Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende de cok arada oluyo kisa sürüyo iste yarin gebelik testi yapacagim cift cizgi cikarsada dr a gidecegim artik belli olur herhalde 19 ekimde igne oldu 1 kasim igne günüyle birlikte 14. gün oluyo.

gece cok mide eksimeside oldu bende ama iste hep böyle kisa sürüyo ara ara oluyor. daha öncede hic hamile kalmadigim icin bilemiyorum ilk olacak. 2. sinde daha bilgili tecrübeli olacagiz insallah :)

Ay inşallah canım benim de ilk denemem, normal de denemedim daha önce, yarın güzel haberler verisin dua ediyorum. Bende de var miğde sıkıntısı sürekli miğdem ağzımda gibi, 2 gündür de deli gibi gaz var, karnım şiş resmen. Güzel olsun herşey.

insallah canim. ikimizin durumlari cok benziyor birbirine. testede güvenememki dr umtrasonla bakip onaylamadan bosa sevinmek istemiyorum. hayirlisi olsun. sali da senden güzel haberler bekliyoruz insallah

Nasip degilms demek ki uzuldm canim pes etmek yok inancini kaybetme yola devam elbette olacak.
Aynen kuzum nasip değilmiş pes etmiyoruz inşallah rabbimeğer hayırlısıysa dualarımızı kabul edecek elimizden başka birşey gelmiyor iyiki burda birbirimize destek çıkıyoruz

Yılmak YÖK devam devam olana kadar devam Allah'ın izniyle tatlım hiç üzme kendini vakti saati var herşeyin Rabbim bizim için her zaman iyi olanı ister sabır sadece sabır canım
ahh canım aynen sabır sabır rabbime sığındık artık hepimiz elimizden geleni yapıyoruz kan testi verince bir umut oluyor yaa iğnenin bütün belirtileri hamilelikle aynı hevesleniyor insan acaba diyorsun bir bakıyorsun yine boşa geçmiş bir ay rabbim bizim için en doğru zamanı bekliyor dediğin gibi

Aynen kuzum nasip değilmiş pes etmiyoruz inşallah rabbimeğer hayırlısıysa dualarımızı kabul edecek elimizden başka birşey gelmiyor iyiki burda birbirimize destek çıkıyoruz
Elimzden geleni yapip dua ediyoruz anca bolca canim inss tez zamanda hepimize nasip olur. Kendimiz gibi seviniyoruz zaten

Ne güzel ve ne şanslıymış arkadaşınız. Aynen rabbim herkesi için doğru zamanda versin ve kucağına boş bırakmasın

Aman canım kendini yorma zaten bırak işi gücü neler yapmaktan hoşlanıyorsan onları yap tabi hareketsiz olanından Keyfine çıkar
Evlendgmdn beri ilk defa biraktm valla saldim evi kuzum:) annemler ugrsyncs supuruyo. Calstgm icin uzun suredir yorgndm dinlenmek iyi geldi

Canım kanda baktır istersen ben evde yapmıştım çift çizgi fakat kanda çıkmadı kanda daha iyi sonuç çıkıyor . iğneden sonra belirtilerde aynı olduğu için hamilelilk ile genelde karıştırılıyor. ama dualarımız seninle inş bebeğin tutunmuştur ve güzel haber verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…