Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evlendgmdn beri ilk defa biraktm valla saldim evi kuzum:) annemler ugrsyncs supuruyo. Calstgm icin uzun suredir yorgndm dinlenmek iyi geldi
Bazen Nazlanmak iyi olur sonuna kadar kullan bu hakkını nasıl olsa bebiş gelince kimse senin yüzüne bakmıyacak en güzeli şimdiden acısını çıkar

Bazen Nazlanmak iyi olur sonuna kadar kullan bu hakkını nasıl olsa bebiş gelince kimse senin yüzüne bakmıyacak en güzeli şimdiden acısını çıkar
Hehe dogru soluyosn tatlim aynen arada nazalanalim ese kayinvalideye:) bu yol zor bi yol esim cok destek sagolsn

MErhaba siz ovitrelle hamilemi kaldınız inşaAllah benim 11.günümde iğneden sonra beklemek çok zor neler yaşadınız paylasırmısınız :)
Ben hamile degilim tatlim ama ins sana Allah soyletmistir:) bu ignelerle olmadi benim asilamada olmadi tupbebek oldu bu ay. Esimde sorun vardi ve bende. Bisi yoksa bnce catlatma ignesyle sonuc alinabilir. Sonuc almadm henuz bklemedeym canim keske olsada deneymlerimi paylassam sizle:) ama igne yanetkilerini cok yasadm

Reactions: 10N
insallah canim. ikimizin durumlari cok benziyor birbirine. testede güvenememki dr umtrasonla bakip onaylamadan bosa sevinmek istemiyorum. hayirlisi olsun. sali da senden güzel haberler bekliyoruz insallah
İnşallah iğnenin belirtileri değildir, güzel haberler paylaşırız burda, yarını iple çekiyorum senden güzel haberler duymayı

Öylemi sizde bekliyosunuz demek :) hayırlısıyla inşaAllahhh nasib olur sizede bana da inşaAllahhh. Yani bu yan etki meseleside karışık herkes iğne oldum oram ağrıdı buram ağrıdı falan diye çok okudum kendimi düşünüyorum bnde noldu diye ama sanki genel olarak bi etki filan olmadı gibi yani arada karın ağrısı gibi baska bisey bulamadım pek kendimde :/ kaçıncı gününüz bugun peki ne kadar kaldı test yapmanıza

amin canim cok sagol. evde bi yapayimda iste cift cikarsa kanda baktiririm. tek cizgi cikarsa en fazla belki 7 kasimda tekrarlarim testi o zamana kadar adet olmazsam. simdilik daha hicbir adet belirtisi yok bende.
allah razi olsun dua eden herkez icin. o güzel dualar daha fazlasiyla edenlere gitsin insallah

İnşallah iğnenin belirtileri değildir, güzel haberler paylaşırız burda, yarını iple çekiyorum senden güzel haberler duymayı
canim benim sagol insallah bosa umutlanmayiz ama artik olmaz gibi düsünüyorum ben. pek bi belirti filan yok bende. aralik sonu deneyecegiz tekrar bu defa olmazsa

Merhaba herkese Rabbim herkesin gönlüne göre sağlıkla bebisler nasib etsin inşaAllah. Benim ovitrelle 11.günüm bugun beklemek çok zor aynı duyguları paylasanlarla konusmak istedim :)
Ben de 2. kez ovitrelle vurulmuştum, ama yine adet oldum, çok ağladım bugün. Aksi gibi sokakta markette her yerde bebekler koşturan çocuklar vardı. Sanırım doktor bir ay daha deneyecek ve aşılamaya geçicez.

Ben de 2. kez ovitrelle vurulmuştum, ama yine adet oldum, çok ağladım bugün. Aksi gibi sokakta markette her yerde bebekler koşturan çocuklar vardı. Sanırım doktor bir ay daha deneyecek ve aşılamaya geçicez.
Bu seferde nasip değilmiş demekki diyelim üzülmeyin Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasib etsin inşaAllah. Peki iğnenin kaçıncı gününde adet oldunuz ?

Bu seferde nasip değilmiş demekki diyelim üzülmeyin Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasib etsin inşaAllah. Peki iğnenin kaçıncı gününde adet oldunuz ?
Amin, inşallah. İğnenin 17. günü adet oldum, tarlusal da kullandırttı doktor, tarlusalın 8. gününde adet oldum. Eşimin sperm sayısı 16 milyon çıktı bu ay, doktorun önerdiği ilacı da hemen alıp başlamadı, savsakladı. İğnenin vurulduğunun ertesi gün eve misafir çağırmış, sonraki gün kendisi dışarı arkadaşlarıyla görüşmeye çıktı, çok yoruldum ben artık, zaten sperm sayısı düşük, bir de güzel değerlendiremedik, bu ay rahim filmi çekildiğim halde hamile kalamadım.

Çok haklısın bide böyle üst üste gelmesi herşeyin insana artık yeter dedirtiyo zaten çok yorucu bi süreç. Bende çatlatma ipnesi olduktan sonra doktorun dediği tam 36.saatte görüşebildik sadece ve tek o bugun 11.günüm tekrar olamadı o yüzden şansım azalırmı diye düşünüyorum ama doktorum demiştiki 36. Saatte mutlaka olsun ve gerisine karışmıyorum naparsanız yapın demişti. Bide tarlusal ne için

36. saatte bizde ailesi vardı beyefendinin maalesef, 37. saatte oldu. Tarlusalı hamilelik olursa bebek tutunsun diye sanırım, olmazsa da gecikmeden adet olayım diye. Nasıl denk getirdin dedim bu akşama çağırmayı, doktorun dediğini yanlış anlamış meğer, bir önceki gece önemli diye anlamış. Çok sinirlenmiştim zaten olacağı varsa da olmaz o stresle. Gitsinler diye gözlerinin içine baktım neyseki çok oturmadılar, gitmeyin oturalım fln da demedim.

Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese en hayırlı zaman da sağlıkla nasip etsin, tabi canım önce evde yap. Yrın 14 senin 7 kasım geç değil mi tekrarlamak için. Ben haftasonundan başlarım hergün yapmaya diye düşünüyorum ama belki korkar yapamam

Tabi canım keyfi bi durum yok sonuçta bütün ay maddi manevi fiziksel emek harcıyoruz öyle bi durumda öncelik kendimizde olmak zorunda. Ama büyük talihsizlik olmus gerçekten bu işler yanlış anlamaları şunları bunları kaldırmıyo zaten tek bi şansımız var bir ayda ondada herşeyi garanti yapamıyosak zaten adet olana kadar akla karayı seçiyoruz. Keske önce sana soraymıs davet etmeden

bilmiyorum bende yarinki sonuca göre belki ayin 4-5 inde tekrarlarim testi.

bazilarinin test tek cizgi olup 2-3 gün sonra tekrar cift cizgi oluyormus diye okumustum. daha olmadi en gec pazartesi tekrarlarim canim

bende ovulasyon testi vardi daha onlari kullandim ara sira. 14. gün ilk gebelik testini yapacagim bosa gitmesin diye digerleriyle yapmistim önce canim.

yaptigin testleri sende paylas bizimle merak ediyorum bende dua ediyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…