- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.221
Aynen benimde 14. Günüm sabah test yaptım malesef bu ay olmadı gibi bende Çarşamba günü bekliyorum kırmızıları kaşık ağrım fazlasıyla devam ediyor her dk adet oldu zannediyorum ama birşey yok hep agrım devam ediyor bakalım bu ayda sanki boş geçti
Hadi inşallah Rabbim yardımcın olsun, güzel haberlerini duyalım, dualarım seninleKizlar selam servis odasindayim transferi bkliyorum 10 bucukta alicaklar beni odadan. Dualarinizi bkliyorm. Ya transfer islemi de ameliythanede oluyoms ben muayene odasnda saniyordum yine onluk olaylari:)) steril ortam olsn die heralde bide embriyolar orada sanirim.Umutumut82 sen regl olmadn mi aklm sende kaldi kuzum.
İnşallah canım yaa ilaç konusunu dikkat ediyorum zaten içmem zaten Çarı yada perş adet olmam gerekiyor bakalım hayırlısı artıkCanim 14.gunde negatifi gorup pozitife donen cok kisi var yerlesme olabilir.bence persembeye kadar bekle ilac falan alma
Allah inş güzel haberler almanızı nasip eder 14gün heyecanla beklicem bebeğin inş sağlıklı bir şekilde tutunurKizlar selam servis odasindayim transferi bkliyorum 10 bucukta alicaklar beni odadan. Dualarinizi bkliyorm. Ya transfer islemi de ameliythanede oluyoms ben muayene odasnda saniyordum yine onluk olaylari:)) steril ortam olsn die heralde bide embriyolar orada sanirim.Umutumut82 sen regl olmadn mi aklm sende kaldi kuzum.
sen ben alovera var eskilerden cnm :) ins adet olunca gzl,haberler yakalayalim artkCanim 14.gunde negatifi gorup pozitife donen cok kisi var yerlesme olabilir.bence persembeye kadar bekle ilac falan alma
sen ben alovera var eskilerden cnm :) ins adet olunca gzl,haberler yakalayalim artk
guzl olck cnm inanioruz insallah.Aynen forumun demirbaşı kaldik
Ahh aah inşallah artık hepimiz güzel haberlerimizi paylaşalım şurda canımmsen ben alovera var eskilerden cnm :) ins adet olunca gzl,haberler yakalayalim artk
ins cnm ya. artk beklemekten yorulduk. carsamba doktora gidicm bakalm heyecanlymAhh aah inşallah artık hepimiz güzel haberlerimizi paylaşalım şurda canımm
Senin için yeni bi süreç başlıyo ne güzel, güzel gelişmeler olsun inşallah canımins cnm ya. artk beklemekten yorulduk. carsamba doktora gidicm bakalm heyecanlym
bakalm cnm doktordan cok umitliyim. enistem azospermiydi. cocuklaricolduSenin için yeni bi süreç başlıyo ne güzel, güzel gelişmeler olsun inşallah canım
bakalm cnm doktordan cok umitliyim. enistem azospermiydi. cocuklaricoldu
İnşallah siz de güzel sonuçlar alırsınız doktorunuzdan canım. Doktor çok önemli bu süreçtebakalm cnm doktordan cok umitliyim. enistem azospermiydi. cocuklaricoldu
bakalim doktor ne derse cnm. esimde sorun yok aksine o cok iyi. bende pcos vrSendemi tüp bebege geciyorsun canim
nm sen ayni doktorami gitcksnİnşallah siz de güzel sonuçlar alırsınız doktorunuzdan canım. Doktor çok önemli bu süreçte
bakalim doktor ne derse cnm. esimde sorun yok aksine o cok iyi. bende pcos vr
Ben aynı doktora gidicem canım. Zaten şu an beklemedeyiz, eşimin ameliyatı ocakta 3 ay olucak o zaman tekrar bi test vericek ona göre bakıcaz artık yolumuza. Çünkü ben de kayda değer bi problem çıkmıyo çok şükür. Doktorum güzel yönlendirdi şimdiye kadar, bi sıkıntı yaşamadım o konuda. Şu an istediğimiz eşimin sonrunu çözülsünons c
nm sen ayni doktorami gitcksn
hmmn anladm cnm. ins gzl olurBen aynı doktora gidicem canım. Zaten şu an beklemedeyiz, eşimin ameliyatı ocakta 3 ay olucak o zaman tekrar bi test vericek ona göre bakıcaz artık yolumuza. Çünkü ben de kayda değer bi problem çıkmıyo çok şükür. Doktorum güzel yönlendirdi şimdiye kadar, bi sıkıntı yaşamadım o konuda. Şu an istediğimiz eşimin sonrunu çözülsün
benimkide cok rahat. uzulme dio bana olur acelemiz yok dio. cok rahat cok canimi skioBizde ayni durumdayiz hormonlarim iyi ama doktor pko var diyor eşimin maşallahi var.tabi adamin kafasi rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?