- 28 Ekim 2018
- 333
- 395
- 23
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.421
H g kuzum insallah gelmez kırmızılar gelsede citf çizgi olarak gelsin insallah nerde yasiyosun canmGunaydin Anneyinbenanne35. Bende yeni katildim araniza.bat bugun yahut yarin.ovitrelle 18inde olmustum.regl olcakmisim gibi hissediyorum.bugun anneme gidiyorum.gecikme olmadan test yapmayacagim.
Sende umudunu kaybetme lutfen elbet ki minik meleklerimiz bizi bulacak.doktor cok onemli bencede insanin icine sinmesi gerekiyor. Eger kirmizilar gelirse bu ayda bende rahim filmi cektirmek icin hemde doktor degistirmek amaciyla bi arkadasimin cok ovdugu bir doktora gidicem artik bakalim hayirlisi
Amin insallahh. Cok tesekkur ederim.istanbulda yasiyorum sefakoyde. Sende istanbuldamiydin. O kadar cok sey okudum ki forumda sizleri karisti biraz aklimda :)H g kuzum insallah gelmez kırmızılar gelsede citf çizgi olarak gelsin insallah nerde yasiyosun canm
Aynen nasip canım hayırlısı hakkım adet olunca dr gidicem o ne diyecekSakın üzme kendini, nasip her şey canım. Pes etme yeter ki
Yok bebeğim ben izmirdeYimAmin insallahh. Cok tesekkur ederim.istanbulda yasiyorum sefakoyde. Sende istanbuldamiydin. O kadar cok sey okudum ki forumda sizleri karisti biraz aklimda :)
Selam canim hosgeldin onceki yazini da okudum 20 ay uzun bi sure arastrmamasi dusundurdu beni. Kilo etkuliyor diyorlar ama bi yandan gerekli testleri yaptirio film isteyebilir bu surede. Sabretmisdn 2 3 daha dayan bkaalim ins guzel haberler verirsin bize deGunaydin Anneyinbenanne35. Bende yeni katildim araniza.bat bugun yahut yarin.ovitrelle 18inde olmustum.regl olcakmisim gibi hissediyorum.bugun anneme gidiyorum.gecikme olmadan test yapmayacagim.
Sende umudunu kaybetme lutfen elbet ki minik meleklerimiz bizi bulacak.doktor cok onemli bencede insanin icine sinmesi gerekiyor. Eger kirmizilar gelirse bu ayda bende rahim filmi cektirmek icin hemde doktor degistirmek amaciyla bi arkadasimin cok ovdugu bir doktora gidicem artik bakalim hayirlisi
Nasip degilms demek ki uzuldm canimbenim malesef olmadı çok umutluydum bugün iğnemin 15 günü ve kan testi 0.4 bu ay nasip değilmiş 1-2 gün içinde adet olurum sanırım
.Kızlar çatlatma iğne mi gece yaptım ve son 26saat aşılamam için
Yılmak YÖK devam devam olana kadar devam Allah'ın izniyle tatlım hiç üzme kendini vakti saati var herşeyin Rabbim bizim için her zaman iyi olanı ister sabır sadece sabır canımbenim malesef olmadı çok umutluydum bugün iğnemin 15 günü ve kan testi 0.4 bu ay nasip değilmiş 1-2 gün içinde adet olurum sanırım
Bende Küçükçekmece deyim siz hangi doktora. GidiyorsunuzAmin insallahh. Cok tesekkur ederim.istanbulda yasiyorum sefakoyde. Sende istanbuldamiydin. O kadar cok sey okudum ki forumda sizleri karisti biraz aklimda :)
Tatlım ben çekildim özelde 500 tl anestezili uyudum uyandım herşey bitmstikızlar doktor ctesi hsg çekilecek dedi. aranızda hsg çektiren varmı? ben biraz tırstım da
Şuan incirlide ki çamlık hastanesine gidiyorum. Ama beylikduzu medicanaya gidicem bundan sonra. Siz hangi doktora gidiyorsunuz peki?Bende Küçükçekmece deyim siz hangi doktora. Gidiyorsunuz
Bir aile dostumuz cektirmisti. Hic korkulacak birsey yok. Biraz can aciyoe ama dayanilmayacak birsey degil demisti bana. Ama cok cani aciyip anestezi onerenler var. Bende bu ay olmazsa cektircem. Insallah seninde kolaycacık olur. Tecrubelerini paylasirsan bizle mutlu olurum :)kızlar doktor ctesi hsg çekilecek dedi. aranızda hsg çektiren varmı? ben biraz tırstım da
Tabi yine doktor kontrolünde ol canım, bakalım o neler önericekAynen nasip canım hayırlısı hakkım adet olunca dr gidicem o ne diyecek
Inss canimcim keske oyle bi haber alsam da paylassam:) deneymlerimi aktaririm burfa moral buldm bana cok iyi gldi burasi arkadslklarMorasigi tesekkur ederim. Insallah seninde diledigin gibi olur. Guzel haberlerini verirsin bize. Guzelce dinlen bol bol. Bebis haberini aldiginda da bizi birakma :)
Selam canim beylikduzunu bilmiyorm ama ben bahcelievlere gidiyorm ve doktorumdan cok memnunum guveniyorm yanina gidince acayp moral buluyorm:) tupbebek icn bska forumlara baktm memoruel sisliye gtms cogu cok iyi hastane derler muayene odasnda transfer yapmslar hemen kaldrp yurtmsler ve orta kalite olms yumrtalar hep ben sok oldm. Etiketlere taklmamak lazm doktor laborstuvr onmli ciddie almalari lazim bu isi. Bende bsta cok doktor hastane degstrdim guvendigin doktorun pesini birakmican:)Şuan incirlide ki çamlık hastanesine gidiyorum. Ama beylikduzu medicanaya gidicem bundan sonra. Siz hangi doktora gidiyorsunuz peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?