Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun canım. Bi kaç yerden fiyat ve bilgi al istersen, sonra içine sinenle yoluna devam et

Evet canim doktorda ayni seyleri soyledi .maydanoz ve dogan suyu iciyorum sabah aksam.egzersizde yapiyorum

Sagol bitanem.sende cok tatli dilli dusunceli akilli ilgili bir anne olucaksin.cok ugrastin annelik icin meyvesini yemeye az kaldi

Sagol bitanem.sende cok tatli dilli dusunceli akilli ilgili bir anne olucaksin.cok ugrastin annelik icin meyvesini yemeye az kaldi
Kuzum benim ya çok teşekkür ederim düşüncelerin için. Amiin canım, inşallah artık hepimiz tatlı meyvelerimizi alırız, hepimiz çok uğraşıyoruz

Morasigi canım tüp bebek tedavisinde sadece ilaçlar yaklaşık kaç para tutuyor acaba bende başlamayı düşünüyorum artık araştırıyorum o yüzden
Selam canim hayirli olsun ins. Yumurta takibile devam daha iyi cok farki yok. 1 asilama sorasi gecmistik bizde. Bastn ek de igne yaziyolar farkli farkli toplamda 1800 ttu. Ama eczane indirimli verdiginden hpsinde indrim yapti hastaneyle anlasmali.

Benim gideceğim yerde ilaçlar hariç raporsuz 6200 tl canım ama ilaçlar ne kadar tutar bilmiyorum onu merak ediyorum. Allah izin verirse o doktora gitmek istiyorum çok uzaktan gelen hastaları bile var
Ayni fiyat zatn canim. Doktorn icine sinmesi cok onemli gozun kapali guveniyosun. Birde hijyen falan cok onemli gittigin yere bak incele ilgi alakali onemi icine sinsin inss hakkinda hayirlisi kuzum

Canim Morasigi nin doktoru cok iyi ve cok iyi fiyata yaptiriyor.15bin fiyat veren hastaneler varmiş.eger ayni sehirdeyseniz ayni doktora gidebilirsin
Sagolasn tatlim. Benm gittgim hastanedn kotu semt hastanesine 15 bn veren duydum kimisi ticarete dokuyo sanirim onla alakali. Yumurta takibine ek ucret alani duydum

Kizlar selam servis odasindayim transferi bkliyorum 10 bucukta alicaklar beni odadan. Dualarinizi bkliyorm. Ya transfer islemi de ameliythanede oluyoms ben muayene odasnda saniyordum yine onluk olaylari:)) steril ortam olsn die heralde bide embriyolar orada sanirim. Umutumut82 sen regl olmadn mi aklm sende kaldi kuzum.

Selam canim hayirli olsun ins. Yumurta takibile devam daha iyi cok farki yok. 1 asilama sorasi gecmistik bizde. Bastn ek de igne yaziyolar farkli farkli toplamda 1800 ttu. Ama eczane indirimli verdiginden hpsinde indrim yapti hastaneyle anlasmali.
Anladım canım sağol. Tutunur inşallah meleğin transferin bugün değil mi

Allahım yardımcın olsun canım benim, dualarım seninle şu an. İnşallah bize güzel haberler verirsin. Bol bol dua et kuzum, ayetel kürsi oku sürekli. Transfer sonrasında da çok dikkatli ol hep yat uzan, zaten sen daha iyi biliyosundur :) bizi de haberdar et canım

Ayni fiyat zatn canim. Doktorn icine sinmesi cok onemli gozun kapali guveniyosun. Birde hijyen falan cok onemli gittigin yere bak incele ilgi alakali onemi icine sinsin inss hakkinda hayirlisi kuzum
Öyle yapicam canım. Doktorla daha hiç konuşmadım ama ınstagram dan takip ediyorum çok iyi biri gi geliyor hep pozitif hikayeler var ve ikiz istemeyen bana gelmesin diyor. Çünkü çoğu hastası ikiz hamile hep bakalım hayırlısı olsun inşallah

masallah ne kadar güzel yetistirmissin oglunu canim. bu dalga gecilecek degil gurur duyulacak birsey insallah allah bizlerede öyle güzel ahlakli evlatlar nasip eder

Canım Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyorızz

Canım senin için özellikle dua edecem rabbim yardımcın olsun inşallah güzel haberlerini alırız 14 gün sonra

Kızlar iğnenin 16. Günündeyim. 14 gün idrar testi tek çizgi çıktı. Bugünde siyah lekelenmelerim başladı. Perşembede regli günüm sanırım benim kırmızılar haber ediyor geliyorum diye
Aynen benimde 14. Günüm sabah test yaptım malesef bu ay olmadı gibi bende Çarşamba günü bekliyorum kırmızıları kaşık ağrım fazlasıyla devam ediyor her dk adet oldu zannediyorum ama birşey yok hep agrım devam ediyor bakalım bu ayda sanki boş geçti

Yok canim olmadim doktor tarlusal verdi.vucudundaki hersey normal tamamen stresten dedi.dualarim seninle.10tane ayetel kursi hediyem olsun.Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.

masallah ne kadar güzel yetistirmissin oglunu canim. bu dalga gecilecek degil gurur duyulacak birsey insallah allah bizlerede öyle güzel ahlakli evlatlar nasip eder

Sagol guzelim herkes ozelliklede sizler gibi evlat hasretiyle yananlar en cok anneligi hakedenler tez zamanda rabbim güldürsun yüzlerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…