- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.321
Çok haklısın tabi canım yedir ne güzel işte :) kendini de strese sokma, stres vücudun işleyişini çok etkiliyoBenmde 3 günde 3 mm büyümüşler canm inşalalh büyürler ayy evdeki stres yetmiyoms gibi ama bu ay stres olmaycm inşalalh hayrlsi kaynanam bi yandan gormcem bi yandan deki ediyolar eşimle benim ben bide bu ay eşime fındık fıstık antepfıstığı ceviz badem üzüm bal keciboynuzutozu karıştırıp macun yaptım günde 2 kez yiyor sorun yok ama fazla mal göz çıkarmaz demi)(
Aynen öyle ama gelde bunların içinde huzurlu olÇok haklısın tabi canım yedir ne güzel işte :) kendini de strese sokma, stres vücudun işleyişini çok etkiliyo
Benm mantkta senle ayni hep hehe:) cok iyi yapiyorsn tatlim bide bitkisel daha hizli yukseltiyo diyorlar. Bnde cogunu uygulamstim hpsi yukseltiyo hareketi arttiriyo. E vitamini icir bu arada bide. Kabak cekirdegide hareketi arttiriyoms bide nari duymstum gecn hafta her aksm yediriyodm:) en buyk etki keciboynuzi ve caksrda sanirmBen de onu anlamıyorum canım uzun sürede etki edicekse versin işte ama yok yazmadı. Kendi doktoruma da sorucam o verir belki bi şeyler. Ben zaten devam ediyorum bitkisel takviyelere kuzum. Sabah akşam aç olarak çakşır kökü suyu, aynı şekilde keçiboynuzu özü, sabahları aç geceden zeytinyağda bekletilmiş kuru incir, her akşam 1 muz, biraz ceviz fındık ve bitter çikolata. Bol bol roka salatası yapıyorum, inşallah bi işe yarıyolardır. Bi de çoban çökerten çayı yapmayı düşünüyorum ama daha almadım
Büyür tabi tatlım olumsuz düşünmeKIZLAR DOKTORDAN CIJTIM SIMDI 2 YUMURTA TEK VAR OLGUNLASAN ONLARDA 13 14 MM CUMARTESI BIRDAHA CAGIRDI CANM SKLDI kızlar ya büyürler insalalh A AloeeVeraaMorasigi I Ilkmelegim @hiranur3419 @neiraida
Sen sakin kalmaya çalış canım, kafana takmamaya çalış düşünmeAynen öyle ama gelde bunların içinde huzurlu ol
Hadi yaaa insallah benmki öyle olmaz kaçıncı gundu hatrliymsn canm
Mevzular aynı olunca aynı çalışıyo demek ki kafalar kuzum :) e vitamini alıyım diyorum eşim korkuyo doktor yazmadı başka bi yere bi şey yapmasın diyo :) kabak çekirdeği 1 hafta falan yedirdim, bayadır yedirmiyorum onu da yediriyim canım. Narı da ben de çok yeni duydum hem erkek üreme sistemine hem kadın üreme sistemine çok iyi geliyomuş. Dün aldım o yüzden. Bu akşam yemeye başlarız :)Benm mantkta senle ayni hep hehe:) cok iyi yapiyorsn tatlim bide bitkisel daha hizli yukseltiyo diyorlar. Bnde cogunu uygulamstim hpsi yukseltiyo hareketi arttiriyo. E vitamini icir bu arada bide. Kabak cekirdegide hareketi arttiriyoms bide nari duymstum gecn hafta her aksm yediriyodm:) en buyk etki keciboynuzi ve caksrda sanirm
Insalalh balim inşalalh demekki haptan çok iğne hemen buyutuyor demekAnneyimbenanne35 Canım mesala ben çarşamba günü iğneye başladım 6. Gunu kontrole gittim 18 ve 17 mm en büyük yumurtalar dedi ve üç gün sonrasına aşılama günü verdi. Yani büyüme hızı senin aldığın ılaclarin etkisine göre de değişebilir. O yüzden kendini üzme inşallah olumlu düşün olumlu olsu n
Kuzummm sen çatlatma iğnesinden sonraki rengim nasıldı ben cuma oldum ama sadece leke cumartrsi tam oldım sonra YÖK kahverengi lekeler geliyor o kadar canım ya moralim bozuldu iğneden mi acabaHadi yaaa insallah benmki öyle olmaz kaçıncı gundu hatrliymsn canm
Inşallah kuzumBüyür tabi tatlım olumsuz düşünme
yok kuzum benm sadece haktan sonra 2 gün kanamam geldi okdr zaten iğnenin 18. Gunu adet oldnlmKuzummm sen çatlatma iğnesinden sonraki rengim nasıldı ben cuma oldum ama sadece leke cumartrsi tam oldım sonra YÖK kahverengi lekeler geliyor o kadar canım ya moralim bozuldu iğneden mi acaba
Ben niye böyle oldım ya ilaca bağlamıştım ama sadece leke geliyor ya hiç böyle bişi başıma gelmemiştiyok kuzum benm sadece haktan sonra 2 gün kanamam geldi okdr zaten iğnenin 18. Gunu adet oldnlm
Benm femaradan sonra oldu iğneden sonra olmadı kuzmBen niye böyle oldım ya ilaca bağlamıştım ama sadece leke geliyor ya hiç böyle bişi başıma gelmemişti
Canım ya bende hiç bişi olmadı ne ilaçta ne iğnede ne bir sancı ne bişe böyle bişi geldi başıma şimdi dengem bozuldu yumurtlama nasıl olacak şaştım kaldımBenm femaradan sonra oldu iğneden sonra olmadı kuzm
Ilac die gecmiyo ama kuzum ole yaziyo kutuda balik yagi gibi kucuk seffaf bisi. Hem kadinda hem erkekte etkili kadnda yumrtlamaya destk bersbrr yiyoduk biz kaliteyi arttirirMevzular aynı olunca aynı çalışıyo demek ki kafalar kuzum :) e vitamini alıyım diyorum eşim korkuyo doktor yazmadı başka bi yere bi şey yapmasın diyo :) kabak çekirdeği 1 hafta falan yedirdim, bayadır yedirmiyorum onu da yediriyim canım. Narı da ben de çok yeni duydum hem erkek üreme sistemine hem kadın üreme sistemine çok iyi geliyomuş. Dün aldım o yüzden. Bu akşam yemeye başlarız :)
Ahh amin kuzum inss. Bahceci de uygun aslnda ama sifirdn biyere gtmk istrmedm icine snmesi onmli. Bulenttirastn bile mem. bnun olmayn var degisiyo kisiyr gore bu islerbazi yerler onemsemiyo yarim saat sora eve gonderiyo bnce riskli. Asilama 1750 di bendn 1200 aldilar 1 kere yaptirdim arti ilac oluyo yine. Hap ucuz da canim igne yazarsa 1000 e yaknda o tutar. Kese bi sciliyo bida kapanmiyo tatlim anlicagin:)))
Ben bu ay Gonolf iğne aldım canım yanında başka ilaçlar da vardı 300 tl ödedim yani gidip sadece bi eczaneye sormayın aradaki fiyat farkını görünce yazayim dedim
Biliyorum canım ilaç değil zaten bu tür şeyler takviye ama işte fazla vitamin yüklemesi de karaciğer enzimlerini falan bozuyo ya ondan korkuyo biraz eşim. Şimdilik böyle komple bitkisel şeylerle devam ediyoruz. Adet olunca gidicem zaten doktoruma, o yardımcı olur bakalım. Zaten çakşır suyu ve keçiboynuzu özünün çok çok işe yaradığını düşünüyorum benIlac die gecmiyo ama kuzum ole yaziyo kutuda balik yagi gibi kucuk seffaf bisi. Hem kadinda hem erkekte etkili kadnda yumrtlamaya destk bersbrr yiyoduk biz kaliteyi arttirirarastirirken rastlamstm bende. Hemde zamani oh yiyin:)
Cok sey yediriyon zaten oylr yap ozaman bu ay kuzum:)en etkili onlar 3 aya kalmaz 2 aya ins toparlar degerlernizBiliyorum canım ilaç değil zaten bu tür şeyler takviye ama işte fazla vitamin yüklemesi de karaciğer enzimlerini falan bozuyo ya ondan korkuyo biraz eşim. Şimdilik böyle komple bitkisel şeylerle devam ediyoruz. Adet olunca gidicem zaten doktoruma, o yardımcı olur bakalım. Zaten çakşır suyu ve keçiboynuzu özünün çok çok işe yaradığını düşünüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?