- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.381
Yok kuzum vermedi cumartesi gel drdiCanım kapılma umutsuzluğa doktorumda ole dedi ama işte hala umut var ne zamn gel dedi sana güzel boyutu estofen verdi mi doktor
Benim sürekli belim ağrıyor, bazen daha yoğun bazen daha ara ara gelip giden, 2 gündür deli gibi uykum var esneyip duruyorum, biraz da gazım var. Gerçi bize yapıaln iğne bch yükseltiyor ya o da yapıyor olabilir bunları, istediğimiz için beynimiz oyun oynuyor da olabilir, bi de çok sık idrara çıkmıyorum ama rengi koyulaştı, bi kaç defa da göğüs ucum kaşıntıaynen ya 10 luk az gelir söyle 1 000 lik lazim bize hergün sabah aksam bol bol yapardik :))
ara sira karnimin alt tarafina agri giriyor birde belime giriyor. bazen bacagima ayagima kadar cekiyo ama cok kisa sürüyo. karnimin alt tarafi hafif siskinlik var. birde bu sabah uyandigimda lavaboya gittigimde bi mide bulantisi oldu.
benim agri esigim baya yüksek mide bulantisi konusundada saglam dururum o yüzdenmi yoksa birsey yokta ondanmi bilemiyorum pek bise hissetmiyorum. bi lekelenme filanda görmedim daha ama herkezde olmuyormus bu.
öksürük var bende öksürmektenmi onuda bilemiyorum karnimin alt tarafi agriyor böyle sanki cok spor yapmisimda sonrasinda kaslarim agriyor gibi bi his var.
adet tarihimde belli degil bende düzenli degil.
1 kasimda persembe günü igne gününüde sayarsak 14. gün olcak. hala daha iki cizgi cikarsa doktor gidip kontrol ettirecegim.
cok uzun oldu kusura bakmayin.
sen simdiye kadar kendinde neler gözlemledin canim ? sende nasil ?
Benim hapın 7. Günü 11 mm di, burda yazılanları okuyunca ufak gibi hissettim, 3 gün sonra tekrar çağırdı 18 olmuş sonradan daha hızlı gelişiyor demek ki, sıkma canınıYok kuzum vermedi cumartesi gel drdi
Guzel dusunmussun canim blki bu sebep olacak inss:)Kizlar bebek battaniyesi örmeye basladim.düsük yapmadan hamile oldugumu ögrenince ip almistim nasip olmadi durup duruyordu.ben öriyimde nasip olmazsa kardesime veririm
Ay öyle dene lütfen Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun ne zaman dusu k yaptın düşüğün ardı sıcaktır gönlünü ferah tutKizlar bebek battaniyesi örmeye basladim.düsük yapmadan hamile oldugumu ögrenince ip almistim nasip olmadi durup duruyordu.ben öriyimde nasip olmazsa kardesime veririm
Sıkı tut yine çalışmaları hiç belli olmaz gün aşırı ilişki olsunda artık adamlarda da hal kalmıyorYok kuzum vermedi cumartesi gel drdi
Var evet kuzum ama sanki ilk olckms gibi istyrzSıkı tut yine çalışmaları hiç belli olmaz gün aşırı ilişki olsunda artık adamlarda da hal kalmıyorRabbim umut kesince bazen nasip eder önemli olan hayırlısını nasip etsin geç olsun sağlıklı olsun
Bebek çocuk vardı dimi
Ay ne güzel o heycan Allah sağlık versin ilk başta acılarını göstermesinVar evet kuzum ama sanki ilk olckms gibi istyrz
Yok kuzum sıkıntı olmaz, hatta daha iyi içerde sperm bulunurYani iğneyi vurundugum bugün ilişki olsun diosun canım peki 36 saat geçmeden sıkıntı olmazmi
Eşim iyi çok şükür canım benim, her şey yoluna girdi, artık zamanın geçip bebişin gelmesini bekliyoruz sabırla. Çok teşekkür ederim sorduğun için canımBirde eşin nasıl oldu kuzum @AloeeV4eraa
Ben de sürekli giremiyorum canım ama girdiğimde bildirim gelmiş oluyo, önce en alttan bi başlıyorum bildirimlere sonra işte sayfada kimler ne yazdıysa okuyorum :)A AloeeVeraaAnneyimbenanne35 canlar ben takip edemiyorum yazılanları çok zor si nasıl takip ediyorsunuz
Ay kıyamam ben sana. Bence çok iyi düşünmüşsün kuzucum belki sana uğur getirirKizlar bebek battaniyesi örmeye basladim.düsük yapmadan hamile oldugumu ögrenince ip almistim nasip olmadi durup duruyordu.ben öriyimde nasip olmazsa kardesime veririm
RABBIM.BASKA DER VERMESIN DERT VERIPTE DERMANSIZ BIRAMASINEşim iyi çok şükür canım benim, her şey yoluna girdi, artık zamanın geçip bebişin gelmesini bekliyoruz sabırla. Çok teşekkür ederim sorduğun için canım
Aynen kuzum bende ilkine tedavi ile hamile kaldım diğer 2 sine istediğim ay hemen kaldmm şimdi 3 yıl olck istiyruz kalamıyorumAy ne güzel o heycan Allah sağlık versin ilk başta acılarını göstermesin
9 yaşında oğlum var 3 yaşından beri kardeş istiyor ama iş kurmustuk ha otursun biraz kazanalım ev alalım kiradan kurtulalim zamanı var derken ev aldık karar verdik bu sefer 1 buçuk seneden beri Rabbim nasip etmiyor
Halbuki diğer çocuğum da hiç zorlamamıştık karar verdiğimiz ay hamile kaldım
Sen plan yapamazsın planin ustunde plan var Herşey nasip
Merhaba medikal park Bağcılar mı acaba hangi doktora gidiyorsunuzBen özel medikal hastahanesinde 1050 liraya ilaçlar dahil aşılama oluyorum ve doktorum gerçekten bu alanda uzman
Ne güzel senin ev bayağı şenlikli deseneAynen kuzum bende ilkine tedavi ile hamile kaldım diğer 2 sine istediğim ay hemen kaldmm şimdi 3 yıl olck istiyruz kalamıyorum
Amiiin kuzum amiin. İnşallah bütün sorunlar ortadan kalkmıştır da hemen hamile kalırım. Bu ay yumurta takibi yaptırmadım canım. Çünkü eşimin ameliyatından sonra 15 gün ilişki yasaktı, yani yeni yeni başladık ve yumurtlama dönemim bugün bitti diye düşünüyorum. Zaten spermler kendini 3 aya ancak toparlıyomuş o yüzden aslında ocağa kadar pek umudumuz yok, biraz akışına olucak her şey şimdi bi kaç ayRABBIM.BASKA DER VERMESIN DERT VERIPTE DERMANSIZ BIRAMASIN
Çok sevindim inşalla h tedaviye gerek kalmadan bu süre icinde hamile kalirsin
Bekliyorum güzel haberleriniyumurta takibi yapiyormusun peki canım
Amiiin kuzum amiin. İnşallah bütün sorunlar ortadan kalkmıştır da hemen hamile kalırım. Bu ay yumurta takibi yaptırmadım canım. Çünkü eşimin ameliyatından sonra 15 gün ilişki yasaktı, yani yeni yeni başladık ve yumurtlama dönemim bugün bitti diye düşünüyorum. Zaten spermler kendini 3 aya ancak toparlıyomuş o yüzden aslında ocağa kadar pek umudumuz yok, biraz akışına olucak her şey şimdi bi kaç ay
Biz bu halde bile ariyoz valla inşalalh beklemeyiz daha fazlaNe güzel senin ev bayağı şenlikli desene
Severim kalabalık aileleri yarınlarınız güzel olsun bayramlarınız ne güzel olacak hayali bile güzel
Biz 3 kişi kaldık bizim oğlanda büyüyünce arıyor evde insan bebek sesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?