- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.381
Test yaptın mi canımYok canım 5 yıllık evliyim 3 yıl olacak çocuk istiyoruz olmuyor ışte
Kuzum hayalet varmi yokmu sanki yoklan var arasi gibim
Kuzum hayalet varmi yokmu sanki yoklan var arasi gibim
[/Qben göremedi canım dünkü daha belliydiUOTE]
Çok az var gibi ama dünkü daha belliydi
Aynen yakinlastirinca yok uzakdan cokk uzakdan oda kuzum sen biraz sabret baktin gelen giden yok kan ver böyle yanilan çok sende hayal kırıklığı yaşama insallah gec döllenir bitanemde tutar dikkat et sen aşkımÇok az var gibi ama dünkü daha belliydi
canim sanki biraz var yine. siyah beyaz yapinca daha iyi görünür. 1 günde hemen cok artmaz ama dünküyle yan yana foto varmi sen elinde daha iyi karsilastirabilirsin
Bende oyle görüyorum ama en net bi kacgun bekleyip kan versin.canim sanki biraz var yine. siyah beyaz yapinca daha iyi görünür. 1 günde hemen cok artmaz ama dünküyle yan yana foto varmi sen elinde daha iyi karsilastirabilirsin
Yokla var arası bise canım ya kan testi yapsan
evet en garantisi o. o zamana kadarda biz yorumlamaya calisalim beklemesi cok zor oluyor :)Bende oyle görüyorum ama en net bi kacgun bekleyip kan versin.
Yarin testmi yapsın diyorsunevet en garantisi o. o zamana kadarda biz yorumlamaya calisalim beklemesi cok zor oluyor :)
bilmiyorum canim icinden nasil geliyorsa onu yapsin :) bekleyebilirse beklesin tabi kendisi bilir sonucunda mutlu haber gelsinde nasil gelirse gelsinYarin testmi yapsın diyorsun
Dunkuni ben efekt ile netlestirdim canm odandirÇok az var gibi ama dünkü daha belliydi
Tamam tatlim veririm dua et nolur ayyy inslalah varidrburdanda haber ver canim yarin. burasi acik bende diger yerden etiketleyince görüyorum ❤
Tamam tatlim veririm dua et nolur ayyy inslalah varidr
dualarim seninle canim insallah bebegin gelmistir sonra sende bize dua edersinTamam tatlim veririm dua et nolur ayyy inslalah varidr
Allah razi olsun canim benim Inşallah güzel haberlerle donerim kuzum rabbim isteuen bekleyen herkese versin içinde sanada canım benimdualarim seninle canim insallah bebegin gelmistir sonra sende bize dua edersin ❤ buradakileri hep aniyorum dualarimda ama senin icin ayriyetten dua edecegim canim yarina kadar..
aminnnAllah razi olsun canim benim Inşallah güzel haberlerle donerim kuzum rabbim isteuen bekleyen herkese versin içinde sanada canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?