- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.481
Bu seferde nasip değilmiş demekki diyelim üzülmeyinRabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasib etsin inşaAllah. Peki iğnenin kaçıncı gününde adet oldunuz ?
aynen öyle oluyor canım bende bu ay olumsuz sonuç aldım adet olmayı bekliyorum tedavim için her yer hamile ve her yer çocuk rüyamda bile bebek görüyorum tamam diyorum bu kez hamileyim galiba malum oldu bana falan ama tabi hüsran ama ne yapalım vardır bunda da bi hayırBen de 2. kez ovitrelle vurulmuştum, ama yine adet oldum, çok ağladım bugün. Aksi gibi sokakta markette her yerde bebekler koşturan çocuklar vardı. Sanırım doktor bir ay daha deneyecek ve aşılamaya geçicez.
İyi yapmışsın canım bi kaç gün sonra kana gidersin, paylaşırım tabiki benim 11. Gün mecburi kan tahlili olacak zaten. Kısmet bundan sonrası elimizden geleni yapıyoruzbende ovulasyon testi vardi daha onlari kullandim ara sira. 14. gün ilk gebelik testini yapacagim bosa gitmesin diye digerleriyle yapmistim önce canim.
yaptigin testleri sende paylas bizimle merak ediyorum bende dua ediyorum canim
Hadi inşallah canım aynı gibi zamanlarımızKızlar doktordan geldim 3 yumurtam vardı hepsi çatlamış dedi doktorum idrar yolu enfeksiy9nu olmuşum ilaç verdi adete son 1 hafta kaldı insallah biri bari tutar
Amin canim hepimiz sevinelim. Ya degisiyo aslinda bi ayla bi ay bile tutmuyodu benim bi ay hic agrim olmuyodu bi ay da oluyodu degsken seler:) daha cok canim 10 gunun var:)Öylemi sizde bekliyosunuz demek :) hayırlısıyla inşaAllahhh nasib olur sizede bana da inşaAllahhh. Yani bu yan etki meseleside karışık herkes iğne oldum oram ağrıdı buram ağrıdı falan diye çok okudum kendimi düşünüyorum bnde noldu diye ama sanki genel olarak bi etki filan olmadı gibi yani arada karın ağrısı gibi baska bisey bulamadım pek kendimde :/ kaçıncı gününüz bugun peki ne kadar kaldı test yapmanıza
Oo ihtimal fazla sende canim inss biri tutar veya ikisi falan:))Kızlar doktordan geldim 3 yumurtam vardı hepsi çatlamış dedi doktorum idrar yolu enfeksiy9nu olmuşum ilaç verdi adete son 1 hafta kaldı insallah biri bari tutar
bendenizmirdeyimm. hangi semtte oturuosun cnmYok bebeğim ben izmirdeYim
bende cekildim cnm. anestezili. gun icerisinde pek agrim olmadi ama sonraki gunlerde ara ara kramplar seklinde oldu. birde filmden sonra ilk adet az gelebilir. once kahverengi olblr endise etme. benim ara ara akinti seklinde geldi,kahverengi lekelerBir aile dostumuz cektirmisti. Hic korkulacak birsey yok. Biraz can aciyoe ama dayanilmayacak birsey degil demisti bana. Ama cok cani aciyip anestezi onerenler var. Bende bu ay olmazsa cektircem. Insallah seninde kolaycacık olur. Tecrubelerini paylasirsan bizle mutlu olurum :)
Seninde az kalmis canim ins guzel haberler verirsin bize:)İyi yapmışsın canım bi kaç gün sonra kana gidersin, paylaşırım tabiki benim 11. Gün mecburi kan tahlili olacak zaten. Kısmet bundan sonrası elimizden geleni yapıyoruz
Aliagadayim ben kuzum ya senbendenizmirdeyimm. hangi semtte oturuosun cnm
bende bornova cnm.Aliagadayim ben kuzum ya sen
kizlar ben geldim. yarin randevum var 3 te. cok merak ediorum. hangi tedavi ile baslayacagiz
verirsin cnm. sporla birlikte gzl olur senin icin. ama ben kiloya inanmiirum. kuzenim.obez. 2. yarin dogck. 7 yil bekledi ilk bebegi olmadiHayirlisi olsun canim bende kendimi kilo vermeye adadim.biraz çocuk fikrini kafamdan atmaya calisiyorum.hala reglim gelmedi bugün iyibariyle reglim 21gün gecikti.stres yüzünden 1ay boşuna gitti 2 ay sonra tedaviye başliyabilicem ozamana kadar kilo vermeye calisicam.
Anacim herkes bornovada bi yakında otran yok :)))bende bornova cnm.
izmirde oturanlar bi gun yapalim :) toplanalim olmazmi :)Anacim herkes bornovada bi yakında otran yok :)))
Ayy kuzum kaç kg kuzenin bende kiloluyumda ama bende çok okudum kilolu hem normal hemde tedavi ile hamile klanverirsin cnm. sporla birlikte gzl olur senin icin. ama ben kiloya inanmiirum. kuzenim.obez. 2. yarin dogck. 7 yil bekledi ilk bebegi olmadi
Olur neden olmasin tatlmizmirde oturanlar bi gun yapalim :) toplanalim olmazmi :)
165 boyu vr. 145 kgAyy kuzum kaç kg kuzenin bende kiloluyumda ama bende çok okudum kilolu hem normal hemde tedavi ile hamile klan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?