Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Artık dediğin gibi yaptırırım benim 14. Günde pzartesiye geliyor, salı da zaten adet tarihim için 28. Gün ve elimde hiiiiç gebelik testim yok
bende 2 tane gebelik testi var canim günlerimizde yakin birbirine yakinimda olsan birlikte yapardik testleri :) insallah olumlu sonuclar aliriz

bende 2 tane gebelik testi var canim günlerimizde yakin birbirine yakinimda olsan birlikte yapardik testleri :) insallah olumlu sonuclar aliriz
Şöyle 10 lu falan alıp hergün yapıyım diyorum bazı arkadaşlar iğnenin etki kaybedişini takip etmişlerdi bu şekilde. Ay çok heyecanlı. Yakın olsak yapardık birlikte, inşallah canım ilk senden bekliyorum güzel haberler. Bu arada sen de herhangi bir belirti var mı? Değişiklik gözlemledin mi?

Canım inşallah Rabbim fazla bekletmez ama işte insan zaman geçtikçe umutsuzlasiyor Morasigi
Bugün oldum iğneni ve yarın akşam 10 da ilişki dedi ama yarın bir kınamız var gitmezsek olmaz nasıl yapacağım bilmiyorum öneride bulunabilirmisiniz mesela 2 saat sonra ilişki olsa yada bugünden olsa A AloeeVeraa

Tatlım kaçıncı günün bugün yumurta boyutu kaç mm

Bugün kesin ilişki olsun bence canım. Her ihtimale karşı içeride sperm bulunsun. Ayrıca saati saatine ilişki şart değil bence. Bi kaç saat önce ve bi kaç saat sonra da olabilir ilişki. Çünkü yumurta 24 saate kadar canlı kalıyo. Sen bugünü değerlendir, yarın da müsait olduğunuz saatte yine olsun ilişki canım

Yani iğneyi vurundugum bugün ilişki olsun diosun canım peki 36 saat geçmeden sıkıntı olmazmi

Benmde bugün 13. Gün ama 13 mm yumuslar ((
Bak birde çok okudum 25 mm olup hamile kalamayan sakıncalı durum diyen çok aslında iğnenin vurulması gereken çaplar 19 21 mm imis fazlası için pek olumlolumlu şeyler yok ondanda benim umudum yok

aynen ya 10 luk az gelir söyle 1 000 lik lazim bize hergün sabah aksam bol bol yapardik :))

ara sira karnimin alt tarafina agri giriyor birde belime giriyor. bazen bacagima ayagima kadar cekiyo ama cok kisa sürüyo. karnimin alt tarafi hafif siskinlik var. birde bu sabah uyandigimda lavaboya gittigimde bi mide bulantisi oldu.

benim agri esigim baya yüksek mide bulantisi konusundada saglam dururum o yüzdenmi yoksa birsey yokta ondanmi bilemiyorum pek bise hissetmiyorum. bi lekelenme filanda görmedim daha ama herkezde olmuyormus bu.

öksürük var bende öksürmektenmi onuda bilemiyorum karnimin alt tarafi agriyor böyle sanki cok spor yapmisimda sonrasinda kaslarim agriyor gibi bi his var.

adet tarihimde belli degil bende düzenli degil.
1 kasimda persembe günü igne gününüde sayarsak 14. gün olcak. hala daha iki cizgi cikarsa doktor gidip kontrol ettirecegim.

cok uzun oldu kusura bakmayin.

sen simdiye kadar kendinde neler gözlemledin canim ? sende nasil ?

canim spermler insan vücudunda en az 3 gün kadar yasiyor diye biliyorum öncesinden olsa hic olmazsa birdahaki birliktelige kadar hazirda sperm bulunsun bence. kinaya gitmeden önce birlikte olun. kinadan sonrada tekrar deneyin. bosa gitmesin insallah olumlu sonuc alirsin canim

Amin canım çok teşekkürler cevabın icin

Bak birde çok okudum 25 mm olup hamile kalamayan sakıncalı durum diyen çok aslında iğnenin vurulması gereken çaplar 19 21 mm imis fazlası için pek olumlolumlu şeyler yok ondanda benim umudum yok

Beninde ilk ay 2 tane 25mm oldu doktor bunlar işe yaramaz catlamazlar artikdedi.bende ertesi gün baska dojtira gittim muayenede baktikki bir tanesi catlamis digeri 31mm olmus.tabi biz bir öncekigün miral bozuklugundan degerlendirmedik.yani hic belli olmuyor.

Reactions: 10N
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…