kücücükde olsa bir degisiklik farketmedinizmi aralarinda ?
tesekkür ederim canim sagol. galiba bende bu defa da olmadi. insallah tekrar deneyebiliriz en yakin zamandaValla ben hiçbir farklılık hissetmedim diyebilirim canım. Sadece adete 1-2 gün kala başlardı benim belirtiler yani çok önceden başlamazdı. Hamile kaldığım ay adete 6 gün kala kasıklarımda dolgunluk ve hafif ağrılar hissetmeye başladım. Bi de ekstra yine 6 gün kaladan itibaren uykuya düşkünlüğüm arttı, grip falan mı olcam diye düşündüm kafamı kaldırmak istemiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?