Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tekrardan merhaba her ay bir umut yine çıktık yola bugün klomen ve estofen sonrasi yumurta takibine gittim yine benim yumurta bayağı olgunlasmis 25 m geçen ayda aynıydı iğneni vurgundum şimdi bakalım insallah tutar ama ben umudunu yetirdim

Doktor bakıyorum her ay yumurtan var ama neden olmuyor die söylendi bu ayda olmazsa farklı bir yönteme geçelim dedi ama yöntemi sormama rağmen söylemedi

Birde rahim filmini çektikmi dedi muhtemel çocuğun var die çekmedik dedi vermemişim dedi bu çocuğun olup olmamasına baglimi 9 yaşında oğlum var yinede çekmesi lazım degilmi

E vitaminini kullanırken dikkat edin hanımlar. özellikle tüylenme var ise.. tüyleri artırıyor ve kalınlaştırıyor :/

Kızlar ben bu ay igne vurundum sonra catlatma ignesi wurundum ama adet oldum bugun doktora gittim doktorum bu ay cok umitli oldugunu ikinci kez igne wermedigini rahim filmi cektirmemi istedi baya zor oluomus benimle ayni durumda olan warsa lutfen bana biraz bilgi werin

Selam cnaim masallah guzel olgnlasmis hayirlisi olsn bakalim. Muhtemelen asilama onerir. Film aslinda istiyorlar bsstn ya bole takiplete ignelere grmeden bnce cektir bu ay da olmassa tabi insss olur

Hayirli olsn canim tez zamanda nasip olsun. Hic korkma cok basit 2 3 dklik bi islem bosuna stres yapma bu mymus demstm ben.

catlatma ignesinden sonra 11. gün doldu 12. gün basladi. igne gününüde sayarsak 12. gün bugün.
ovulasyon testlerinde t cizgisi c den daha koyu cikiyordu hep, ama bugün siliklesmis yinede hala umut varmi acaba bu ay icin kizlar ? insan ne kadarda alistirsa kendini olumsuzluga yinede üzülüyor (

Eklentiler

• image.webp
    8 KB · Görüntüleme: 30
Ben senden normal test bekliyorum canım, umarım pozitif çıkar

Sakın umutsuzluğa kapılma canım, hayırlısı olsun. İnşallah emeğinin karşılığını alırsın

E vitaminini kullanırken dikkat edin hanımlar. özellikle tüylenme var ise.. tüyleri artırıyor ve kalınlaştırıyor :/
Duydum canım öyle bi etkisi varmış. Ben kendim kullanmıyorum zaten, eşime kullandırmayı düşünüyorum bakalım

tamam canim persembe öglen yapip sonucu burda paylasacagim t cizgisi c den daha koyuydu umutlaniyordum simdi esitlenmis iki cizgide üzüldüm. persembedi bekleyecegim insallah olumlu olur dua edin canim
Etmez miyim hiç, tabiki ederim adı üstün de ovulasyon bu. Takılma bence, benim de cuma günü 11. Gün oluyor, tiroid için kan vericem, acaba gebeliğe de baktırsam mı ki diye düşünüyorum. Ama 11. Gün de çok erken çıkmaz sanırım

Hala umut var bence canım. Çünkü hala erken, 14.gün gibi gebelik testi yaparsan net bi sonuç olur gibi

nasilsa kan aliniyor canim baktir bence sonra yine baktirirsin.. tesekkür ederim canim zor bekleyecegim daha persembeye cok var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…