- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.341
Biliyorum canım ilaç değil zaten bu tür şeyler takviye ama işte fazla vitamin yüklemesi de karaciğer enzimlerini falan bozuyo ya ondan korkuyo biraz eşim. Şimdilik böyle komple bitkisel şeylerle devam ediyoruz. Adet olunca gidicem zaten doktoruma, o yardımcı olur bakalım. Zaten çakşır suyu ve keçiboynuzu özünün çok çok işe yaradığını düşünüyorum ben
Selam cnaim masallah guzel olgnlasmis hayirlisi olsn bakalim. Muhtemelen asilama onerir. Film aslinda istiyorlar bsstn ya bole takiplete ignelere grmeden bnce cektir bu ay da olmassa tabi insss olurKızlar tekrardan merhaba her ay bir umut yine çıktık yola bugün klomen ve estofen sonrasi yumurta takibine gittim yine benim yumurta bayağı olgunlasmis 25 m geçen ayda aynıydı iğneni vurgundum şimdi bakalım insallah tutar ama ben umudunu yetirdim
Hayirli olsn canim tez zamanda nasip olsun. Hic korkma cok basit 2 3 dklik bi islem bosuna stres yapmaKızlar ben bu ay igne vurundum sonra catlatma ignesi wurundum ama adet oldum bugun doktora gittim doktorum bu ay cok umitli oldugunu ikinci kez igne wermedigini rahim filmi cektirmemi istedi baya zor oluomus benimle ayni durumda olan warsa lutfen bana biraz bilgi werin
Ay bunu bilmiyordm canim. Uzun kullanmlar yapmadn dikat etmk lazim. 5 6 gun icti esim zaten spermi verince birakti saldi:))E vitaminini kullanırken dikkat edin hanımlar. özellikle tüylenme var ise.. tüyleri artırıyor ve kalınlaştırıyor :/
Cok agrılı sızılı oluyormuş dediler bende korktum tesekkur ederim tatlimHayirli olsn canim tez zamanda nasip olsun. Hic korkma cok basit 2 3 dklik bi islem bosuna stres yapmabu mymus demstm ben.
Ay bunu bilmiyordm canim. Uzun kullanmlar yapmadn dikat etmk lazim. 5 6 gun icti esim zaten spermi verince birakti saldi:))
Ben senden normal test bekliyorum canım, umarım pozitif çıkarcatlatma ignesinden sonra 11. gün doldu 12. gün basladi. igne gününüde sayarsak 12. gün bugün.
ovulasyon testlerinde t cizgisi c den daha koyu cikiyordu hep, ama bugün siliklesmisyinede hala umut varmi acaba bu ay icin kizlar ? insan ne kadarda alistirsa kendini olumsuzluga yinede üzülüyor (
tamam canim persembe öglen yapip sonucu burda paylasacagimBen senden normal test bekliyorum canım, umarım pozitif çıkar
Ay inşallah canım benim inşallah ya. Artık şuraya hepimiz güzel haberler verelimCok sey yediriyon zaten oylr yap ozaman bu ay kuzum:)en etkili onlar 3 aya kalmaz 2 aya ins toparlar degerlerniz
Sakın umutsuzluğa kapılma canım, hayırlısı olsun. İnşallah emeğinin karşılığını alırsınKızlar tekrardan merhaba her ay bir umut yine çıktık yola bugün klomen ve estofen sonrasi yumurta takibine gittim yine benim yumurta bayağı olgunlasmis 25 m geçen ayda aynıydı iğneni vurgundum şimdi bakalım insallah tutar ama ben umudunu yetirdim
Duydum canım öyle bi etkisi varmış. Ben kendim kullanmıyorum zaten, eşime kullandırmayı düşünüyorum bakalımE vitaminini kullanırken dikkat edin hanımlar. özellikle tüylenme var ise.. tüyleri artırıyor ve kalınlaştırıyor :/
Etmez miyim hiç, tabiki ederim adı üstün de ovulasyon bu. Takılma bence, benim de cuma günü 11. Gün oluyor, tiroid için kan vericem, acaba gebeliğe de baktırsam mı ki diye düşünüyorum. Ama 11. Gün de çok erken çıkmaz sanırımtamam canim persembe öglen yapip sonucu burda paylasacagimt cizgisi c den daha koyuydu umutlaniyordum simdi esitlenmis iki cizgide üzüldüm. persembedi bekleyecegim insallah olumlu olur dua edin canim
Hala umut var bence canım. Çünkü hala erken, 14.gün gibi gebelik testi yaparsan net bi sonuç olur gibicatlatma ignesinden sonra 11. gün doldu 12. gün basladi. igne gününüde sayarsak 12. gün bugün.
ovulasyon testlerinde t cizgisi c den daha koyu cikiyordu hep, ama bugün siliklesmisyinede hala umut varmi acaba bu ay icin kizlar ? insan ne kadarda alistirsa kendini olumsuzluga yinede üzülüyor (
nasilsa kan aliniyor canim baktir bence sonra yine baktirirsin.. tesekkür ederim canim zor bekleyecegim daha persembeye cok var..
Etmez miyim hiç, tabiki ederim adı üstün de ovulasyon bu. Takılma bence, benim de cuma günü 11. Gün oluyor, tiroid için kan vericem, acaba gebeliğe de baktırsam mı ki diye düşünüyorum. Ama 11. Gün de çok erken çıkmaz sanırım
Artık dediğin gibi yaptırırım benim 14. Günde pzartesiye geliyor, salı da zaten adet tarihim için 28. Gün ve elimde hiiiiç gebelik testim yoknasilsa kan aliniyor canim baktir bence sonra yine baktirirsin.. tesekkür ederim canim zor bekleyecegim daha persembeye cok var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?