Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Moralini bozma canım, bu yoldaki en önemli şey moral. Belki eşin haklıdır ara vermek iyi gelir, kafan rahatlar biraz

Canım gerçekten tüm yorumlrın o kadar insanı rahatlatıyor ki, dilerim en kısa sürede kavuş bebeğine
Ya canım benim en azından rahatlatabiliyosam ne mutlu bana. Ama canı gönülden söylüyorum adete daha varken pembe lekelenme çok umut verici. İnşallahh Allahım duysun sesini, hepimize artık minnoş bebişler versin

Evet canim ahhh sabah olsada arasam doktoru.rüyamdada rahim kanseri oldugumu gördüm zaten.
Kız Allah aşkına kafandan at şu kötü düşünceleri. Biraz içini ferahlat bebeğim, kistin oluşmuş bu yüzden adet olamıyosun ama olucaksın hiç merak etme. İnşallah yarın doktorun daha etkili bi şeyler verir canım

kızlar merhaba annemde idim bugün biraz boşladım buları özür :) ya bişi soracağım çatlatma iğnesinden sonraki ilk regliniz normal mi idi ya ben çok az gördüm bugün 3. Günüm ve kahverengiye döndüm artık acaba neden ya bu iğne alt üst etti beni tamamiyle

Merhaba canım ben de çok az oldum hatta 3. Doktor kontrolüm vardı sordum doktor dediki o kadar ilaç alıyorsunuz normal adet oldun ya miktarına takılma dedi

Ya bi sıkıntı olmasın da demek iğneden kaynaklanıyor offf rabbim yardımcımız olsun inşşş bu ilaçlar tüm kimyamızı bozdu rabbim mükafatını en kısa zamanda hepimize verir inşş
Aynen bu süreç çok zor rabbim herkesin gönlüne göre versin. Ben bu ay aşılama yaptıracam yarın yumurta kontrolüm var bakalım ne diyecek

Dün gece eşimle konuştuk canım tekrar asılama yaptirmicaz. Tup bebeğe başlayacağız insallkensi söyledi özür diledi benden

Bu da bir aşama zaten erkeklerden bizim kadar düsünceli olmasini ince düsunüp empati yapmalarini fazla beklememek lazim.insallah ikizlerin olur bir kiz bir erkek.sen oglunu istedigin bekledigin gibi yetistirirsin.benim esim yedigi tabagi kaldirmaz uzun zaman cikarttigini yerde birakti 1 yildir duzelttim.kaynanam liseye kadar nerdeyse agzina vermis yemegini ayakkabisini gomlegini giydirmiş.benim oglum 4 yasinda kendi giyinip soyunuyor kendi esyalarini topluyor.masa kurarken toplarken evi temizlerken yardim ediyor.hatta birlikte yemek yapiyoruz.ama cevremdekilerin acayibine gidiyor erkek cocuguna bunlari yaptirmam mana veriyor dalga geciyorlar kız gibi iş yaptiriyorsun diyorlar sonrada eşlerinden sikayet ediyorlar.

Daha fazla ara vermek istemiyorum canım o kadar çok bekledim ki eşim pişman oldu öyle dediğine tüp bebeğe geçelim dedi ona başlamayı düşünüyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Bence en iyi kararı vermişsiniz, tekrar tekrar aşılama zaman kaybı oluyo ve maliyeti bi tüp bebeğe eşdeğer oluyo. Tüp bebekte ihtimal çok çok fazla. İnşallah sağlıkla gelir bebişin. Ne zaman başlıyosunuz canım

Morasigi canım tüp bebek tedavisinde sadece ilaçlar yaklaşık kaç para tutuyor acaba bende başlamayı düşünüyorum artık araştırıyorum o yüzden

Canim Morasigi nin doktoru cok iyi ve cok iyi fiyata yaptiriyor.15bin fiyat veren hastaneler varmiş.eger ayni sehirdeyseniz ayni doktora gidebilirsin

Sağol canım inşallah rabbim hepimize nasib eder inşallah. Söylediklerinde gerçekten çok haklısın öyle insanları bende anlayamıyorum bir türlü

Inşallah canım. Baktigim bir doktor vardı zaten uzun zamandır takip ediyorum biraz uzak kalıcak bana ama o doktoru istiyorum danışmanına yazdım mesaj. Ilk muayene ücretsiz zaten bakalım belki ilk konuşmaya gideriz fiyat ne kadar olur onu ayarlarız 1 ay sonra da başlayabilirim daha erken de belli olmaz yani

Canim Morasigi nin doktoru cok iyi ve cok iyi fiyata yaptiriyor.15bin fiyat veren hastaneler varmiş.eger ayni sehirdeyseniz ayni doktora gidebilirsin
Benim gideceğim yerde ilaçlar hariç raporsuz 6200 tl canım ama ilaçlar ne kadar tutar bilmiyorum onu merak ediyorum. Allah izin verirse o doktora gitmek istiyorum çok uzaktan gelen hastaları bile var

Kizlar simdi doktorla konustum bütün hormon degerlerin normal regl olamaman imkansiz dedi.bu seferde tarlusal verdi 5 gün 2 tane sonra 10gün icinde regl olursun dedi.bundan 4 ay once kullanmistim tarlusali 10gün sonra olmustum.yani 15 gün daha beklicem.

Ay valla favori annesin :) bi çocuğum olsa seni örnek alıcam inan ki :) şaka bi yana çok haklısın bitanem, anneler oğullarına kıyamayıp hiçbir şey yaptırmıyo, sonra da millet eşinden şikayetçi. Yahu kız olsun erkek olsun öğrensin her şeyi. Ne var yani ileride eşine yardımcı olsa kötü mü. Çok doğrusunu yapıyosun

Tarlusalı burda hep duyuyorum canım onla adet olmayan yok herhalde. Bence artık işe yarıycak. Sen de kendini rahatlat artık. Tarlusal ve rahatlamayla olucak bu iş. Arada soğan suyu, maydonoz suyu içmeye devam et, sıcak duş al beline tut özellikle suyu, yürüyüş ya da evde egzersiz yap gelicek hiç merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…