- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.841
Canım 1tane olsun kaliteli olsun önemli olan o bakma çok yumurta gelişirsede olmuyor baskı yapıyor büyümüyor benim de 3tane oldu biri 22 diğerleri 15 ve 16öyle yaptık iğneyi yani bir taneyi yakalamaya çalıştık sonuçta5tanede olsa nasip olacak olunca 1tanesi döllenecekBana bakilmadi.klonenle 1 tane gelisiyordu.ya biktim inanki internette bir seyler ögrenip doktora şu tahlilde yapilmaliymiş demekten.
Hayırlısı olsun canım benimde dr zaten şaşırdı herşeu normal rahim normal adetlerim düzenli kist falan Yok herşey iyi fsh yüksek çıktı ilk testde onun için tedbir amaçlı yaptı sanırım yaş 34 oluncada eğer geç kalınırsa tüp bebek bile ihtimalim olmayacak onun için Aceleci davrandık biz testleri korunmayı bırakır bırakmaz yaptırdık doğal yolla hiç denemedik klomene başladık iğnemde yapıldıCanım önce amh da bakalım dddi sonra alttan muayenede rahmin genel durumu iyi sağ yumurtalıkta küçük bir kist var o geciktirebilir dddi sol yumurtalık çok güzel dedi amhta bir sorun olacağını sanmıyorum dedi ve amh testini yapmadık direk klomene başladık sonrasında da çatlatma iğnesi
Ben biraz yaptım cnm o ay kist oldu bende şimdi dr kesinlikle başka birşey kullanma diğer hormonlarında alt üst etmeyelim dedi bu ay 6 çıktı her hormonum normal çıktı stres den etkilenen bir hormon Muş her ay farklı çıkarmışFshı düşürmek için saraçoğlının videolarında izlemiştim testere dişli Aslan pençesi ben bu ay soğan kürünü deneyip sonra ona başlayacağım canım
Sagol tatlim insHadi bakalım canım hayırlısı. bizde meraklandık. :)
ay evet cnm. benimkide yapti onu. iyiki cicuk dogurck yerlerin yok dedim. yoksa gercekten yaoamazdin dedim : )Benimkide sperm testi yaptirmicam diye yirtti kendini valla sanki kesime giden kurbanlik koyun gibiydi.bu çocugun bir kardesi olmasi lazim kendi kendime yapamadigima göre boşarım seni dedim.
Sagolasn canim benim iyim iyi gcti yarim saat bi uyuma oluyo. Agrilarm gcti nrdysede cok sisknlik var karnmda sancilaniyo tas gibiyim:) pzt sanirim belli olacak habr vrcklr. Ozamana kadarda ilac krem rahmi toparlick. Ins yoktur tatlim zahmetli yani. %50 diyorlar. Asilama gibi tkrsr olmamasi guzel ilki tutmassa donan embriyolardn transfr oluyo sadece hap igne olmuyo.6250 vrdk bizde arti ilaclar iste. Bide 5 yil dondrma 900 du. Ama bazi hastalr cok oduyoms anlamadim o isi kisiye gore tedavi sanirm:) sor kuzum ben iyi oldktn sora cvplarm ozledm siziCanimmmm benim cok sevindim nasil gecti...inan senin kadar heyecanliyim.nezaman sana tekrar transfer yapilacak.nezaman sonuc belli olucak.birde canim tup bebegin tutma ihtimali yüzde kaç.cok soru sordum ... :) benim tuplerde muhtemelen sıkıntı var diyorlarya eger varsa tüp bebege yönlendiriliyormuş.eger tup bebek 6000 civariysa belki onu deneyebilirim
Kiyamam canim ya. Nazli onlar bak ameliythaneye gittim bugun onluk giyip onlar en rahatlari:) bugun yine benim es sperm verdi. Adam bikti tek basina hep:) ve cinsel ilski yasak yumrtalr buyuyncr ctesi yasak gelmsti suan da yasak gebelk belli olana kadarBenimkide sperm testi yaptirmicam diye yirtti kendini valla sanki kesime giden kurbanlik koyun gibiydi.bu çocugun bir kardesi olmasi lazim kendi kendime yapamadigima göre boşarım seni dedim.
Acliktan oldm az once yine atstirdm 3. Ogunu acisini cikarttim:)) en korktgm buydu bitanem bunu atlattm ya transferde bisi yok. 13 toplamslar bazilari bos cikmis sanirm 15 16 civari diyodu basta cnku. Onemli olan aslnda dollenmesi bakalim insssCanım benim ya narkoz aldın tabi biraz kendini halsiz uykulu hissedersin. Çok şükür atlatmışsın, artık hayırlı haberler alırsın inşallah. Kaç yumurta toplandı bebeğim
Aman güçsüz kalma ye gitsin :) çok iyi kuzum ya maşallah 13 yumurta ne demek. En zor kısmı atlattın çok şükür. Artık gelsin bebişlerrr :)Acliktan oldm az once yine atstirdm 3. Ogunu acisini cikarttim:)) en korktgm buydu bitanem bunu atlattm ya transferde bisi yok. 13 toplamslar bazilari bos cikmis sanirm 15 16 civari diyodu basta cnku. Onemli olan aslnda dollenmesi bakalim insss
Kiyamam canim ya. Nazli onlar bak ameliythaneye gittim bugun onluk giyip onlar en rahatlari:) bugun yine benim es sperm verdi. Adam bikti tek basina hep:) ve cinsel ilski yasak yumrtalr buyuyncr ctesi yasak gelmsti suan da yasak gebelk belli olana kadar
30 yasindayi canimAllah yardımcınız olsun canım. Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah gönlümüzün muradını alalım tez vakitte. Seninde hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah iyi haberler alırsın kaç yaşındasın buarada
Bikacgune iyilesicem ins. Amin kuzum sagolasn hepimize gelecek dualarimda burdakilerode sizleride aniyorum hrpAman güçsüz kalma ye gitsin :) çok iyi kuzum ya maşallah 13 yumurta ne demek. En zor kısmı atlattın çok şükür. Artık gelsin bebişlerrr :)
Canm benm dusnmen yetr allah razi olsn. Bugun esim ise gtti kaynvaldm yanmda bakiyo sagolsn. Dua ediyorm size zor cnku bunlaro yasamadan kalin habersz inssCanim benim yakininda olsam inanki gelir bakardim sana kımıldatmazdım yerinden.
Okumadm canim. Ama yumrtlama doneme gogus hassasiyeti oluyo onu okumustum:)Kızlar nette okudum eğer yumurtlamadan sonra başlayan gögus ağrıları olursa yani adete 15 gun kala falan başlarsa hamilelik oluyormuş duyan varmı böyle biseyi?
Gunaydin tatlim nerelerdesin:) iyiz ugrasiyoruz hepimiz bir hamisimiz cikti sukur:) aknti olaylarina hakm degilm canim ama degerlendir bu zamanlari sen hep riske atma ins bu ay gelir bebisinKızlar günaydın herkese :)
Uzun zamandır giremiyorum siteye nasılsınız?ben bu ay kullanmadım klomen + otrıvelle.Salı günü akşamı yumurtlama akıntım oldu dünde devam etti.Bu akıntıdan 2 gün sonra mı yumurta çatlamış oluyor bilginiz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?