Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tup seklnde olan mi bnde kullaniyorm crinone ismi. Onlar sora geri geliyo bi kismi icinden:) hepimizn bi zamani kaderi vsrdir tabi Rabbim ol derse olucak elbet inss guzel sonuclar alirsn canim
Amin hamilenin gönlünden geçenler olurmuş . Aynen canım kullandığım jel tüp şeklinde benim ki Suan hiç geri gelmedi ama tabi hep ıslaklık hissi kötü oluyor ama sabırlı olmam gerekiyor dediğin gibi zamanı kaderi var beklicez

Aynı kaderi yaşamışız 36saat doldu ama herşey istediğimiz gibi gitmedi bu zamanlar da geçecek be güzel geüzel hamilelik şikayetlerimizi paylaştığımız zamanlarda gelicek inş

Kizlar gunaydin.
Catlatma ignesinin 16. Asilamamin 14. Gunu bugun reglim yavastan basladi. Son kez bu sabahta idrar testi yaptim iyice bitsin kafamda diye ve sagolsun beni yine sasirtmadi ve negatif cikti.
Uzulmedim desem yalan olur ama tup bebege hazirliklarim zaten baslamisti. Maddi olarak birikimimi yaptim. Ocakta yillik iznim acilir acilmaz izne ayrilip islemlere baslayacagim.
O arada 1 aylik yine bir adet donemim olacak. O arada incir kuru denemek istiyorum. Memleketten incir gondermislerdi onu degerlendireyim dedim.
Belki bir mucize olur ve tup bebek oncesi o bostaki 1 ayda hamile kalabilirim.
Simdiden bana dua edin arkadaslarim. 1.5 yillik mucadelem artik baska bir boyuta geciyor.
Morasigi tedavime baslar baslamaz senden bilgi alacagim. Artik arkadasina bu yolda destek olman boynunun borcu :)
Herkese sevgiler.
Yilmak yok bir gun bende anne olacagim...

Tühhh ya tatlım sen şu ucuzlardan alsan olmaz mı bekleyecek misin Salı'yı :) varya uyanır uyanmaz buraya girdim güzel haberi almak için tüh ya
yok kuzum nerdeee alamamki ayda yılda bir pahalı test kullandık oda bozuk cıktı saliya 3 gün kaldı mecbur bekleyecem

Hadi ya erkenler oyle cikiyomu bide pahali ya. Sole yenisini verir belki eczaci bnce:) ucuzlardn bitsne yap bugub sabahi bkleme ciksr artik kuzum:)
yavrum eşim hayatta götrmez geri alamam bugün de bekle diyecek biliyorm çünkü saliya kaldı artik

Durabilecek misin ya :) şahsen ben hayatta duramam :) bekleyeceğiz artık bata kaç gün var normal testler de gösterir di mi ki sen de gördük çift çizgiyi:)
aynen gösteriyor bebeğim bende dayanamıyorum bana kalsa hemen gider 3 tane alırdım ama eşim izin vermez ee bu günde evde malum cumartesi bekle diyecek biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…