- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.801
Amin hamilenin gönlünden geçenler olurmuş . Aynen canım kullandığım jel tüp şeklinde benim ki Suan hiç geri gelmedi ama tabi hep ıslaklık hissi kötü oluyor ama sabırlı olmam gerekiyor dediğin gibi zamanı kaderi var beklicezTup seklnde olan mi bnde kullaniyorm crinone ismi. Onlar sora geri geliyo bi kismi icinden:) hepimizn bi zamani kaderi vsrdir tabi Rabbim ol derse olucak elbet inss guzel sonuclar alirsn canim
Aynı kaderi yaşamışız 36saat doldu ama herşey istediğimiz gibi gitmediBizde dun aksami degerlendirelim dedikte olmadi,tamamina eremedi oyle diyim.
Insallah igne gunlerini bari iyi degerlendiririz. Cidden oyle vakitli saatli munasebet olayi cok kotu oluyor. Sen iyi hissetsende adam strese giriyor falan. Ya Allah hepimize daha fazla ugrastirmadan hayirli,saglikli evlatlar nasip etsin insallah
Canım bence iki gün sonra tekrarla 10 gün idrarda bakmak için çok erken kanda bile çıkmaya bilir 10 günde umudunu kaybetme ama biraz daha sabretKızlar slm bugün aşılama dan sonra 10. Gün sizce negatif pozitif e döner mi?
Yazicam tatlim sagolasn:) gunlu saatli zor gercektn haklisin tez zamanda nasip olsn insMorasigi gunaydin canim. Gunun guzel gecsin. Doktor sonrasi bizlere yazmayi unutma o heyecanla e mi :)
Kızlar slm bugün aşılama dan sonra 10. Gün sizce negatif pozitif e döner mi?
kızlar test bozuk cıktı şansıma ya okdr dedim normal test al diye
Ayy amin insallah canim :)Aynı kaderi yaşamışız 36saat doldu ama herşey istediğimiz gibi gitmedibu zamanlar da geçecek be güzel geüzel hamilelik şikayetlerimizi paylaştığımız zamanlarda gelicek inş
Tatlım güzel haberlerini heyecanla bekliyoruz inş herşey iyi gidiyordur allah kucağına almayı nasip etsinAnladim canim inss bakalim. 2 bucukta annemin is cikisini beklicez yazarim size:)
Ayy yapamadın mı tüh yaa senden böyle koyu 2tane çizgili bir test bekliyordum sabah sabah sevinicektik nöbetçi ecz yakınsa aldırsan yada sabredebilirmisin pazt kadar ben aynı durumda olsam sabredemem dekızlar test bozuk cıktı şansıma ya okdr dedim normal test al diye
Hadi ya erkenler oyle cikiyomu bide pahali ya. Sole yenisini verir belki eczaci bnce:) ucuzlardn bitsne yap bugub sabahi bkleme ciksr artik kuzum:)kızlar test bozuk cıktı şansıma ya okdr dedim normal test al diye
Tühhh ya tatlım sen şu ucuzlardan alsan olmaz mı bekleyecek misin Salı'yı :) varya uyanır uyanmaz buraya girdim güzel haberi almak için tüh yakızlar test bozuk cıktı şansıma ya okdr dedim normal test al diye
yok kuzum nerdeee alamamki ayda yılda bir pahalı test kullandık oda bozuk cıktı saliya 3 gün kaldı mecbur bekleyecemTühhh ya tatlım sen şu ucuzlardan alsan olmaz mı bekleyecek misin Salı'yı :) varya uyanır uyanmaz buraya girdim güzel haberi almak için tüh ya
yavrum eşim hayatta götrmez geri alamam bugün de bekle diyecek biliyorm çünkü saliya kaldı artikHadi ya erkenler oyle cikiyomu bide pahali ya. Sole yenisini verir belki eczaci bnce:) ucuzlardn bitsne yap bugub sabahi bkleme ciksr artik kuzum:)
Durabilecek misin ya :) şahsen ben hayatta duramam :) bekleyeceğiz artık bata kaç gün var normal testler de gösterir di mi ki sen de gördük çift çizgiyi:)yok kuzum nerdeee alamamki ayda yılda bir pahalı test kullandık oda bozuk cıktı saliya 3 gün kaldı mecbur bekleyecem
aynen gösteriyor bebeğim bende dayanamıyorum bana kalsa hemen gider 3 tane alırdım ama eşim izin vermez ee bu günde evde malum cumartesi bekle diyecek biliyorumDurabilecek misin ya :) şahsen ben hayatta duramam :) bekleyeceğiz artık bata kaç gün var normal testler de gösterir di mi ki sen de gördük çift çizgiyi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?