- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.201
Hayırlısı olsun canım. Bi kaç yerden fiyat ve bilgi al istersen, sonra içine sinenle yoluna devam etInşallah canım. Baktigim bir doktor vardı zaten uzun zamandır takip ediyorum biraz uzak kalıcak bana ama o doktoru istiyorum danışmanına yazdım mesaj. Ilk muayene ücretsiz zaten bakalım belki ilk konuşmaya gideriz fiyat ne kadar olur onu ayarlarız 1 ay sonra da başlayabilirim daha erken de belli olmaz yani
Tarlusalı burda hep duyuyorum canım onla adet olmayan yok herhalde. Bence artık işe yarıycak. Sen de kendini rahatlat artık. Tarlusal ve rahatlamayla olucak bu iş. Arada soğan suyu, maydonoz suyu içmeye devam et, sıcak duş al beline tut özellikle suyu, yürüyüş ya da evde egzersiz yap gelicek hiç merak etme
Ay valla favori annesin :) bi çocuğum olsa seni örnek alıcam inan ki :) şaka bi yana çok haklısın bitanem, anneler oğullarına kıyamayıp hiçbir şey yaptırmıyo, sonra da millet eşinden şikayetçi. Yahu kız olsun erkek olsun öğrensin her şeyi. Ne var yani ileride eşine yardımcı olsa kötü mü. Çok doğrusunu yapıyosun
Hadi inşallah artık gelsin de bir an önce tedavi başlasın canımEvet canim doktorda ayni seyleri soyledi .maydanoz ve dogan suyu iciyorum sabah aksam.egzersizde yapiyorum
Kuzum benim ya çok teşekkür ederim düşüncelerin için. Amiin canım, inşallah artık hepimiz tatlı meyvelerimizi alırız, hepimiz çok uğraşıyoruzSagol bitanem.sende cok tatli dilli dusunceli akilli ilgili bir anne olucaksin.cok ugrastin annelik icin meyvesini yemeye az kaldi
Selam canim hayirli olsun ins. Yumurta takibile devam daha iyi cok farki yok. 1 asilama sorasi gecmistik bizde. Bastn ek de igne yaziyolar farkli farkli toplamda 1800 ttu. Ama eczane indirimli verdiginden hpsinde indrim yapti hastaneyle anlasmali.
Ayni fiyat zatn canim. Doktorn icine sinmesi cok onemli gozun kapali guveniyosun. Birde hijyen falan cok onemli gittigin yere bak incele ilgi alakali onemi icine sinsin inss hakkinda hayirlisi kuzumBenim gideceğim yerde ilaçlar hariç raporsuz 6200 tl canım ama ilaçlar ne kadar tutar bilmiyorum onu merak ediyorum. Allah izin verirse o doktora gitmek istiyorum çok uzaktan gelen hastaları bile var
Sagolasn tatlim. Benm gittgim hastanedn kotu semt hastanesine 15 bn veren duydum kimisi ticarete dokuyo sanirim onla alakali. Yumurta takibine ek ucret alani duydumCanimMorasigi nin doktoru cok iyi ve cok iyi fiyata yaptiriyor.15bin fiyat veren hastaneler varmiş.eger ayni sehirdeyseniz ayni doktora gidebilirsin
Anladım canım sağol. Tutunur inşallah meleğin transferin bugün değil miSelam canim hayirli olsun ins. Yumurta takibile devam daha iyi cok farki yok. 1 asilama sorasi gecmistik bizde. Bastn ek de igne yaziyolar farkli farkli toplamda 1800 ttu. Ama eczane indirimli verdiginden hpsinde indrim yapti hastaneyle anlasmali.
Allahım yardımcın olsun canım benim, dualarım seninle şu an. İnşallah bize güzel haberler verirsin. Bol bol dua et kuzum, ayetel kürsi oku sürekli. Transfer sonrasında da çok dikkatli ol hep yat uzan, zaten sen daha iyi biliyosundur :) bizi de haberdar et canımKizlar selam servis odasindayim transferi bkliyorum 10 bucukta alicaklar beni odadan. Dualarinizi bkliyorm. Ya transfer islemi de ameliythanede oluyoms ben muayene odasnda saniyordum yine onluk olaylari:)) steril ortam olsn die heralde bide embriyolar orada sanirim.Umutumut82 sen regl olmadn mi aklm sende kaldi kuzum.
Öyle yapicam canım. Doktorla daha hiç konuşmadım ama ınstagram dan takip ediyorum çok iyi biri gi geliyor hep pozitif hikayeler var ve ikiz istemeyen bana gelmesin diyor. Çünkü çoğu hastası ikiz hamile hep bakalım hayırlısı olsun inşallahAyni fiyat zatn canim. Doktorn icine sinmesi cok onemli gozun kapali guveniyosun. Birde hijyen falan cok onemli gittigin yere bak incele ilgi alakali onemi icine sinsin inss hakkinda hayirlisi kuzum
masallah ne kadar güzel yetistirmissin oglunu canim. bu dalga gecilecek degil gurur duyulacak birsey insallah allah bizlerede öyle güzel ahlakli evlatlar nasip ederBu da bir aşama zaten erkeklerden bizim kadar düsünceli olmasini ince düsunüp empati yapmalarini fazla beklememek lazim.insallah ikizlerin olur bir kiz bir erkek.sen oglunu istedigin bekledigin gibi yetistirirsin.benim esim yedigi tabagi kaldirmaz uzun zaman cikarttigini yerde birakti 1 yildir duzelttim.kaynanam liseye kadar nerdeyse agzina vermis yemegini ayakkabisini gomlegini giydirmiş.benim oglum 4 yasinda kendi giyinip soyunuyor kendi esyalarini topluyor.masa kurarken toplarken evi temizlerken yardim ediyor.hatta birlikte yemek yapiyoruz.ama cevremdekilerin acayibine gidiyor erkek cocuguna bunlari yaptirmam mana veriyor dalga geciyorlar kız gibi iş yaptiriyorsun diyorlar sonrada eşlerinden sikayet ediyorlar.
Rabbim inşşş çok güzel haberler alırsın allahım gönlümüzden geçeni hayırlısıyla nasip etsin inşaallahAynen bu süreç çok zor rabbim herkesin gönlüne göre versin. Ben bu ay aşılama yaptıracam yarın yumurta kontrolüm var bakalım ne diyecek
Canım Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyorızzKizlar selam servis odasindayim transferi bkliyorum 10 bucukta alicaklar beni odadan. Dualarinizi bkliyorm. Ya transfer islemi de ameliythanede oluyoms ben muayene odasnda saniyordum yine onluk olaylari:)) steril ortam olsn die heralde bide embriyolar orada sanirim.Umutumut82 sen regl olmadn mi aklm sende kaldi kuzum.
Canım senin için özellikle dua edecem rabbim yardımcın olsun inşallah güzel haberlerini alırız 14 gün sonraKizlar selam servis odasindayim transferi bkliyorum 10 bucukta alicaklar beni odadan. Dualarinizi bkliyorm. Ya transfer islemi de ameliythanede oluyoms ben muayene odasnda saniyordum yine onluk olaylari:)) steril ortam olsn die heralde bide embriyolar orada sanirim.Umutumut82 sen regl olmadn mi aklm sende kaldi kuzum.
Aynen benimde 14. Günüm sabah test yaptım malesef bu ay olmadı gibi bende Çarşamba günü bekliyorum kırmızıları kaşık ağrım fazlasıyla devam ediyor her dk adet oldu zannediyorum ama birşey yok hep agrım devam ediyor bakalım bu ayda sanki boş geçtiKızlar iğnenin 16. Günündeyim. 14 gün idrar testi tek çizgi çıktı. Bugünde siyah lekelenmelerim başladı. Perşembede regli günüm sanırım benim kırmızılar haber ediyor geliyorum diye
Kizlar selam servis odasindayim transferi bkliyorum 10 bucukta alicaklar beni odadan. Dualarinizi bkliyorm. Ya transfer islemi de ameliythanede oluyoms ben muayene odasnda saniyordum yine onluk olaylari:)) steril ortam olsn die heralde bide embriyolar orada sanirim.Umutumut82 sen regl olmadn mi aklm sende kaldi kuzum.
masallah ne kadar güzel yetistirmissin oglunu canim. bu dalga gecilecek degil gurur duyulacak birsey insallah allah bizlerede öyle güzel ahlakli evlatlar nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?