Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim sürekli belim ağrıyor, bazen daha yoğun bazen daha ara ara gelip giden, 2 gündür deli gibi uykum var esneyip duruyorum, biraz da gazım var. Gerçi bize yapıaln iğne bch yükseltiyor ya o da yapıyor olabilir bunları, istediğimiz için beynimiz oyun oynuyor da olabilir, bi de çok sık idrara çıkmıyorum ama rengi koyulaştı, bi kaç defa da göğüs ucum kaşıntı benim de baya uzun oldu :)

Kizlar bebek battaniyesi örmeye basladim.düsük yapmadan hamile oldugumu ögrenince ip almistim nasip olmadi durup duruyordu.ben öriyimde nasip olmazsa kardesime veririm
Ay öyle dene lütfen Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun ne zaman dusu k yaptın düşüğün ardı sıcaktır gönlünü ferah tut

Birde geçen ayda benim 25 mmdi ve çatladı yumurta kalitesi iyi dedi ama gebelik neden olmuyor işte orda herşeyin başı Al-lah

Yok kuzum vermedi cumartesi gel drdi
Sıkı tut yine çalışmaları hiç belli olmaz gün aşırı ilişki olsunda artık adamlarda da hal kalmıyor Rabbim umut kesince bazen nasip eder önemli olan hayırlısını nasip etsin geç olsun sağlıklı olsun
Bebek çocuk vardı dimi

Var evet kuzum ama sanki ilk olckms gibi istyrz

Var evet kuzum ama sanki ilk olckms gibi istyrz
Ay ne güzel o heycan Allah sağlık versin ilk başta acılarını göstermesin
9 yaşında oğlum var 3 yaşından beri kardeş istiyor ama iş kurmustuk ha otursun biraz kazanalım ev alalım kiradan kurtulalim zamanı var derken ev aldık karar verdik bu sefer 1 buçuk seneden beri Rabbim nasip etmiyor
Halbuki diğer çocuğum da hiç zorlamamıştık karar verdiğimiz ay hamile kaldım
Sen plan yapamazsın planin ustunde plan var Herşey nasip

Kizlar bebek battaniyesi örmeye basladim.düsük yapmadan hamile oldugumu ögrenince ip almistim nasip olmadi durup duruyordu.ben öriyimde nasip olmazsa kardesime veririm
Ay kıyamam ben sana. Bence çok iyi düşünmüşsün kuzucum belki sana uğur getirir

Eşim iyi çok şükür canım benim, her şey yoluna girdi, artık zamanın geçip bebişin gelmesini bekliyoruz sabırla. Çok teşekkür ederim sorduğun için canım
RABBIM.BASKA DER VERMESIN DERT VERIPTE DERMANSIZ BIRAMASIN
Çok sevindim inşalla h tedaviye gerek kalmadan bu süre icinde hamile kalirsin
Bekliyorum güzel haberleriniyumurta takibi yapiyormusun peki canım

Aynen kuzum bende ilkine tedavi ile hamile kaldım diğer 2 sine istediğim ay hemen kaldmm şimdi 3 yıl olck istiyruz kalamıyorum

Aynen kuzum bende ilkine tedavi ile hamile kaldım diğer 2 sine istediğim ay hemen kaldmm şimdi 3 yıl olck istiyruz kalamıyorum
Ne güzel senin ev bayağı şenlikli desene
Severim kalabalık aileleri yarınlarınız güzel olsun bayramlarınız ne güzel olacak hayali bile güzel
Biz 3 kişi kaldık bizim oğlanda büyüyünce arıyor evde insan bebek sesi

RABBIM.BASKA DER VERMESIN DERT VERIPTE DERMANSIZ BIRAMASIN
Çok sevindim inşalla h tedaviye gerek kalmadan bu süre icinde hamile kalirsin
Bekliyorum güzel haberleriniyumurta takibi yapiyormusun peki canım
Amiiin kuzum amiin. İnşallah bütün sorunlar ortadan kalkmıştır da hemen hamile kalırım. Bu ay yumurta takibi yaptırmadım canım. Çünkü eşimin ameliyatından sonra 15 gün ilişki yasaktı, yani yeni yeni başladık ve yumurtlama dönemim bugün bitti diye düşünüyorum. Zaten spermler kendini 3 aya ancak toparlıyomuş o yüzden aslında ocağa kadar pek umudumuz yok, biraz akışına olucak her şey şimdi bi kaç ay

Hiç takma kafana kuzum karabulutlarin ardı günlük güneşlik Rabbimin bildiğinden biz daha iyi bilemeyiz
Stresten uzak durmakta fayda var siz mutlu olun üzmeyin güzel canınızı

Biz bu halde bile ariyoz valla inşalalh beklemeyiz daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…