- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.361
sagol canim. persembe günü yapacagim idrar ile yapilan gebelik testinden. igneden sonra 14. gün olacak. sonucu paylasacagim burda artik hayirlisi olsunHala umut var bence canım. Çünkü hala erken, 14.gün gibi gebelik testi yaparsan net bi sonuç olur gibi
bende 2 tane gebelik testi var canim günlerimizde yakin birbirine yakinimda olsan birlikte yapardik testleri :) insallah olumlu sonuclar alirizArtık dediğin gibi yaptırırım benim 14. Günde pzartesiye geliyor, salı da zaten adet tarihim için 28. Gün ve elimde hiiiiç gebelik testim yok
Şöyle 10 lu falan alıp hergün yapıyım diyorumbende 2 tane gebelik testi var canim günlerimizde yakin birbirine yakinimda olsan birlikte yapardik testleri :) insallah olumlu sonuclar aliriz
Tatlım kaçıncı günün bugün yumurta boyutu kaç mmCanım inşallah Rabbim fazla bekletmez ama işte insan zaman geçtikçe umutsuzlasiyorMorasigi
Bugün oldum iğneni ve yarın akşam 10 da ilişki dedi ama yarın bir kınamız var gitmezsek olmaz nasıl yapacağım bilmiyorum öneride bulunabilirmisiniz mesela 2 saat sonra ilişki olsa yada bugünden olsa A AloeeVeraa
Bugün kesin ilişki olsun bence canım. Her ihtimale karşı içeride sperm bulunsun. Ayrıca saati saatine ilişki şart değil bence. Bi kaç saat önce ve bi kaç saat sonra da olabilir ilişki. Çünkü yumurta 24 saate kadar canlı kalıyo. Sen bugünü değerlendir, yarın da müsait olduğunuz saatte yine olsun ilişki canımCanım inşallah Rabbim fazla bekletmez ama işte insan zaman geçtikçe umutsuzlasiyorMorasigi
Bugün oldum iğneni ve yarın akşam 10 da ilişki dedi ama yarın bir kınamız var gitmezsek olmaz nasıl yapacağım bilmiyorum öneride bulunabilirmisiniz mesela 2 saat sonra ilişki olsa yada bugünden olsa A AloeeVeraa
Yani iğneyi vurundugum bugün ilişki olsun diosun canım peki 36 saat geçmeden sıkıntı olmazmiBugün kesin ilişki olsun bence canım. Her ihtimale karşı içeride sperm bulunsun. Ayrıca saati saatine ilişki şart değil bence. Bi kaç saat önce ve bi kaç saat sonra da olabilir ilişki. Çünkü yumurta 24 saate kadar canlı kalıyo. Sen bugünü değerlendir, yarın da müsait olduğunuz saatte yine olsun ilişki canım
Kuzum 14.gunum ve 25 mm güzel dedi iğne vurunduk dün 29 ekim olunca bugün e kaldı kontrol 1 gün gecikmeTatlım kaçıncı günün bugün yumurta boyutu kaç mm
Benmde bugün 13. Gün ama 13 mm yumuslarKuzum 14.gunum ve 25 mm güzel dedi iğne vurunduk dün 29 ekim olunca bugün e kaldı kontrol 1 gün gecikme
Canım kapılma umutsuzluğa doktorumda ole dedi ama işte hala umut var ne zamn gel dedi sana güzel boyutu estofen verdi mi doktorBenmde bugün 13. Gün ama 13 mm yumuslar((
Hayirlisi olsin ins canim ins umut tabiki olmali normal test veya kan testini denersnsagol canim. persembe günü yapacagim idrar ile yapilan gebelik testinden. igneden sonra 14. gün olacak. sonucu paylasacagim burda artik hayirlisi olsun
Bak birde çok okudum 25 mm olup hamile kalamayan sakıncalı durum diyen çok aslında iğnenin vurulması gereken çaplar 19 21 mm imis fazlası için pek olumlolumlu şeyler yok ondanda benim umudum yokBenmde bugün 13. Gün ama 13 mm yumuslar((
Şöyle 10 lu falan alıp hergün yapıyım diyorumbazı arkadaşlar iğnenin etki kaybedişini takip etmişlerdi bu şekilde. Ay çok heyecanlı. Yakın olsak yapardık birlikte, inşallah canım ilk senden bekliyorum güzel haberler. Bu arada sen de herhangi bir belirti var mı? Değişiklik gözlemledin mi?
canim spermler insan vücudunda en az 3 gün kadar yasiyor diye biliyorum öncesinden olsa hic olmazsa birdahaki birliktelige kadar hazirda sperm bulunsun bence. kinaya gitmeden önce birlikte olun. kinadan sonrada tekrar deneyin. bosa gitmesin insallah olumlu sonuc alirsin canimCanım inşallah Rabbim fazla bekletmez ama işte insan zaman geçtikçe umutsuzlasiyorMorasigi
amin canim hayirlisi artik. önce bir kendim normal test yapayim diyorum hala daha cift cizgiyse dr da kan testi de yaptiracagimHayirlisi olsin ins canim ins umut tabiki olmali normal test veya kan testini denersn
Amin canım çok teşekkürler cevabın icincanim spermler insan vücudunda en az 3 gün kadar yasiyor diye biliyorum öncesinden olsa hic olmazsa birdahaki birliktelige kadar hazirda sperm bulunsun bence. kinaya gitmeden önce birlikte olun. kinadan sonrada tekrar deneyin. bosa gitmesin insallah olumlu sonuc alirsin canim
Bak birde çok okudum 25 mm olup hamile kalamayan sakıncalı durum diyen çok aslında iğnenin vurulması gereken çaplar 19 21 mm imis fazlası için pek olumlolumlu şeyler yok ondanda benim umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?