- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.441
Iyim bebisim dinleniyorm iyi bole:)) ev icnde hareket ediyorm surkli yatmiyorm dinlene dinlene ama is yapmiyorm keyifli yani:))Morasigi bebisim sen ne yaptın
Yazarım tabiki canım çok sağolBize hayırlı güzel haberler ver inşallah canım. Aşılamadan sonra da dikkat et kendine
Canım kaçıncı günün bu günIyim bebisim dinleniyorm iyi bole:)) ev icnde hareket ediyorm surkli yatmiyorm dinlene dinlene ama is yapmiyorm keyifli yani:))
Transfer gunu sayilmiyorms 2. Gunum bugun canimCanım kaçıncı günün bu gün
bende de cok arada oluyo kisa sürüyo iste yarin gebelik testi yapacagim cift cizgi cikarsada dr a gidecegim artik belli olur herhalde 19 ekimde igne oldu 1 kasim igne günüyle birlikte 14. gün oluyo.Uzun süredir farklı farklı yerlerden okuya okuya insan aa bende de var oluveriyor, maalesef birçoğu da pskolojik belirti çıkıyor ya da dediğin gibi iğne yüzünden yaşıyoruz çoğunu. Umarım hepimizin biran öncd olumlu sonuçlar. Bende bel ağrısı falan kalmadı geçti hep.
Ohh iyi iyi inşalalh gelir bebsin ya sende sevin kuzumIyim bebisim dinleniyorm iyi bole:)) ev icnde hareket ediyorm surkli yatmiyorm dinlene dinlene ama is yapmiyorm keyifli yani:))
Ay inşallah canım benim de ilk denemem, normal de denemedim daha önce, yarın güzel haberler verisin dua ediyorum. Bende de var miğde sıkıntısı sürekli miğdem ağzımda gibi, 2 gündür de deli gibi gaz var, karnım şiş resmen. Güzel olsun herşey.bende de cok arada oluyo kisa sürüyo iste yarin gebelik testi yapacagim cift cizgi cikarsada dr a gidecegim artik belli olur herhalde 19 ekimde igne oldu 1 kasim igne günüyle birlikte 14. gün oluyo.
gece cok mide eksimeside oldu bende ama iste hep böyle kisa sürüyo ara ara oluyor. daha öncede hic hamile kalmadigim icin bilemiyorum ilk olacak. 2. sinde daha bilgili tecrübeli olacagiz insallah :)
insallah canim. ikimizin durumlari cok benziyor birbirine. testede güvenememki dr umtrasonla bakip onaylamadan bosa sevinmek istemiyorum. hayirlisi olsun. sali da senden güzel haberler bekliyoruz insallahAy inşallah canım benim de ilk denemem, normal de denemedim daha önce, yarın güzel haberler verisin dua ediyorum. Bende de var miğde sıkıntısı sürekli miğdem ağzımda gibi, 2 gündür de deli gibi gaz var, karnım şiş resmen. Güzel olsun herşey.
Ins bitanem biyandan korkuyorum. Adet agrisi gibi agrilarm oldu bugun aklim cikti.adete 10 gun var bakalim nolcakOhh iyi iyi inşalalh gelir bebsin ya sende sevin kuzum
Aynen kuzum nasip değilmiş pes etmiyoruz inşallah rabbimeğer hayırlısıysa dualarımızı kabul edecek elimizden başka birşey gelmiyor iyiki burda birbirimize destek çıkıyoruzNasip degilms demek ki uzuldm canimpes etmek yok inancini kaybetme yola devam elbette olacak.
ahh canım aynen sabır sabır rabbime sığındık artık hepimiz elimizden geleni yapıyoruz kan testi verince bir umut oluyor yaa iğnenin bütün belirtileri hamilelikle aynı hevesleniyor insan acaba diyorsun bir bakıyorsun yine boşa geçmiş bir ay rabbim bizim için en doğru zamanı bekliyor dediğin gibiYılmak YÖK devam devam olana kadar devam Allah'ın izniyle tatlım hiç üzme kendini vakti saati var herşeyin Rabbim bizim için her zaman iyi olanı ister sabır sadece sabır canım
Hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırız canım aramızda 4 gün olacak arka arkaya bebislere kavuşuruzTransfer gunu sayilmiyorms 2. Gunum bugun canim
Elimzden geleni yapip dua ediyoruz anca bolca canim inss tez zamanda hepimize nasip olur. Kendimiz gibi seviniyoruz zatenAynen kuzum nasip değilmiş pes etmiyoruz inşallah rabbimeğer hayırlısıysa dualarımızı kabul edecek elimizden başka birşey gelmiyor iyiki burda birbirimize destek çıkıyoruz
Ins bitanem hepimiz mujdeleri verelim:) neguzel olur yakin olurz takip ederiz burdanHayırlısı inşallah güzel haberlerini alırız canım aramızda 4 gün olacak arka arkaya bebislere kavuşuruz
Ne güzel ve ne şanslıymış arkadaşınız. Aynen rabbim herkesi için doğru zamanda versin ve kucağına boş bırakmasınSizinle birsey paylasmak istiyorum. Bu bana cok umut olmustu.20 yillik cocukluk arkadasimda benden 2 3 ay sonra evlenmisti.bebek dusunmuyorlardi. Esinin isi geregi biraz uzak kaliyorlar. Ayda 1 yahut 2 kez munasebetleri oluyordu. 1 ay yine boyle az munasebet sonrasi kirmizilari goeuyor. Sonra ki ay bebek olmasin diye ertesi gun hapi iciyor fakat tum bunlara ragmen hamile kaldi. Muzice bebek diyoruz biz on. Simdi cok mutlu. Zamani gelince oluyor diyorum kendime genelde.
Aynen canım aminn valla hepinize bende dua ediyorum .çünkü aynı duyguları yaşıyoruz allah hiçkimseyi evlat hasretiyle ve evlat acısıyla imtihan etmesinElimzden geleni yapip dua ediyoruz anca bolca canim inss tez zamanda hepimize nasip olur. Kendimiz gibi seviniyoruz zaten
Aman canım kendini yorma zaten bırak işi gücü neler yapmaktan hoşlanıyorsan onları yap tabi hareketsiz olanındanIyim bebisim dinleniyorm iyi bole:)) ev icnde hareket ediyorm surkli yatmiyorm dinlene dinlene ama is yapmiyorm keyifli yani:))
Evlendgmdn beri ilk defa biraktm valla saldim evi kuzum:) annemler ugrsyncs supuruyo. Calstgm icin uzun suredir yorgndm dinlenmek iyi geldiAman canım kendini yorma zaten bırak işi gücü neler yapmaktan hoşlanıyorsan onları yap tabi hareketsiz olanındanKeyfine çıkar
Amin amin kimseye yasatmasn Allah cok zorms. Bnde sizler icin hep dualarda aniyorm toplu seklde:)Aynen canım aminn valla hepinize bende dua ediyorum .çünkü aynı duyguları yaşıyoruz allah hiçkimseyi evlat hasretiyle ve evlat acısıyla imtihan etmesin
Canım kanda baktır istersen ben evde yapmıştım çift çizgi fakat kanda çıkmadı kanda daha iyi sonuç çıkıyor . iğneden sonra belirtilerde aynı olduğu için hamilelilk ile genelde karıştırılıyor. ama dualarımız seninle inş bebeğin tutunmuştur ve güzel haber verirsinbende de cok arada oluyo kisa sürüyo iste yarin gebelik testi yapacagim cift cizgi cikarsada dr a gidecegim artik belli olur herhalde 19 ekimde igne oldu 1 kasim igne günüyle birlikte 14. gün oluyo.
gece cok mide eksimeside oldu bende ama iste hep böyle kisa sürüyo ara ara oluyor. daha öncede hic hamile kalmadigim icin bilemiyorum ilk olacak. 2. sinde daha bilgili tecrübeli olacagiz insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?