Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu seferde nasip değilmiş demekki diyelim üzülmeyin Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasib etsin inşaAllah. Peki iğnenin kaçıncı gününde adet oldunuz ?
Ben de 2. kez ovitrelle vurulmuştum, ama yine adet oldum, çok ağladım bugün. Aksi gibi sokakta markette her yerde bebekler koşturan çocuklar vardı. Sanırım doktor bir ay daha deneyecek ve aşılamaya geçicez.
aynen öyle oluyor canım bende bu ay olumsuz sonuç aldım adet olmayı bekliyorum tedavim için her yer hamile ve her yer çocuk rüyamda bile bebek görüyorum tamam diyorum bu kez hamileyim galiba malum oldu bana falan ama tabi hüsran ama ne yapalım vardır bunda da bi hayır

bende ovulasyon testi vardi daha onlari kullandim ara sira. 14. gün ilk gebelik testini yapacagim bosa gitmesin diye digerleriyle yapmistim önce canim.

yaptigin testleri sende paylas bizimle merak ediyorum bende dua ediyorum canim
İyi yapmışsın canım bi kaç gün sonra kana gidersin, paylaşırım tabiki benim 11. Gün mecburi kan tahlili olacak zaten. Kısmet bundan sonrası elimizden geleni yapıyoruz

Amin canim hepimiz sevinelim. Ya degisiyo aslinda bi ayla bi ay bile tutmuyodu benim bi ay hic agrim olmuyodu bi ay da oluyodu degsken seler:) daha cok canim 10 gunun var:)

bende cekildim cnm. anestezili. gun icerisinde pek agrim olmadi ama sonraki gunlerde ara ara kramplar seklinde oldu. birde filmden sonra ilk adet az gelebilir. once kahverengi olblr endise etme. benim ara ara akinti seklinde geldi,kahverengi lekeler

kizlar ben geldim. yarin randevum var 3 te. cok merak ediorum. hangi tedavi ile baslayacagiz

Hayirlisi olsun canim bende kendimi kilo vermeye adadim.biraz çocuk fikrini kafamdan atmaya calisiyorum.hala reglim gelmedi bugün iyibariyle reglim 21gün gecikti.stres yüzünden 1ay boşuna gitti 2 ay sonra tedaviye başliyabilicem ozamana kadar kilo vermeye calisicam.

verirsin cnm. sporla birlikte gzl olur senin icin. ama ben kiloya inanmiirum. kuzenim.obez. 2. yarin dogck. 7 yil bekledi ilk bebegi olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…